vrijdag 8 september 2006

Gearriveerd

Nou na gistermiddag vertrokken te zijn uit Raleigh ben in vanochtend, NL-tijd tien over 6 's ochends aangekomen in Amsterdam. De vlucht is heel voorspoedig gelopen en ik kwam bijna een uur eerder aan dan gepland. Ook de stoelen die ik toebedeeld had gekregen waren super. In het kleinere vliegtuig naar Newark, 1 lostaande stoel met veel beenruimte en in op de vlucht naar Amsterdam was er een stoel naast me vrij. Wat dus wel erg prettig was. Helaas toch niet kunnen slapen in het vliegtuig, maar wel goed kunnen zitten.

Photobucket - Video and Image Hosting


Op het vliegveld stonden mijn moeder, Karin en Erna te wachten en samen liepen we naar de verhuurbalie. De huurauto opgepikt en door naar het restaurant boven de weg net voor Schiphol. Waar we een "bakkie" hebben gedaan.

Photobucket - Video and Image Hosting


Laat er nou ook helemaal geen file staan verders op de weg naar Barendrecht. Al moet ik zeggen dat het wel behoorlijk wennen was het rijden weer in Nederland. Het gaat toch allemaal een tikkie sneller allemaal. Om maar te zwijgen over mijn parkeerkunsten, ahum..... Ook dat is wennen dat je er niet zo in kan zoeven. Het weer is heel mooi en wat dat betreft tref ik het enorm.
Eenmaal bij mijn moeder thuis ben ik twee uur gaan slapen en daarna zijn we naar mijn zus gegaan en hebben we Dylan uit school op gehaald. Nou die was wel blij ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Dit is op zijn schoolpleintje. Ze waren net klaar met buiten spelen toen we aankwamen.

Photobucket - Video and Image Hosting


Het meegebrachte supermanpak viel goed in de smaak. Allen vroeg hij meteen,"kan ik nu ook vliegen?". Neeeee, Dylan dat kan echt niet hoor. Hi hi hi.....

Photobucket - Video and Image Hosting


's Avonds zijn Ton en Yvonne even langs gekomen met Ayla en Twinkle. Het was heel leuk om ze weer te zien. Voor het eerst Twinkle gezien nu en heerlijk even met Ayla weer gekroeld!! Heerlijk hoor. Ze kwam me ook hun Michelle brengen. Dit is de benaming van hun "Miep". Geen geheel overbodige luxe bleek al snel vandaag ;-) Mis dan toch wel mijn kompas Ron, waar ik eigenlijk altijd op blind vaar tijdens het autorijden. Kijk verders uit naar morgen, want dan ga ik naar Erna en (haar)Ron. En zie ik hun Beardies Murray, Woody en Galahad ook weer. 's Avonsd naar het concert van blof met hen en zondags de Beardiewandeling aan het strand van Noordwijk! Super!!!! Verder bij deze het uitzicht vanaf mijn logeerplek ..... Let vooral op het kleine uitsteeksel in de midden van de foto. In Amerika wonen wij op 5 uur rijden van de Eikieja, maar ik zit hier op steenworp afstand. Dus die zal ik vast gaan bezoeken deze week.

Photobucket - Video and Image Hosting


Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Larissa zei

Mooi, je bent goed aangekomen! Erg leuk, Dylan in dat supermanpakje!

Ik heb trouwens nog gereageerd in je bericht over concord mills, maar ik weet niet of je dat nog leest, dus zeg ik het hier ook nog even: Ik heb ook geshopt in Concord Mills!!!! Herinner je nog die foto met die achterbak vól met shoptassen? Daar hadden we toen o.a. geshopt, haha!

Petra zei

Ja, dat had ik me herinnerd ;-)
Onze achterbak van de auto zag er een soort van hetzelfde uit als op jouw foto, hi hi hi.
Het is er leuk he?
Voor ons wel een stuk rijden hoor, maar vond het voor zo'n keertje heel erg leuk.
Groetjes Petra

Anoniem zei

Jeemig eikieja om de hoek.
Kan je elke dag ff langs hihihi

Tot strakkies we hebben er zin in en wat een weertje helemaal top.

Erna

Anoniem zei

Het pak van Dylan zit als gegoten alleen zou ik boven wel alle ramen gesloten houden als ik jouw zus was :-)) Het blijft in ieder geval een heerlijk ventje!!
Wat we al zeiden iedere morgen lekker ontbijten voor 1 Euro bij Ikea. Nou meid veel plezier hier en ik zie je morgen ;-))
Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Hé welkom in NL. Je boft met het lekkere weer ! Heel veel plezier, en eh...Eikieja, hahaha ze kennen me al zowat. Sinds wij terug zijn is het vaste prik. Groetjes en we lezen wel weer hoe het je vergaat.

Anoniem zei

hoi
welkom in Nederland. Wat het weer betreft tref je het de komende dagen echt super. Is Blof leuk geweest. Succes met de wandeling vandaag. Ik zie je morgen. Ik hoorde dat je eerst langs Annemarie ging. Goed dat ik het weet. Ik was van plan haar anders bij ons te vragen, maar je ziet haar dan al. Gezellig. Tot morgen. Doei Ingrid

Nel zei

Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat je weer terug bent in Nederland. Ik wens je heel veel plezier !!

Anoniem zei

Weer op hollandse bodem! Fijn hoor en je treft heerlijk weer! Geniet van alles en iedereen en ik zie je hopelijk dinsdag!

groetjes uut Noordwelle

Anoniem zei

Hahahha, Aikieja, lachen! Wat een superfoto van Dylan!! Hij was supermanblij je te zien. Veel plezier!!!!!

Anoniem zei

Goed aangekomen!
Wij waren ook naar Blof , Gerard had snel zaterdag middag nog kaartjes gehaald. nNar je uit geken maar niet gezien, tot donderdag.Groetjes GERAD EN tOOS

Petra zei

@ Toos en Gerard
Hey wat jammer dat ik jullie niet gezien heb he?
Maar het was wel heel erg druk. Wij stonden een stukje voor de geluidmensen in het midden van het veld.

Groetjes Petra

Anoniem zei

Hoi Petra
Wat leuk dat wij ook een keer in je blog voorkomen. En Stijn zo klein als hij is, is nu ook al te bewonderen op het internet. Ik heb net je stukje gelezen over de cruise. Nou het begint bij ons ook alweer te kriebelen, want die cruise met zijn alle was toen ook geweldig. Nog veel plezier. groetjes danielle