woensdag 5 mei 2010

Gebakken eieren...

Over bekennen gesproken... Nee geen kleur dit keer. Iets anders. Die geweldige slangen move tegen de zwaluwen, die herinner je je nog? Nou hier het volgende. Ron ging vorige week voor het laatste rondje met de hondjes. En wilde voordat hij weer naar binnen ging, de "fake-snakes" even opnieuw positioneren. Want er was alweer een beginnend nest gemaakt. En terwijl hij dat doet rollen er zo drie kleine knal blauwe eitjes uit..... En die eitjes rolden zo door. En de eigenschap van eitjes is dat ze niet zo goed tegen een stootje kunnen. Zeker niet als ze 2,50 meter naar beneden rollen.....

Aaaaaaaaaaahhhhhh, zielig he? Heb het zelf ook even moeten verwerken. Drie kleine zwaluwtjes of wat voor vogeltje het eitje gelegd had, zijn niet meer. En zullen ook nooit worden. Sterker nog het was laat die avond dus Ron had eigenlijk aan mij gevraagd of ik het wilde op ruimen de volgende morgen. En, toen ik dat deed, waren ze inmiddels al gebakken eieren geworden. Het was hier namelijk bloedje heet vorige week. Nog zieliger niet? Echt super triest....

Vandaag aan de gang weer bij de bloemenschuur ben benieuwd hoe het allemaal gaat. Vandaag zal het wel corsages maken zijn, want het is prom-night dit weekend bij de high-school hier. Verder net weer hard gelopen. Mijn hardloop tijden zijn weer verplaats naar in de morgen. En dat gaat toch wat beter dan in de avond nu met de aangenamere temperaturen. Is weer even wennen, want loop eigenlijk lekkerder 's avonds. Het voordeel van het in warmere temperaturen lopen is dat je lichaam wel meer verbrandt heb ik gemerkt. Dat is wel weer gunstig, want daar doen we het allemaal voor.

Zo... nu de douche in en op naar de corsages en moederdag boeketten. Oh.... trouwens... over moederdag gesproken. Op de facebook pagina van Euro Photo Graphics heb ik een Moederdag "Cutest kid photo contest" gestart. Zo leuk! I.p.v. mijn foto's kunnen nu de mensen die "fan" zijn van de facebook pagina, hun eigen foto's plaatsen en degene met de meeste stemmen, wint een fotosessie. Er zijn inmiddels vier foto's geplaatst. Best grappig zo dat Facebook!

Groetjes,
Petra

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Petra,
Nou dat was weer ff bijlezen na n weekje weggeweest te zijn. Wat jij al niet meemaakt zeg, daar kan je hele boekwerken over schrijven.
Wel leuk je foto wedstrijd, maar ik kon geen leuke vinden....volgende keer misschien. Echt gaaf toch die foto van Bass Lake, leuk dat je toch nog iets extra's had op de 30e! (je krijg van mij nog 8,50 vlg mij...komt er snel aan)
groetjes en succes met de bloemetjes nog even!
Jackie

Annemiek zei

Moet toch wel lachen om die gebakken mini-eitjes!