woensdag 31 maart 2010

The good, bad & ugly

Nouja ugly? Eigenlijk om het ugly te voorkomen. Ik heb namelijk gehoord dat om te voorkomen dat de zwaluwen weer een nestje bij onze voor deur gaan bouwen (en hun kinders de boel onder******), je speelgoed slangetjes moet neer leggen. Fake snakes, zeg maar....

Photobucket

Dus deze drie jongens, of meiden dat kan ook, moeten gaan voorkomen dat we nestjes van zwaluwen krijgen bij de voor deur. Trio, "The Good, Bad & Ugly" aan het werk zeg maar. En zeg zelf, ze zien er best gevaarlijk uit, niet? Nu maar hopen dat hun soortgenoten, niet denken dat dit een mooi plekje is om ook te gaan wonen. Dan wordt het pas echt ugly. Drie slangen is genoeg, we hebben er echt niet meer nodig ;-)

Na de ugly, nu dan ook de bad. De homecoming die aankomende week zou zijn, is gepland voor 2 uur middernacht. Niet leuk! Gelukkig had de mevrouw die gevraagd had of ik wilde komen dit zelf ook door en als de tijd zo blijft gaat de foto sessie niet door. Wel jammer, want ik vind het zo leuk om te doen. En keek er eigenlijk best een beetje naar uit. Kreeg trouwens van de week ook een hartstikke lief kaartje van de mensen waarbij ik twee weken geleden op de homecoming had gefotografeerd. De tekst staat nu als een testimonial op mijn website. Het is echt heel lief en het is maar goed dat het door de brievenbus kwam in kaartvorm, want als ze me het zo gezegd hadden, live zeg maar, had ik met rode blozende koontjes het allemaal tot me genomen. Het was echt een heel lief kaartje en ik ben reuze blij dat zij tevreden waren met de foto's. En eigenlijk hartstikke leuk om dat ook van ze te horen.

Nou en tot slot dat ook nog "the good". Want het goede nieuws is dat ik a.s. dinsdag voor twee dagen in de week bij de andere bloemenwinkel hier in het dorp ga beginnen. Het gesprek verliep heel goed vanmorgen en na vijf minuutjes bood ze me de baan al aan. Ze leek me een erg aardige vrouw om voor te werken. Ze heeft duidelijk een veel modernere kijk op het bloemstukjes maken en doet heel veel bruidswerk. Daarbij komt dat het salaris ook een stuk gunstiger is dan bij de schuur. Wat het zo wie zo al een stuk leuker maakt om daar te werken niet? Dat alles dus a.s. dinsdag!

Groetjes,
Petra

12 opmerkingen:

Anja zei

Jij durft met drie van die enge slangen bij de voordeur ;-))
Wat een lief berichtje kreeg je van die mensen!
Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!

Kristel Holsbeek zei

ik hoop echt dat het werkt voor jullie die drie slangen.
oh das wel heel lief...ai 2u snachts...das ook geen uur hé.
Congrats met je nieuwe baan...ik denk dat je daar veel minder stress zal hebben, allé dat hoop ik toch.

Anoniem zei

He gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik verheug me weer op leuke bloemenverhalen;)
Groetjes, BiancaF

B. zei

Van harte met je nieuwe baan! En ook harstikke lief die reactie op je foto's. Ik hoop ook dat die slangen hun werk zullen doen,.

Martin zei

Wat een ontzettende lieve en leuke brieven heb je gekregen!!! Dat doet je zaak goed en ik kan me voorstellen dat wanneer iemand zo iets tegen je zegt, dan je het moeilijk hebt. Dit is meer waard dan wat dan ook!!!

Succes met je nieuwe baan straks. Ik weet zeker dat je het erg naar je zin zult gaan hebben. We horen het wel!

www.ine1149.web-log.nl zei

Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
Ik ben benieuwd of die slangen helpen, zo ja, dan moet ik er misschien ook maar een paar op mijn balkon parkeren om tortelende duiven weg te jagen.

Guus zei

Schrok me wild van de foto! Mijn grootste nachtmerrie.. slangen.. Hopenlijk denken de zwaluwen er net zo over.

Leuke reactie op de homecoming.

Zo liepen Jos en ik vorig jaar over de Vrijmarkt met Koninginnedag. Vliegt er opeens een vrouw op hem af: Jij bent Jos Schuurman he?! Hij schrok zich wild, wat had ie nu weer gedaan.. Zegt ze: "je hebt fotos gemaakt van (naam even vergeten, jongentje met leukemie), hij is inmiddels overleden maar zijn ouders zijn zo blij met de fotos, ze hangen in de kamer!" Kijk, dat zijn dan weer de krenten in de pap!
Succes met de fotos Petra!!

Anoniem zei

Wat een heerlijk positief blogje!!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

xx Mariet

Annemiek zei

Zo'n zelfde slangen hebben we hier nog liggen dat ooit kinderspeelgoed was :)
Goed zeg dat je bij de andere bloemenzaak gaat werken. Ben benieuwd hoe anders het zal zijn.

Ymkje zei

Proficiat met je nieuwe baan. Met bloemen en parttime, wat wil je nog meer :) Ik hoop dat het je super gaat bevallen.
Wat een lieve reactie op de gemaakte foto's. Ik snap heel goed dat het voor hen heel speciaal is en foto's zijn prettig om steeds even terug te kijken.

Ymkje zei

Proficiat met je nieuwe baan. Met bloemen en parttime, wat wil je nog meer :) Ik hoop dat het je super gaat bevallen.
Wat een lieve reactie op de gemaakte foto's. Ik snap heel goed dat het voor hen heel speciaal is en foto's zijn prettig om steeds even terug te kijken.

Marjon zei

Dat is inderdaad een heel lieve reactie van die mensen. Maar je foto's waren ook heel erg mooi natuurlijk, ik kan me voorstellen dat ze onder de indruk waren. En dat waren ze ook van je karakter als ik dat zo lees, dat is natuurlijk ook fijn om te horen.

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, het klinkt heel erg leuk allemaal.