vrijdag 30 december 2005

Nails en Hummers

Vandaag hebben de vrouwen en de mannen hun eigen ding gedaan. De mannen gingen naar de autodealers, auto's kijken en naar de Best Buy. Natuurlijk ook naar de Hummer dealer, die Jesse erg leuk vindt.

Image hosted by Photobucket.com

De dames hebben een bezoek gebracht aan de Vietnamese Nagel studio. Romy heeft haar nagels laten doen en ik zelf een pedicure, die ik echt heerlijk vond. De voetmasage was heerlijk en daarna werden keurig mijn teennagels gelakt. Dit was trouwens ook voor het eerst in mijn vijvendertig bestaan, dat mijn teennagels gevijld zijn. Waar ik toch wel binnen pretjes om had. Ook weer een ervaring rijker..... Bovendien hebben we onze wenkbrauwen laten waxen. Ook dat was voor het eerst en bezit ik nu een paar zeer strakke eyebrows ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Toen we terug kwamen zagen we op internet dat het weer in Nederland een stuk minder aangenaam was dan bij ons. Deze foto heb ik van www.nu.nl en vond hem echt heel mooi. Al denk ik dat velen minder blij zijn met dit koude weer in Nederland.

Image hosted by Photobucket.com

Wij zelf hebben hier in de middag buiten gezeten en genoten van het heerlijke zonnetje..... Hoe kan het weer aan de andere kant van het water dan zo anders zijn.....

Image hosted by Photobucket.com

Daarna hebben Jesse en ik nog even geoefend in het baseballen. Wat wel erg grappig was met twee hondjes die als een speer op de ballen afkomen.

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

Geen opmerkingen: