zaterdag 13 maart 2010

Groen!

Woensdag had ik de OpLove informatie op mijn website gezet en sindsdien heb ik al drie aanvragen gehad voor het maken van foto's voor militaire gezinnen. En zoals het er naar uit ziet zullen maandag de eerste foto's gemaakt gaan worden. Hartstikke spannend! Verder heb ik ook nog een verzoek gekregen om voor de Carolina Beardie Club foto's te maken. Spannend allemaal en bij elkaar best veel mailtjes en gebel.
Maar wel leuk om te doen.

Van de week kwam ook een buurvrouw naar me toe. Die had gehoord dat ik zo nu en dan in een bloemenzaak werkte. Nou werkt zij in een andere bloemenzaak hier in het dorp, die zich meer met trouwerijen bezig houdt. En... we kunnen wel stellen dat dat heel andere bloemstukken zijn dan bij de bloemen schuur. Maar die buuf vroeg me dus of ik niet bij hen wilde komen werken. Nouwwwww, als het part-time kan en het meer betaald, dat wil ik dat best wel ;-) Dus we wachten maar weer even af of haar baas ook part-timers wil. Uit ervaring weet ik inmiddels dat ze dat niet echt leuk vinden, maar we zien wel.

Verder begint het hier nu aardig uit te lopen. Bomen schieten ineens in de knop en hier en daar zie je bomen in bloesem. Narcissen komen zo langzamerhand uit. En ja het wordt nu echt voorjaar. De temperatuur liep ook ineens op van de week en hoop nu dan toch echt dat ik voorlopig mijn laarzen weer even in de kast kan gaan laten. Ik ben ze inmiddels zo zat. Tijd voor open schoenen! Of beter nog slippers! Maar misschien is dat wat te veel gevraagd? ;-)

Photobucket

Gisteravond waren Ron en ik naar de film Green Zone gewest. Hele goede actie film en zeker een aanrader om te gaan kijken.Vrijdag was de eerste dag dat de film draaide en het was voor onze begrippen gewoon druk in de bioscoop zeg. Dat hebben we hier niet zo vaak. Er zijn ook een batterij aan zalen in 1 bioscoop natuurlijk, dus dat maakt het zo wie zo al minder snel druk. Maar het bleek wel dat meer mensen deze film graag wilden zien.

Vandaag was er in Raleigh een St. Patricks Parade. St.Patricksday is op 17 maart, maar hier in Raleigh kwam er vandaag al veel groen voorbij!

Photobucket

Ierse dansgroepen, die op de muziek van een doedelzak er op los dansten.

Photobucket

Een Ierse wolfshond, in een groene outfit...

Photobucket

En groener dan dit kan bijna niet toch?

Photobucket

Nog meer dansgroepen, met Ierse krullen koppies.

Photobucket

Doedelzakken spelers met rode koontjes...

Photobucket

Jong en oud doet mee! Hieronder nog veel meer St.Patricks plaatjes van vandaag....Vond het heel erg leuk om gezien te hebben er hing een heel vrolijk en gezellig sfeertje. En het weer hielp ook enorm mee. En jawel.... ik zag zowaar al mensen op slippers! Ikke nog niet hoor! Maar echt het mooie weer komt er aan. In ieder geval gaan wij vannacht al weer vooruit in de tijd. Want de zomertijd begint dit weekend. Dus vannacht een uurtje korter slapen!

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo Petra straks heb je nog meer werk dan dat je tijd hebt;)
Lijkt me ook dankbaar werk die foto's voor de gezinnen. Hier in Ned heb je ook make a memorie, fotografen die foto's maken van kinderen die leveloos geboren worden. Lijkt me erg moeilijk maar wel heel dankbaar vrijwilligerswerk. Fijne zondag!
Groetjes, BiancaF

Nel zei

Wat sfeervol zo'n parade. Ik zou er best wel eens eentje in het echie meemaken. Maar ja in al die jaren was er nergens iets als ik in Amerika was.

Ik heb je recept geprobeerd en het was..... mmmmm maar wel raar 1 is er verbrand en de anderen waren goed. M'n buurvrouw is ook meteen aan de slag gegaan en die was ook meteen een fan van dit recept.

Fijn weekend.

Anoniem zei

Wat een heerlijke groene foto`s! Leuk hoor..en mooi die andere opdrachten, zo zie je maar, komt allemaal goed
;-)

Ben benieuwd naar je bloemenjob, duimen maar!

xx Mariet

Erna zei

Oh leuk joh 3 opdrachten , ben benieuwd.
Super die groene foto's.
En weer blommetjes , kijk maar uit straks kom je om in het werk hahahahha

Erna

B. zei

Heerlijk dat er al wat groeit hier en daar, ja ik ben mijn wintergarderobe ook meer dan zat. Nog even:-)).
Zou zeker leuk zijn als ze straks meer betaald kan krijgen, ik hoop het voor je!

Martin zei

Wat leuk, zo'n parade en iedereen in het groen. :-)

Anna zei

Leuk die aanbiedingen, hopen dat het wat word.
Gezellig die Patricks day, het leek wel zomer al die mensen in shirtjes??
Hier is het nog erg koud.

Anja zei

Wat leuk dat je al 3 opdrachten hebt. Wie weet dus binnenkort weer tussen de bloemen, ik ben benieuwd.

Kristel Holsbeek zei

He das leuk zeg zo snel al opdrachten.
Goh dat zou wel de max zijn, vind je niet, als je part-time daar zou kunnen gaan werken...ik ben benieuwd.

www.ine1149.web-log.nl zei

Hartstikke goed,die foto-opdrachten.
Lijkt me leuk om zo'n groene parade te zien

Marchiena zei

Wat leuk dat je al zo snel opdrachten hebt, best spannend.
Het zou ook super zijn als je partime in een echte bloemenzaak zou kunnen werken, ik ga voor je duimen.
Heerlijk dat het bij jullie al voorjaar is, deze week gaat de temperatuur hier in Nederland ook omhoog. Hopelijk komt er dan ook nog een zonnetje bij, maar voorlopig plenst het hier.
Wat een leuke parade, wonen er veel Ieren bij jullie?