vrijdag 9 december 2005

En nog meer Kerst.....

Gisteren had ik mijn kerstpakketjes naar Nederland klaar. Dus weer naar het postkantoor. In tegenstelling tot de keer ervoor was het heel stil en had ik maar 1 meneer voor me. Wat een mazzel. Thuis had ik al de douane formuliertjes ingevuld, dus hoopte zo klaar te zijn. Maar helaas.... Het bleek dat de doosjes die ik erbij had, zwaarder waren dan 4 pond en die moesten speciale witte douaneformulieren hebben ipv de groene die ik in had gevuld..... Dus ter plekke nog "even" invullen. Dat even dat duurde nog wel "even", want ze vragen je de hemd van je lijf op die paperen. En inmiddels was het al weer behoorlijk druk en het postkantoor liep vol. Toen ik de formulieren af had, had ik zo'n 15 mensen voor me. Oei. Netjes aangesloten achteraan, en baalde inwendig, maar gedroeg me confrom Amerikaanse maatstaven. Niet voordringen en niet mopperen in het openbaar ;-) Maar..... toen zag de meneer die mij eerder had geholpen, mij in de rij staan en die riep me bij hem. Ik mocht voor !!!!! Wat geweldig. Lang leve deze lieve meneer. Heb hem bij het weggaan natuurlijk "Happy Holidays" toegewenst.
's Avonds zijn Ron en ik, in een paar wijken achter de onze, met de auto een rondje gaan maken. Het werd echt een lichtjestour en ik vind dat helemaal geweldig!
Super om te zien wat mensen allemaal verzinnen. Natuurlijk foto's....

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Deze vond ik toen ook zo leuk. Had ik bij de BJ's gezien. Het zijn twee hondjes met een kerstbal. Zoooo grappig.....

Image hosted by Photobucket.com

Dit huis was echt een zee aan licht. Wel heel mooi gedaan hoor.

Heb er ook nog een filmpje van gemaakt. Hoop dat het lukken wil om te bekijken, want de internetsite die ik gebruik voor de filmpjes, werkt op het moment erg traag.
Tevens ook nog een filmpje van Stace en Connor met onze nieuwe Jingle bells sneeuwpop....

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk he, die lichttour's dat doen wij nu ook regelmatig. De een nog overdadiger en gekker dan de ander...Maar ik had vorig jaar ook niet gedacht dat ik nog eens een grote opblaasbare kerstman in de tuin zou zetten....
Alles ziet er zo gezellig uit...leuke foto's van je
Groetjes The Neighbours

Anoniem zei

Het is een eindje rijden, maar als je de kans krijgt moet je eens naar Tanglewood gaan voor het jaarlijkse Festival of Lights. Het ligt aan de I-40, vlak bij Winston-Salem. Zie voor verdere info deze pagina: http://www.co.forsyth.nc.us/Tanglewood/fol_info.aspx
Daar kun je in ieder geval leuke inspiratie opdoen voor volgend jaar.

Petra zei

Heel leuk, die lichtjes, vinden wij ook! Volgende week wil ik voor onze jaarlijkse toer met statief gaan, hoewel ik ook in de cul de sac kan blijven, waar nu iedereen van de tien huizen verlichting heeft! Wij staan er zelfs bekend om en er rijden mensen speciaal rond ons pleintje om de lichtjes te bekijken!
Heel aardig van die postmeneer om je voor te laten gaan, maar het is ook alleen maar eerlijk, natuurlijk, jij was er eerst!

Petra zei

@ Marcel
Toevallig zeg..... Van de week hadden we Tanglewood via de site van visitnc gevonden.
En waren plannen aan het maken voor als de familie uit Nederland overkomt met de kerst.
Zag er inderdaad heel leuk uit.
Hadden inmiddels ook gehoord dat ze bij het Alltel Pavilion in Raleigh ook zoiets dergelijks hebben gemaakt.
Maar houden Winston Salem ook in beraad

Anoniem zei

Je zou Tanglewood leuk kunnen combineren met een bezoekje aan Old Salem (zie www.oldsalem.org). Een prachtig open luchtmuseum met figuranten over de koloniale tijd en de Moraviƫrs die zich daar vestigden. Niet vergeten om Moravian Cookies te kopen. Yummie!

Petra zei

@ Marcel
Dat stond inderdaad in de planning. Old Salem hebben wij zelf ook nog niet bezocht.
Zal de Moravian Cookies onthouden ;-)
Groetjes Petra

Anoniem zei

hoi

zo zie je maar de uitstapjes worden zelfs door anderen voor ons bedacht. Heerlijk. Leuk zeg al die verlichte huizen. Het lijkt home alone wel. Groetjes Ingrid