dinsdag 4 april 2006

Sunset Lake

Vanmorgen alle plantjes weer terug gehangen na de harde regen en wind van gisteravond. We hebben bij de ingang van de tuin een boom staan in pot en die was omgevallen. Het was echt best wel noodweer gisteren. Helaas waren er een paar takjes bij de val afgebroken. Maar de schade verder, viel reuze mee.
Daarna wat dingen in huis gerommelt en aan het begin van de middag met de hondjes wezen wandelen bij Sunset lake. Hemelsbreed is dat misschien 2 km bij ons vandaan en dacht daar al es een wandel pad gezien te hebben langs het meer. En vandaag wilde ik er es gaan kijken.

Hier een foto van Google Earth. Sunset Lake van boven af.

Image hosting by Photobucket

Auto geparkeerd net aan de zijkant van Sunset Lake Road. Daar liggen altijd kano's en een heel leuk huisje aan de rand van het meer. Vanaf de weg vindt ik dat zo'n leuk gezicht om te zien. De felle kleuren van die bootjes en het mooie meer erachter. Geparkeerd en hondjes uit de auto en gewoon het pad gaan volgen. Eerst over de dam die bij Sunset lake is. Hier waren we al es wezen kijken. Het is een heel leuk gezicht om het water over de rand heen te zien kletteren...... Het pad ging later over in een soort van houten steiger en liep een heel stuk langs het meer. De schilpadjes lagen ook hier te zonnen en het was heel leuk om zo te wandelen. Aan de ene kant het meer en aan de andere kant de tuintjes van de wijk die er aan ligt. Er zijn echt prachtige huizen in deze wijk. Sommige met zwembad en prachtig aangelegde tuinen. De tuinmannen hadden het er druk mee, zag ik. Er was veel bedrijvigheid in ieder geval en ik liep er tussendoor te wandelen en sloeg alles gade. Toen het houten pad eindige kwam ik uit op een wandelpad in de wijk en zo zijn we weer terug gelopen naar de auto. Het was een gezellig wandelingetje, die ik zeker vaker zal gaan doen. Weer een wandelplekje erbij. En nog wel bij ons om de hoek ;-)

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

kastelke zei

En tijdens deze wandeling een 'lake snakes' tegengekomen?
;-)

Anoniem zei

hoi
Het is nog een flink meer zeg. Jammer dat je niet helemaal rond kon. Zo zie je maar wat je na een jaar nog aan plekjes ontdek.
Groetjes Ingrid V

Anoniem zei

Nog 2 nachtjes dan wandelen we met je mee

Anoniem zei

Het ziet er weer allemaal prachtig uit , ik krijg er al zin in in oktober.
Het duurt alleen nog zo lang Toos

Anoniem zei

Ontdek je plekje Petra,, de honden zullen je dankbaar zijn. Groeten de ene buuv, die andere geniet lekker van de visite, hahaha.

Nel zei

Nog even en dan heb je weer logés. Gezellig, maak er een leuke tijd van (maar dat zal wel lukken)