zaterdag 24 december 2005

Kerst around the corner

Van de week een rustig weekje verder gehad, na New York. Even stapje terug vanwege mijn rug, maar dat gaat nu een heel stuk beter. Samen met Ron boodschappen gedaan en dat verliep heerlijk rustig moet ik zeggen. Weinig kerst drukte in de supermarkten hier hoor. Beviel heel goed. Vrijdagochtend mijn nagels weer laten doen. En ik had wel eens verteld dat dat vaak Vietnamese mensen zijn die deze winkels hier hebben. Gezien mijn rug was het niet verstandig om naar Cary te rijden, maar ben ik voor het eerst naar een nagelstudio gegaan bij ons vlakbij. Ik kwam binnen en had twee dames voor me, dus moest even wachten. Na tien minuten of zo riep een Vietnamese man mij en begon tegen me te praten.Het gesprek liep moeilijk want hij sprak geen of bijna geen Engels en hij stotterde. Nou is het altijd al moeilijk om duidelijk te maken wat je wilt. Het is vaak short, french en gel wat ik moet zeggen. (kort, witte randje en gel nagels) Maar ook dit kwam niet helemaal door vandaag, waardoor we hele rare woordspelingen steeds hadden. Short werd wrong, maar wlong en long... Maar hij nam lekker de tijd voor mijn nagels en heeft mijn handen weer mooi gemaakt. Dus de kerst kan komen.
Vandaag kwam Ron terug van zijn rondje wandelen met Stace en Connor en riep bij het openen van de deur .... PAKJE.... Ohhhhh echt??? wat leuk.....

Image hosted by Photobucket.com

Stacey dook er gelijk in met die bruine dopneus van hem. Weet niet of hij nou het lekkers rook of zijn Beardievriendinnetje Lindsey ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Marieke had een kerstpakket naar ons opgestuurd. Zo lief !! We worden echt verwend en vind het zo lief dat we steeds zulke lieve post krijgen. Vooral nu met kerst werd ik er helemaal emo van. Er zat lekkere Dr. Kneip baddingetjes in. Heerlijk en een sneeuwpop knuf en Ron's favo kerst koekjes van de Bolletje. En natuurlijk heel veel lekkers voor de honden. En een mooi flostouw voor ze. En alles was ingepakt in kerst papier. Het was een feestje om alles uit te pakken. Nogmaals hartstikke bedankt hoor Marieke !! Enne... ze vonden het lekkers heerlijk hoor !
In de kerstpost zat ook nog een kaart van Beardie Guus. Guus was een herplaatsbeardie die vroeger in Goes woonde. Via via is Guus herplaatst bij Ingrid en Beardies Colin en Gambit. Guus heeft altijd een speciaal plekje bij me, omdat zijn verhaal heel triest was. Het is echt een scheet van een hond, die nu gelukkig bij Ingrid woont en een prachtig leven heeft. Wat destijds zeker niet verwacht werd met zijn achtergrond. Ben altijd al een softie geweest voor Happy Endings en dit is zeker een Happy Ending!! En nu dan een kaartje van "DE" Guus. Helemaal geweldig en zo aardig van Ingrid.
Verder ook nog een kerstkaar van Erna en Ron van de week. Met, jawel, speculaaskruiden. Moest zo lachen toen ik de envelop opende.... Je bent een schetebeetje Erna ;-)
Morgen gaan we 's avonds naar het vliegveld om Ron's moeder en Ingrid, Richard en Romy en Jesse op te halen. Ze blijven hier tot na nieuw jaar. Er zijn al heel wat plannetjes gemaakt om te gaan zien, dus het worden drukke daagjes. Ben heel erg benieuwd hoe zij het hier vinden en hoop dat ze een goede vlucht hebben.
Morgen gaan wij hun huurauto ophalen en daarna door naar het vliegveld....

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

kastelke zei

Petra, ik zal, misschien een beetje vroeg, je toch al een rugpijn-vrij 2006 toe wensen!
Het moet zalig zijn als je zoveel onverwachtte cadeautjes krijgt toegestuurd!
Geniet van je bezoek en de feestdagen!

Petra zei

@ Kastelke
Dank je wel hoor. Ik hoop dat het inderdaad een goed en gezond 2006 gaat worden.
Al die pakketten die we al hebben gehad zijn echt geweldig. Ik vind het zo ontzettend lief en leuk van de mensen die aan ons denken. Word er echt een "klein" Petraatje van, hi hi hi
Jullie ook hele fijne dagen enne.... wie weet komen we elkaar wel ergens tegen in de US in 2006 ;-)
Groetjes Petra

Anoniem zei

Heerlijk al die lieve kadootjes (we doen het graag) en wat een timing.Zo voor de kerst.


Groetjesssssssssssssssssss

Erna

Anoniem zei

Graag gedaan hoor, ben bij dat het goed in smaak is gevallen, maar was even bang dat het niet meer aan zou komen!!
Gelukkig wel!

Veel plezier ermee!!

Hele fijne kerst met de familie!!

Anoniem zei

Ik kan me voorstellen dat het juist nu een beetje emotioneel is , pakketjes uit Nederland. Toch heel erg lief als er mensen aan je denken.
Bij ons in de Nagelstudio zijn het ook Vietnamezen, maar goed te verstaan. Ik laat mijn voeten doen, ook echt een aanrader, wat een ontspanning.