donderdag 6 mei 2010

Dat viel mee

Nou de eerste dag bloemenschuur zit er weer op. En het viel mee. Echt waar. Misschien omdat ik nu gezien heb wat een stress er bij de andere bloemenschuur was? Ik weet het niet. Ok, ze is nog steeds niet altijd helemaal blij en het stress gehalte (en daarbij behorend gedrag) is erg hoog. Maar het viel mee. Bijna de hele dag stond ik alleen met bazin. Tot een uur of 4, daarna kwam haar man en de twee kids. Haar man zou haar helpen met wat zaken op de computer en echt.... Dat gaat niet altijd even vriendelijk tegen elkaar. Maarja, het is nog steeds niet tegen mij.Dit in tegenstelling tot de ervaringen van vorige week.

Heb overigens wel verteld dat ik bij de andere bloementent in het dorp heb gewerkt. Dacht het is een klein dorpje en iedereen weet wel wat van iedereen zeg maar. Ze kan dat beter van mij horen, dan via via, niet? En toen ik het vertelde schrok ze zich helemaal rot. Ze vertelde gelijk dat ik bij haar ook meer kon werken hoor. En was ineens een heel stuk aardiger. Is dat wat? Ze vroeg me zelfs wat ik verdiende bij de andere club en ze zou met haar man gaan overleggen of ze wat aan mijn uurloon kon doen. Ze schrok dus echt! En eigenlijk vertelde ik het om gewoon open kaart te spelen. En zie, deze reactie had ik dus niet verwacht....

Nouja vandaag en vrijdag nog even in de bloemen. Zaterdag niet, want zaterdag hebben we hier in de buurt een garage sale. Meerdere mensen doen er aan mee en dus zal het een gezellige drukte in de wijk zijn. Heb er eigenlijk wel zin in en ben benieuwd hoe het er aan toe zal gaan.

Oh en de vloer in de porch heeft al weer een nieuw laagje gekregen. Of nouja eigenlijk twee laagjes. Er zitten inmiddels echt veel laagjes op. Hadden we dat geweten hadden we gewoon zo'n buitenkleedje neer kunnen leggen. En waren we ook klaar geweest. Maarja dat is achteraf. Gisteravond dus gedaan. We hebben verspringend met grijze verf met de kwast lichte werkjes er in gemaakt.

Photobucket

En daarna met met een nat doekje gedoopt in de beige verf, daar weer een laagje er van over heen gedaan. Heb er nog geen foto van. Maar moet zeggen dat ik dit een veel beter gezicht vind dan de Barnred, die bordeelroze/koninklijk oranje uitpakte ;-)

Groetjes,
Petra

6 opmerkingen:

Erna zei

Nou misschien krijg je wel opslag en wat regelmatiger werk.

Zou niet gek zijn, hopelijk gaat de rest vd week ook meevallen.

Erna

Kristel Holsbeek zei

De tegels zijn heel leuk geworden vind ik;-)

www.ine1149.web-log.nl zei

Haha, zo zie je, is dat werken in die andere schuur, toch nog ergens goed voor geweest!
Succes met je tegels, ziet er mooi uit.

Natasja zei

Inderdaad verrassend die reactie. Wie weet wat daar nog uitkomt. Een opslag zou niet verkeerd zijn!

Anja zei

Wie weet wat het open kaart spelen je gaat opleveren!
De tegels zijn er mooi geworden.

Yvonne zei

Gelukkig weer een goeie dag in de bloemen en je vloertje ziet er weer leuk uit!!