donderdag 8 december 2005

Zo !!!!

Ik dacht laat ik es even wat Kerst er tegen aan gooien....

Image hosted by Photobucket.com

Onze krans aan de deur

Image hosted by Photobucket.com

En onze reserve boompjes.

Het sfeertje begint nu echt te komen. Heb eergisteren en gisteren (kwam natuurlijk weer kaartjes te kort) onze kerstkaarten geschreven en op de bus gedaan. Hoop dat ze op tijd in Nederland arriveren. Weet niet of er erg veel kerstpostdrukte is hier, maar zo te zien bij het postkantoor dus wel. Ik ging voor postzegels heen en de postzegels waren uitverkocht! Echt, geloofde het eerst niet, maar de mevrouw aan de andere kant maakte geen grapje.... Dus kon kiezen uit geen zegels of 3 cent per zegel meer betalen. Heb dus maar voor het laatste gekozen, want de rij waar ik in had gestaan was errug lang. Alhoewel, had wel het idee dat veel mensen in de kerststemming waren. Toen we het postkantoor in kwamen liep ik gelijk met een meneer op. In Nederland zouden we dan vast allebei iets harder gaan lopen om net even voor te kunnen, maar deze meneer niet, hij deed netjes de deur voor me open en gaf me een big smile. Lief. Afijn eenmaal in de rij kletste iedereen met iedereen. Over eventuele sneeuw, want vorig jaar hadden ze hier een witte kerst en over welke kado's. Het was eigenlijk niet zo heel vervelend het wachten, maar het duurde wel.
Dinsdag had Ron 's avonds ineens een leuk, heel leuk idee. Wij zijn toen we in Nederland woonde wel eens wezen kerstshoppen in New York. Was toen 1 of andere aanbiedingen en zijn toen op 1 dag heen en weer naar New York gevlogen. Maf, ik weet het, maar was o zo leuk destijds. En nu zat hij daar weer aan te denken. En zei opeens, waarom doen we dat dit jaar eigenlijk ook niet? Het is nu niet zo ver vliegen. Da's inderdaad waar. Wij opzoeken hoe ver het vliegen is, en het is anderhalf uur naar New York vanuit Raleigh. Helemaal niet zo gek. Ron vertelde dat hij aan Ronald, een collega van Ron, zou vragen of hij misschien Stace en Connor wilde uit laten die dag. Ronald's zus heeft ook Beardies, dus hij weet heel goed hoe maf ze kunnen zijn en Stace en Connor voelen altijd meteen dat hij een Beardiekenner is, zeg maar. Dus dat heeft hij gevraagd en gelukkig wilde Ronald langskomen (dank, dank, dank) Dus..... We hebben geboekt en we vliegen over anderhalve week om 6 uur 's ochtends naar New York en 's avonds om 7 uur gaan we weer terug!! Even een daagje shoppen!!! Heb er enorm zin in!!!

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is een super idee van Ron en de afstand valt nu reuze mee. Kom je waarschijnlijk wat uitgeruster terug of juist niet, misschien nu meer tijd om te shoppen!!


Karin

Anoniem zei

Gaaaaaaaaaf kerst shoppen in New York wel decadent, wij gaan naar Londen of keulen maar nee jullie naar New York.
Helemaal top.
Graag veel foto's, heel veel foto's.

Anoniem zei

Wat een heerlijk vooruitzicht! New York is helemaal top en vooral met kerst!Enne, met de beardies komt het ook goed, that`s my bro ;-) !!

groetjes Mariet

Nel zei

Wat een geweldig idee. Is goed te doen, zo'n beetje of je vanuit Zeeland naar de randstad rijdt.
Hebben jullie echt in één dag heen en weer naar New York gevlogen ? Help....ik vindt zelfs voor 4 dagen het nog te kort om te vliegen.

Petra zei

@ Karin
Inderdaad meer tijd om te shoppen. En ik wil graag naar Ground Zero.

@ Erna
Het is weer es wat anders dan Dusseldorf he? hi hi hi

@Mariet
Vind het echt superlief van je Bro ;-) En denk dat Stace en Connor het ook wel leuk vinden dat hij komt.

@ Nel
Ja, in 1 dag heen en terug. Was een aanbieding van Singapore Airlines destijds. Weet niet hoe het nu is, maar dat is wel een hele fijne maatschappij om mee te vliegen. Waren om 10.00 in Manhattan en vlogen om half negen weer teug naar Amsterdam. Maar hebben toen echt mega veel gezien.
The Twin towers, Liberty, Empire state building op geweest, Wall street, Fifth Avenue, Trump towers, Waldorf hotel en ook nog geshopt. Alleen dat nou net niet zoveel, dus dat gaan we nu inhalen ;-)

Groetjes Petra

Anoniem zei

heel leuk bedacht.van ron.heeft hij van mij .als we maar onderweg zijn .maar over 17 dagen. zit ik er ook .is maar voor 4 uurtjes .maar toch ben wel in new york geweest. nog een hele. fijne dag toe gewenst .je schoonmoeder.

Anoniem zei

hoi
Wat een leuk idee zeg. even heen en weer. maak je veel foto,s. Hoe ver is het naar Washington met de auto lijkt me ook wel leuk om te doen. Ja dag zei Jess dan blijf ik wel bij ron en petra. HA HA .
Groetjes Ingrid

Petra zei

@ Ingrid
Washington is drie en half uur rijden bij ons vandaan. Vind het echt een hele mooie stad en zeker een bezoek waard ;-) Ook veel dingen om te zien daar.

Annemiek zei

Vanuit Nederland even op en neer? Wauw!Hoefde je niet eens in koffer in te pakken.
Nu is het een beetje beter te doen voor je. Een heel leuk idee.

Anoniem zei

Superleuk New York, bereidt je wel voor op de drukte in de winkels...Een paar weken geleden vertelden ze ons dat ze dan tot buiten aan toe staan.
Wel naar de kerstboom bij het Rockefeller center gaan kijken...en warenhuis Saks in lopen aan de overkant, decadent en overdadig....

Anoniem zei

Leuke kerstspulletjes heb je in je huis!!

Hee wat gaaf naar New York voor een dag, echt super!!

We verwachten wel veel foto's hoor!!

Heel veel plezier toegewenst!! Geniet er lekker van!!