vrijdag 15 mei 2009

Nog meer...

Nou vanaf vandaag kan ik nog meer bellen!

Photobucket

Want vanmiddag is onze nieuwe skypetelefoon binnen gekomen per post! Hiermee kan ik dus door het hele huis heen bellen met Skype. En zit ik niet meer aan een headsetje vast ;-) Nou bel ik al aardig wat af, gratis van computer naar computer. Maar afgelopen zondag hebben we ons ook aangemeld voor skype internationaal, waarmee we een jaar lang voor 35 Euries onbeperkt naar Nederlandse telefoonnummers kunnen bellen.

Nou kwam de telefoon vanmiddag binnen en had ik hem al uitgepakt en de batterij er in gedaan zodat de telefoon alvast op kon laden. Eerlijk gezegd was ik bang dat het allemaal wel heel leuk lijkt zo'n nieuw snufje, maar dat het in praktijk niet zo werkt. Maar...., Ron had alles in een kwartiertje gereed! Je moest je aanmelden met je skype account en al je skypecontacts kwamen daarna automatisch in de telefoon. Helemaal geweldig. Je ziet ook je skype-out tegoed heel makkelijk. En we kunnen dus nu op ons gemakje naar Nederlandse computers, maar ook onbeperkt naar Nederlandse nummers bellen. In de keuken, languit op de bank, in de porch enz. enz. En zelfs op vakantie, want de telefoon heeft wifi en als er dus internet is te vinden, kunnen we bellen. Wat een techniek he? Ben er helemaal blij mee!

Wat heb ik nog meer gedaan van de week? Ik heb weer aardbeien geplukt bij Vaughan's.

Photobucket

En had binnen een tel mijn emmertje vol. En ze waren weer heerlijk.

Photobucket

Verder was de koffie met de NL dames woensdag hier en ben ik ook nog met de hondjes aan de wandel geweest bij Lake Pine. En net als bij Symphony lake vorige week, waren er veel ganzen en eenden met kleintjes te zien....

Photobucket

Photobucket

Ook is onze wijk sinds deze week 3,5 glijbaan rijker.

Photobucket

Klinkt raar drie en halve glijbaan, maar nummer vier ligt nog in stukjes naast het zwembad namelijk ;-) Voorlopig nog even een puzzelpakketje, maar het wordt strakjes nog wat dat zwembad!

Photobucket

Ook hebben we weer aardig wat buitjes gehad. Met zeer dreigende wolken.

Photobucket

Beetje spookachtig he?

Photobucket

Verder van de week de laatste afleveringen van Biggest loser, Amazing Race, Grey's, Hell's kitchen gekeken. Het einde van alle leuke tv-series vallen allemaal tegelijk. Ook gisteren naar de hockey game van de Hurricanes gekeken. Wat spannend, in de verlenging hebben ze zich weer net op het nippertje geplaatst weer voor de volgende ronde van de play offs. Na zes wedstrijden tegen de Boston Bruins stond het 3-3 en was deze zevende wedstrijd dus weer de doorslaggevende wedstrijd. Waar, gelukkig, de Hurricanes in de verlenging als eersten wisten te scoren!Tot op heden ook nog niks gehoord van het sollicitatie gesprek. En eigenlijk vind ik dat wel jammer. Vooral omdat het eerste contact met het bedrijf via de email allemaal zo snel en goed verliep. En nu dus even niet meer... We wachten maar weer verder af, er zit niks anders op....

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Bianca (Hollandranch) zei

Dat is handig zo'n Skype telefoon ! ga ik me ook eens in verdiepen.

Wat een mooie aardbeien !, hier vreten de kippen mijn aarbeien op grrrr

Anna zei

Kan je de skype ook in Nederland gebruiken??
Het is wel handig, moetje dan wel de comp. aan hebben of gaat het gelijk ophet modem??
Die aardbeien zien er heerlijk uit, Gerard is ze maar weer gauw gaan halen bij de dekamarkt voor 2 euro!!.
Gr.

Kasaka zei

Net heb ik ook een Skype account aangemaakt (eindelijk!), alleen kan ik nu niemand vinden :(. Inderdaad, alle leuke series in een keer klaar. Fantastisch trouwens, die Helen van the Biggest Loser.

Petra zei

@ Anna
Ja hoor dat werkt ook in NL. Je hebt er geen computer bij nodig wel een wifi signaal. Harstikke makkelijk ;-)
Lekker he aardbeitjes en nog gezond ook. Tenminste als je de suiker en de slagroom weglaat natuurlijk.

@ Kasaka
Nou zeker knap echt een heel andere vrouw geworden! Tara en Mike stonden mooi te kijken dat het haar gelukt is!

Anja zei

Wij hebben ook een skype-telefoon. Heel handig, vooral in de zomer als je veel buiten bent.De aardbeien zien er lekker uit.

Anoniem zei

Techniek staat voor niets hoor, ongeloofelijk..bij mij lukt het Skype gebeuren niet zo..

Het zwembad word we erg mooi zo!

groetjes,

Mariet

Bibi zei

Die wolken, brr kan zo uit een scene van een Stephen King film komen.
Handig die skype telefoon, is toch makkelijker dan tijdens het gesprek de laptop mee te nemen naar de keuken als er gekookt moet worden ;-)

Anoniem zei

Je zal veel plezier hebben van je Skype telefoon.
Wat zien die aardbeien er lekker uit, lekker op een witte boterham mmm.
Ik blijf voor je duimen dat ze nog terugkomen op je sollicitatie!

Groetjes,
Kaar