vrijdag 21 april 2006

William was back

Woensdag ochtend was ik weer lekker wezen zwemmen. Was net iets te laat en de les was net begonnen. En ja hoor, hij was er weer.... William! Ik herkende hem meteen door de enorme waterverplaatsing om hem heen. Geweldig! De krulspelden hadden hem duidelijk een grotere zwemplaats toebedeeld dan een ieder andere "mede aqua-er". En William had het weer prima naar zijn zin. De zure gezichten om hem heen zag hij niet en zwom er een eind op los. Fantastisch. Zag ook dat er weer een begeleider van hem aan de kant zat te wachten. Diep verzonken in een boek en totaal geen aandacht voor jongen William. Toen het 10 uur was stond ze op en William moest uit de les. Vond het eigenlijk heel zielig voor hem. Hij had het zo naar zijn zin. Maar tijd was tijd, duidde ze. En hij verliet het zwembad. Een zucht van verlichting bij de krulspelden, maar ik vond het eigenlijk heel jammer. Jammer voor William, maar ook jammer voor mij. De les wordt er een stuk leuker van eigenlijk ;-)
Verder hebben we weer onze wekelijkse dingen gedaan. Koffie met de Nederlandse vrouwen. Dit keer bij mij. En we hebben heerlijk in de tuin gezeten. Toch wel super hoor dat lekkere weer. Strakjes weer zwemmen en daarna boodschapjes doen, the usual, zeg maar ;-)
Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij hebben vandaag ook heerlijk weer:-) YES YES YES

Groetjes Mirjam

Anoniem zei

Ja Peet de vakantie is voorbij.
Terug naar de dingen van alle dag.

Erna

Anoniem zei

Hallo Petra en Ron,

Vandaag kwam ik weer in Enschede twee beardies tegen. Ja ja van Audrey en haar man ( Jaap was het toch?) Natuurlijk even een praatje gemaakt. In het gesprek kwamen jouw dagelijkse belevenissen ter sprake. ( positief natuurlijk) Via mij moest ik jullie de groeten vanuit Enschede doen.

Groetjes Mariƫlle Grimmelikhuyse
(Gildehaus)

Petra zei

@ Mirjam
Heerlijk ook in NL lekker weer
Geniet er maar mooi van!

@ Erna
Vond die vakantie veel leuker eigenlijk

@ marielle
Hey dat is toevallig zeg. Leuk!!!
Kreeg precies vandaag een pakketje van ze. Bedankt voor het door geven van de groetjes ;-)

Enne... groetjes terug Petra