woensdag 3 maart 2010

RV-ing

Nou het gaat gebeuren. We gaan van de zomer met een camper op pad! We kunnen de C-class camper van een kennis huren. Ben er helemaal blij van. Zo kunnen we eens kijken of we het kamperen in Amerika net zo leuk vinden als we in Nederland vonden. De camper ziet er zo ongeveer uit.We willen richting Lake Michigan gaan, via Tennesee, Kentucky, Indiana. Ben benieuwd! Heb er wel zin in en ben natuurlijk op het internet allemaal campings aan het bekijken. Bij elkaar zal het zeker zo'n 3000 miles worden om te rijden. Dat is zo'n 4500 km. Heel wat! Maarja dan zie je ook wat zullen we maar denken ;-)

Oh van de week trouwens weer wat anders ontdekt op exercise tv. Wil jullie het niet onthouden;-) Had volgens mij al eerder uitgelegd dat exercise tv een tv kanaal is waar je zelf kunt kiezen welke fitness DVD je wil starten. Dat "On-demand" tv kijken is hier wel een beetje in op moment. Je kan dus zo ook films kijken, maar ook sporten op exercise tv. En het mooie van exercise tv is dat het nog gratis is ook. Nou wat heb ik ontdekt dan? Cardioke! Geweldig verzonnen niet? Karaoke met cardio oefeningen! Je moet er maar op komen. Toen ik het voor het eerst zag, dacht ik wat is dat dan weer? Maar het is een soort van dansen op hoog tempo en stukjes mee zingen. En doordat je meezingt verbrand je meer calorieen aldus Billy Blanks Jr. Nou dat wilde ik dan wel eens proberen.

En zo huppelde ik voor de tv met hem mee. Wat trouwens een super groot voordeel van exercise tv is dat je hoeft niet in een super strak en up-to-date outfit mee te doen. Niemand die je ziet! Al sta je in je pyjama voor de tv, Billy zal er niks van zeggen ;-) En... je hoeft er geens eens de deur voor uit. Het komt gewoon zo op de tv. Je kan het hele dansgebeuren stop zetten, om wat water te pakken als je wilt. Of als de telefoon gaat. Het kan allemaal, techniek staat voor niks ;-)

En zo danste en zong ik mee op, "Let's get it started". Ha ha ha, het is echt maar goed dat niemand het ziet (of hoort), want ik miste nog wel een pasje hier en daar zo af en toe. Om van mijn rode hoofd aan het eind nog maar te zwijgen. Maar het was wel leuk om te doen. Wat me opviel is dat op zeeeer regelmatige wijze werd verteld, "To keep breathing". Ja! Duh.... Dat was ik wel van plan Billy. Dansen is leuk, maar om te stoppen met adem halen? Waarschijnlijk bedoelde hij gewoon blijf op een rustige manier adem halen, maar zeg dat dan ook, ha ha ha. Nu zag ik op het filmpje van Yahoo dat het ademen apart wordt uit gelegd. Op Exercise tv lieten ze dit niet zien. En dacht al wat is dat Breathing gedoe toch? Maarja het was weer eens wat anders niet? Voor de liefhebbers die het ook eens willen proberen hier onder een Cardioke filmpje van Yahoo."Let's get it started, ha. Let's get it started in here!"

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

elmarstel zei

even vraagje hoor, maar als je zoveel km gaat maken, hoelang hebben jullie dan vakantie????, want je hebt toch ook tijd nodig om dingen te zien enzo....

Petr@ zei

Een C-class camper is ruim genoeg voor jullie twee. Wij hebben destijds ook zo'n camper gehuurd voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Prima te doen.

Hier is 'on demand' tv ook helemaal in, maar exercise tv hebben we hier niet. Geweldig! Ik zie je zo springen en hupsen voor de tv.

Erna zei

Ja hoor daar is ie dan, de Camper hahahah, had al zón vermoeden.
Wel super om zo op reis te gaan.

Filmpje ziet er geweldig uit, werkt volgens mij erg aanstekelijk.
Maar goed dat je geen inkijk heb in je huis hihi.

Erna

Petra zei

@ Elmarstel
We gaan 18 dagen op touw in het apparaat ;-)

@ Petr@
We hebben afgelopen zaterdag even alles zitten bestuderen en tot die conclusie waren wij ook gekomen ;-) Moet kunnen!

@ Erna
Nou dat is zeker maar goed, hi hi.

Anna zei

Je dat is luxe daar gaan wij in onze magollina.
Wel een belevenis, te gek.
Wat naar uit te kijken.

Marjon zei

Wat leuk zeg met een camper op stap, hij ziet er ruim uit.

Grappig dat filmpje. Het zou niets voor mij zijn al die pasjes. Ik ga altijd nèt de verkeerde kant uit maar ik ben ook motorisch gestoord volgens mijn dochter.

Anja zei

Wat een heerlijk vooruitzicht, dat zou ik hier ook nog wel eens willen doen. Misschien volgend jaar.

Kristel Holsbeek zei

Jeetje dat is toch een serieuze afstand dat je gaat doen...Maar het is wel leuk om naar uit te kijken en alles te plannen.
hihi Cardioke;-)

Anoniem zei

Das weer es wat anders dan de ochtendgymnastiek met Olga Commandeur op de NL-tv.

Leuke trip hebben jullie in het vooruitzicht!

Guus zei

Oh, ik sta weer es als anoniem te boek.. Joehoe, ik ben het!

Blips zei

Hahaha Billy Blanks bekend hefet weer iets nieuws. Ik heb zijn bootcamp DVDs en je kunt er geweldig van zweten. De muziek op die DVDs is erg saai trouwens. Moet pook maar eens een kijkje nemen.

Wij hebben ook een paar keer zo'n C class gehuurd. Is best wel comfortabel hoor.

Marchiena zei

Wat leuk dat jullie met een camper op vakantie gaan. Kamperen in een tent vind ik helemaal niets, maar zo'n camper lijkt me heel leuk. Jullie zullen vast heel veel gaan zien op deze manier.Dat worden dus heel veel foto's:p Leuk vooruitzicht.

www.ine1149.web-log.nl zei

Goh, leuk zeg, vooral omdat jullie zo de hondjes mee kunnen nemen.

Veel plezier met het plannen en regelen van jullie reis.