vrijdag 30 april 2010

Q-day

Vanmorgen werd ik wakker en eigenlijk 1 van de eerste dingen die ik doe is kijken of er mail is en daarna klik ik mijn lijst mijn dagelijkse blogjes af. Ik weet het een normaal mens neemt een bakkie koffie. Maar nee, ik word wakker met de mail en de blogjes. En zo klik ik op de blogjes en er glimlacht me bij het eerste blogje wat ik bekijk een prachtig mooie oranje moorkop tegemoet. En echt, alsof de bellen af gingen in mijn hoofd... Wakker worden, wakker worden! Jeetje, het was half 8 en zou het zo van het scherm willen eten. Helaas bestaat die techniek nog niet ;-) Wat zag dat er lekker uit.

En de vooruitzichten voor vandaag zagen er voor mij niet zo oranje-ig uit. Sterker nog, helemaal niet oranje, zeg maar. De kans dat ik een oranje moorkop tegen zo komen vandaag was nihil. Laat staan een oranje Hema tompoes ;-) Om toch een beetje van de stemming te proeven heb ik wel even het journaal gekeken. En zag dat Bea en familie o.a. in Middelburg waren. Leuk! De laatste keer dat ik in Middelburg was, was bij een concert van Blof. En zag dat Bea vlak langs het plekje liep waar het concert toen was. De techniek staat toch voor niks, dat ik dat eigenlijk overdag al kon zien. Toch best mooi niet?

Afijn daarna maar Q-day gelaten voor wat het was en richting de bloemenboer gegaan om mijn check op te halen. Eigenlijk kwam er niets veel bijzonders bij me naar boven toen ik de check op ging halen en heb het maar zo gelaten. Snel check in ontvangst nemen en heel snel deze episode vergeten, had ik me bedacht. Eenmaal in de bloemenwinkel kwam er toch nog een klein protestje van bazin. Want naar het schijnt, is het gebruikelijk dat je je check pas vanaf twee uur mag ophalen. Ja duh??? Had ik dat moeten ruiken? En ik zeg dan ook, oh daar wist ik niks van af hoor. Ze keek me aan en zuchtte. En nouja bij hoge uitzondering, zou ze die van mij dan wel apart behandelen. Maar het kwam er op neer dat ik er daar wel erg blij mee moest zijn. Pfffff, tot tien tellen Petra, tot tien tellen..... En even later kreeg ik de check dan en dat was het... Einde verhaal.

Op naar leukere dingen vandaag. Want vanavond was de prijsuitreiking van de fotowedstrijd waar ik al eerder over vertelde. Het was best druk en er stond gewoon een rij om naar binnen te komen.....

Photobucket

Het centrum van Bass Lake ligt echt heel mooi zo aan het meer.

Photobucket

Photobucket

En eenmaal binnen zag ik al gelijk mijn foto, want hij hing net om het hoekje bij de deur! Leuk!!!

Photobucket

Vorige week had ik hem ingeleverd en zij zouden voor het inlijsten zorgen. En dat zag er echt heel leuk uit zo. Er was een hapje en een drankje en er waren nog wat andere mensen van de fotoclub. En twee daarvan hadden ook een prijs gewonnen. Om kwart over zeven zou het officiele gebeuren plaats vinden en werden de prijswinnaars naar voren geroepen.

Photobucket

Ik kreeg een tas en drink beker van Bass Lake en een envelop met geld. Daar had ik eigenlijk helemaal niet op gerekend moet ik zeggen. Vond het al zo leuk dat mijn foto daar een jaar lang mag blijven hangen. Dus al met al een heel geslaagd koninginnedag avondje. Weliswaar zonder oranje tintje, maar toch een dag met een sterretje!

Groetjes en een fijn weekend gewenst!

Petra

13 opmerkingen:

Annemiek zei

Prachtig dat je die prijs gewonnen hebt. Gefeliciteerd!

Och, en die bloemenzaakvrouw maar weer snel vergeten ja, en je niet naar beneden laten trekken door zo iemand.

Kristel Holsbeek zei

Oh wat leuk, zo een onverwacht extraatje...
Geniet er nu maar van en nog maals gefeliciteerd met je prijs;-)

Monique zei

Even een paar blogjes bijgelezen, ik liep achter!

Wat een gedoe bij die bloemist zeg, maar vooruit, je mag weer naar de bloemenschuur :-)


New York zag er weer geweldig uit, mooie foto's! En die prijs is super natuurlijk!

Marchiena zei

Super mooie omgeving waar het centrum ligt. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Op naar de volgende prijs, want dit is vast niet de eerste en de laatste:p

www.ine1149.web-log.nl zei

Maar je cheque heb je in ieder geval binnen. Heb je de buurvrouw nog gesproken?

Prachtig, die ingelijste prijswinnende foto van je. Gefeliciteerd!

Bianca zei

Gefeliciteerd met je prijs, supergaaf hoor ! en wat een verhaal van die bloemenwinkel , mens wat een engelengeduld heb je met dat soort lui, ik was al lang uit mijn vel gesprongen maar hoe dan ook: gelukkig dat je van stelletje zieke ego's verlost bent, dat is ook wat waard.

elmarstel zei

gefeliciteerd petra, met je fotoprijs, vindt het een hele mooie foto.

Anna zei

Gefeliciteerd op naar nog meer mooie foto's?
Moet lukken met al die programma's van je .
Gr. uit Beverwijk

Anna zei

Gefeliciteerd op naar nog meer mooie foto's?
Moet lukken met al die programma's van je .
Gr. uit Beverwijk

Anoniem zei

Hee, Petra! Denk ik even lekker bij te lezen...wat een verhaal van die bloemenschuur. En dan je baan kwijt, door al die egootjes! Snel vergeten meid en lekker verder met je foto's. Dat je dan ook nog eens een prijs hiermee in de wacht sleep moge een duidelijke hint zijn lijkt mij. Vooral doorgaan dus. DIkke knuffel van mij, die ex-Amerikano uit Brabant

Natasja zei

Gefeliciteerd! Je mag trots op je foto zijn!! Hij is ook werkelijk schitterend!

Anja zei

Gefeliciteerd met je prijs, het is ook een prachtige foto!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je prijs, het is een schitterende foto. (zoals vele foto's van je) Ga zo door met fotograferen en vergeet snel de bloemenwinkels.

Groetjes, Kaar