maandag 16 juni 2008

Minder warm

Gelukkig...., het is eindelijk wat minder warm hier. Alhoewel nog ruim dertig graden, maar die veertig is echt niet lekker. Het was zo benauwd en plakkerig er bij. Alhoewel dat dat nog wel steeds een beetje is. Maar zaterdag avond is er wat onweer en regen geweest en dat heeft de boel een beetje doen afkoelen. Vannacht koelt het zelfs af naar 17 graden, ha ha ha. Waar een mens al niet blij mee kan zijn he?

Afgelopen zaterdagavond hadden we een BBQ feestje bij Frank & Sharon.

Photobucket

Er waren nog meer mensen uit de wijk en iedereen nam wat te eten mee. Frank & Sharon zorgden voor de burgers! Hier onder Frank aan het bakken.

Photobucket

Ik had een fruitsalade mee genomen. Heerlijk altijd met die warme temperaturen. Kortom, het was erg gezellig! Al vielen er wel wat spatjes, de temperatuur bleef lekker. In de porch en onder het poolbarretje wat ze hebben, hebben we een paar keer geschuild, maar daarna werd het toch weer droog. Ze hadden ook de firepit aangestoken en zo was het ook nog eens erg knus. Al hoefden ze het niet te doen voor de warmte ;-)

Photobucket

In de zondags krant een mooie foto van the Race for the Cure. Langs de route zat een vrouw en in haar voortuin stond een bord dat ze al sinds 1980 "survivor" was. De foto was heel apart, want op de voorgrond een hardloopster en zij daarachter in beeld. In het kranten artikel stond een link naar nog meer foto's. Hier de link voor de liefhebbers. Vond er mooie foto's tussen zitten

Zondagmiddag zijn we met de hondjes bij het meertje van Koka booth in Cary wezen wandelen.

Photobucket

Connor had natuurlijk weer ergens een stok vandaan weten te scoren. En de hele tijd er weer mee zeulen natuurlijk. Het lukt hem elke keer weer.

Photobucket

Heb ook nog even gekeken, bij Kokabooth, wat Simon Le Bon destijds aan het kalken was op die pilaar. Tijdens het concert van Duran Duran een paar weekjes terug, was hij tijdens de meet en greet aan het schrijven geweest op een paal. Onder het motto handtekeningetje hier en een handtekeningetje daar.... (Zie de foto hieronder)

Photobucket

En wat voor "nuttigs" had hij dan gekliederd? In ieder geval niet, Simon was here ;-)

Photobucket

Een wolf/hond dus en een Woof er achter. Misschien toch een soort van Simon was here ;-) Afijn daarna weer op huis aan gegaan, het werd inmiddels toch wel weer aardig warm.
Omdat we zatermiddag niet thuis waren, zat er in de brieven bus een briefje dat er een pakketje voor ons was. Dat vindt ik nou altijd zo jammer. En vooral als ze op zaterdag zijn geweest, want dan moet ik tot maandag wachten! Vanmorgen vroeg dus op naar het postkantoor en we kunnen wel stellen dat het pakketje, een pakket was! Hartstikke leuk. Kon het bijna niet dragen. Maar..., kreeg hem ook niet open zonder schaar. Dus moest ook nog eens wachten tot ik thuis was.

Photobucket

Ze zeggen wel eens het baasje gaat op de hond lijken, maar hier is het echt het hondje gaat op het baasje lijken. Stace is namelijk net zo nieuwsgierig als ik altijd. En bovendien heeft hij een hele goede neus! Er zat namelijk ook lekkers voor hem in de doos. En verder nog veel meer leuks! We zijn weer verwend.

Photobucket

Er zaten ook grappige dingen in. Zoals de oranje schuursponsjes. Op 1 of andere manier heb ik hier nog geen "fijne" gevonden. En nu heb ik een heel pak oranje EK sponsjes. Als het daar nog niet mee schoon wordt? Ook oranje mergpijpjes en zelfs voor de hondjes een oranje speel/snoep pakket! Hartstikke bedankt Karin en familie!!! We gaan er van genieten! P.s zeg maar tegen Dylan dat ik erg blij bent met zijn kunstwerkjes. Hoop dat hij ze niet al te veel zal missen, hi hi hi.

Vandaag is er ook weer een nieuwe periode/maand begonnen van mijn werk, dus vanmiddag weer vergaderd en volgens mij staat er nu voor elke dag in de week een vergadering gepland. Het gaat lekker zo.... Ook weer een stapel documenten binnen gekregen per email, dus van de week zijn we wel weer eventjes zoet.

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anja zei

Gezellig zo'n bbq met mensen uit de wijk.
Jullie zijn weer goed verwend met zo'n verrassingspakket!!
Succes met je werk.

Anoniem zei

Wat een verwennerij met zo'n groot pak (hihi oranjesponsjes heb ik nog niet gezien hier).

Leuk feestje hadden jullie, gelukkig dat het wat afgekoeld is.

groetjes, Ineke

Petra zei

Hier ook veel koeler, opeens zit ik met een vestje aan buiten. Want buiten zitten geef ik niet op met dit prachtige weer. Leuk, zeg, zo'n pakketje!!!

Anoniem zei

Oranje sponjes...?? Het moet ook niet gekker worden. Ook ik kan de juist nog niet vinden hier hoor, dus je bent niet de enige.

Ook hier is het een stuk koeler. Al hoewel ik het hete wer best lekker vind. Maar 44 gr was wel erg heet.. Maar nu is hetamper 25 en dat vind ik nou net weer minnetjes..Het is nooit goed..

gr petra