zondag 29 oktober 2006

Nieuwe gasten

Nou de dames zijn aangekomen hoor!! Heb ze allebei gesproken en ze zijn weer veilig in NL. Gisteren tegen twaalven zijn ze aangekomen. Gelukkig hebben ze de overstap in Glasgow kunnen halen omdat het vliegtuig uit Philadelphia eerder dan gepland geland is. Weliswaar was in Groot Britannie de security weer strenger en mocht er maar 1 stuk handbagage mee en moest de handkoffer ingechecked worden wat weer tijd kostte. Maar ze hebben het uiteindelijk gehaald en zijn veilig op Schiphol geland. Waar natuurlijk de koffers uit Raleigh niet te vinden waren. Inmiddels zijn deze in Dublin getraceerd en zullen hopelijk vandaag bij hen thuis per koerier bezorgd gaan worden. En dan kan het uitpakken van al het moois beginnen, denk ik ;-)



Wij maken ons inmiddels op voor het volgende bezoek. Want vanavond komen Ron's moeder en Gerard en Toos aan op RDU. De bedden zijn weer opgemaakt en alles is weer op orde. De meiden van de Wit hadden de bovenverdieping keurig achter gelaten en zo was het voor ons een fluitje van een cent. Dames hartstikke bedankt hier voor. Ook namens broer!! Dus wij gaan weer naar the airport vanavond voor de volgende gasten, hopelijk hebben zij een goede vlucht en zien wij ze vanavond aan de andere kant van de plas!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zo, jullie blijven in het bezoek!! Wel ontzettend leuk toch, al die bekenden in jouw nieuwe land rond laten touren!

Trouwens een prachtige foto van het vliegtuig, heb je die zelf gemaakt?

Petra zei

@ Marieke
Nee die heb ik geleend ;-)

Petra zei

En wanneer open je officieel je bed and breakfast? ;) Veel plezier weer met de nieuwe gasten!

Anoniem zei

Haha, die broer was t ergste, die had de meeste rommel gemaakt hoor.... Ik zou die man eruit zetten hihi feit blijft dat je wel ontzettend kan lachen met hem. Zojuist op de carpool langs de A1 een verwisselde koffer omgeruild en t feest is compleet.Alles is binnen en zat nog in de koffers.
Enne Kasaka (P): het uithangbord voor de winterperiode is al gekocht, huize Glorie wordt dan omgedoopt in de "Snow Inn".
Groetjes, Anneke

Annemiek zei

Ha, een bed en breakfast was precies mijn gedachte toen ik dat las! Veel plezier met je volgende gasten! Leuk toch.

Anoniem zei

Snow Inn...geweldig, die houwen we er in. Mooi inderdaad die "geleende" foto. Groetjes.