dinsdag 13 december 2005

Post van over zee

Vandaag zat de hele brievenbus vol..... Ron had een hele stapel mee naar binnen genomen en ik zat aan de telefoon met Helma. In 1 blik zag ik dat er een pakje bij zat.... Ohhhhh leuk !!! Toevallig had ik vandaag ge-emaild met Annemarie. Annemarie is de vrouw van een collega van Ron. Ze had al gemaild dat er een pakje aan zat te komen en dus was ik al een keer naar de brievenbus gelopen, maar er was toen nog geen post. En nu kwam Ron er mee naar binnen en ik zat aan de telefoon. Ik was natuurlijk gelijk afgeleid. En Ron pakte meteen zijn kans om het pakje open te maken, ha ha ha. Helma vroeg nog, is er wat? Je bent ineens zo stil. Ja, zei ik, we hebben veel post en een pakje. En aangezien ik heel benieuwd was wat er in zat was ik helemaal afgeleid. Een poosje terug had ik Annemarie wat spulletjes van hier voor scrapbooking opgestuurd en ze had verteld dat ze iets leuks zou maken met Stacey en Connor. En nu dus het pakketje. Ze had een fotoboek opgestuurd, met op de eerste pagina allemaal leuke dingen van North Carolina. Dus met de vuurtoren van Hatteras en natuurlijk First in Flight. Op de tweede pagina een foto van Connor op zijn vaste plek, de poef. Met allemaal leuke honden dingetjes er om heen. Op de volgende pagina een foto van Stace op het strand, met allemaal kleine schelpjes en een zonnebrilletje. Zo leuk. Er zaten zelfs kleine mini fotootjes van ze opgeplakt. Heel knap gemaakt zeg !!!
Op de volgende pagina zat een foto van Stace en Connor samen in een soort van mapje met twee hondenpootjes en een grote kluif. Echt helemaal geweldig. Hartstikke bedankt voor het maken Annemarie!! En dat was nog niet alles, ze hadden ook vruchtenhagel en twee overheerlijke chocolade letters en opgestuurd. Heerlijk. Ik vond het zo lief dat John en Annemarie aan ons gedacht hebben. We worden echt verwend met al die pakketjes hoor.......
Verder zaten er ook een heleboel kerstkaarten bij. Ook een fotokaart van de moeders van Stace en Connor en natuurlijk hun baasjes Ada en Henny. Vind fotokaarten altijd zo leuk en vooral als er Beardies op staan ;-) Annabelle (moeder van Con) en Tara (moeder van Stace) zitten allebei heel mooi in de sneeuw. Echt een winters tafereel. Leuk, leuk, leuk. Kan soms zo blij worden van de post. Van de week had ik Ada nog aan de Skype gehad. Het is altijd zo gezellig kletsen. Stace en Connor hadden hun gehoord via de intercom en Connor reageerde zo lief. Hij wilde bijna in de laptop kruipen op zoek naar Ada en Henny. De lieverd. Ze hebben bij hun allebei iets dat gelijk naar boven komt als ze ze horen. Superlief om te zien!!
Ben niet altijd zo blij met de post hoor, want dat is ook wel eens anders hoor,hi hi hi, maar rond deze tijd vindt ik het altijd zo leuk om kerstkaartjes te krijgen. Er zat ook een foto kerstkaart van Rob en Kirsten. Zij zijn naar Nieuw Zeeland ge-emigreerd en hun kerstkaart was een fotokaart van hun kinderen. Echt een hele mooie sjeike kaart. Vond het hartstikke leuk om een foto van ze te zien. Het is al zo'n poos geleden dat we ze gezien hebben en de kinderen zijn echt enorm gegroeid. Toen ze Nederland verlieten waren de kinderen nog jong, baby-tjes zelfs en is de oudste denk ik al een jaar of 12. Leuk om ze te zien. In de kerstkaart schrijft Rob altijd wanneer we nou een "bakkie" komen doen. Nu dus ook weer ;-) Het scheelt vanaf hier namelijk wel een "paar" uur vliegen naar Oakland, Nieuw Zealand.
Heb mijn kerstlint waar ik altijd de kerstkaarten aan ophang een plekje gegeven in de kamer dat ik ze goed kan zien. Leuk !!!

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi

Nou nog 10 dagen dan komen wij een echt bakkie doen bij jullie hoor. We zullen de senseo meenemen want ik hoorde dat dat bij jullie vrij prijzig is. We zijn een soort srv als wij met onze koffers door de douane gaan. Heb je onze opblaas kerstkaart(taart) al gehad. Die is al een tijdje onderweg.
Groetjes

Ingrid

kastelke zei

Hoe schattig, dat filmpje!!!

Anoniem zei

Ahhhhhhh lief die Connortje.

Heerlijk hoor al die post uit nederland.

Erna

Petra zei

@ Ingrid
Je opblaaskaart is binnen gekomen hoor! Erg grappig.

@ Kastelke en Erna
Wat een scheet he die Connor.....
Vind het zelf ook zo'n lief filmpje!

Groetjes Petra