donderdag 7 september 2006

Ouder, maar niet wijzer...


Allereerst.... Hartstikke bedankt voor de lieve mailtjes, E-cards, pakketjes per post, comments op het blog en telefoontjes voor Ron's verjaardag! Super!! Echt hartstikke bedankt allemaal!

Zou het trouwens kunnen zijn dat bij de verjaardag van Ron, ik ook wat ouder ben geworden? In ieder geval 1 dag ouder, waarschijnlijk ;-) Want gisteren was ik op zijn allerminst scherp, om het maar zo te stellen. Ben ook zo'n zeef....
Ron was dus jarig en gisteravond zouden we uit eten gaan. Ron mocht kiezen waar en dus werd het, zoals te verwachten, Carrabas. Afijn het eten was weer heerlijk en toen kwam de rekening. Ik pak mijn portemonnee en zie tot mijn grote schrik, geen 1 pasje zitten...... Oh nee.... en ineens viel het kwartje. Alles al ingepakt en in de handbagage in afwachting voor morgen. Alles dus thuis!!! En er zat nog 16,- dollar in de portemonnee. Daar gingen we het niet mee redden. Lekker slim dus. Ron had zijn knip ook thuis gelaten. Dus ja wat nu? Afwassen dus, hi hi hi. Na een echtelijke vergadering hebben we maar besloten om optie afwassen over te slaan. Over naar plan B. En dat was met het schaamrood op mijn kaken alles aan de serveerster opgebiechten en voorstellen dat ik in het restaurant zou blijven en Ron naar huis ging rijden voor geld. En zo geschiedde. Nou de serveerster zei niet veel maar dat ze dat een goede oplossing vond, dus Ron vertrok. Duurde 45 minuten en ja in die 45 minuten voelde ik me MEGA opgelaten. En wat ging de tijd langzaam. De serveerster was inmiddels veranderd van een Big smile, naar een "norsje" en liet toch wel blijken dat ze niet blij was, dat er nu geen andere mensen aan haar tafeltje zouden komen. De manager kwam ook nog even kijken bij me en kon ik me verhaal nog een keer vertellen. Fijn.... Nog dieper rood die wangen van me. Gelukkig was hij begripvoller dan de serveerster. En liet duidelijk blijken dat hij het echt begreep. Goh wat was ik blij toen Ron weer binnen kwam lopen ;-)))) Al met al wel een aparte manier om je verjaardag te vieren niet waar? Zo een beetje heen en weer rijden. Gelukkig hadden we zeeen van tijd en was er thuis niet veel meer te doen, maar niet heus! Ik vertrek namelijk vandaag naar NL en heb altijd als ik op vakantie ga het gevoel dat ik alles netjes moet achterlaten, maar op de een of andere manier, lijkt dat in het honderd te lopen, hi hi hi. Hoop wel dat ik vandaag weer wat "scherper" ben!

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een verhaal weer.....en dan net voordat je vertrekt!Je mag scherp bljiven totdat je in je stoel zit in het vliegtuig en dan.....laat die scherpte dan maar 'vliegen'. Nogmaals een hele voorspoedige reis, heel veel plezier en geniet van je verblijf in Nederland! Ik zwaai naar je!!!
P.S. morgen is het prachtig weer!!! Joepie

Anoniem zei

Pfffffffff kan je eerst maar in dat vliegtuig naar A'dam zitten.
Je bent tenslotte ook nog een (beetje)blond hihihi.

Erna

Annemiek zei

O een beetje verstrooit :) Wat zul je je rot gevoeld hebben!
Een goede reis naar Nederland, en veel plezier daar!

Anoniem zei

Hey Petra, had je de serveerster niet verteld dat Ron jarig was. Wellicht zat er dan nog een gratis etentje in. (Kwam dan goed uit).
Gelukkig heeft het eten wel gesmaakt.
Karin

Nel zei

Sufferd !! al met je hoofd in Nederland dan krijg je dat.
Een heel erg fijne vakantie in ons landje en specifiek in onze mooie provincie. Veel plezier !!
Mocht je je vervelen dan geef je maar een blogbelletje, maar ik denk het niet want iedereen wil je wel even zien natuurlijk.

Anoniem zei

als ik nou jou een hotel laat boeken en Carin laat betalen dan komt het met mij prima in orde in oktober!!

sufkip!!

tot snel,
Ann

Petra zei

Ach ja, kan gebeuren, hoor. Hebben wij ook weleens aan de hand gehad. Heel veel plezier in Nederland!

Anoniem zei

Hahaha, wat een verhaal weer, achteraf hebben jullie er ook wel om kunnen lachen denk ik. Ik wens je een hele fijne reis en veel plezier, laat alles lekker over je heen komen. Het weer ziet er goed uit voor volgende week, dus eh...zit wel goed !

Larissa zei

Fijne vakantie!!

Anoniem zei

Ha, ha, moest weer lachen met je verhaal. Kan me wel voorstellen dat de Big Smile stilaan in een donderwolk veranderde!!!

Wij hebben meer geluk. Carrabas ligt hier om de hoek, nog geen 2 min van ons huis... Was dus minder genant geweest!

Geniet maar van je vakantie in Nederland! Maar vergeet je pasje niet!

Groetjes,