maandag 30 oktober 2006

Wat vertraging....

Ze hadden wat vertraging, maar ze zijn er!! Het bleek in New York waar ze de overstap hadden, heel slecht weer te zijn. Vandaar dat ze twee uur later dan gepland vertrokken zijn. Dus niet om half 8 op RDU maar om half 10. En met het tijdverschil met Nederland is dat toch echt heel erg midden in de nacht. Vooral ook door het uurtje wintertijd er nog es bij. Maar een bakkie soep uit de crockpot doet wonderen. Wel was de koffer van Ron's moeder kapot gegaan en moesten we daar even bij Delta een rapport van vragen. Het hele wielen gestel was kapot. Maar nou begreep ik dat er op Schiphol ook al wat geknakt was maar nu was het wel een heel triest gezicht de hele koffer. De "onderdelen" hingen er half naast in ieder geval. En het was een hele nieuwe koffer. Nouja gelukkig weten we waar we leuke en goedkope koffers kunnen kopen hier. Want die hadden de meiden van de Wit ook gekocht voor vertrek. Het weer is inmiddels weer wat warmer hier dus daar zullen we vandaag lekker van gaan genieten ;-)

Groetjes Petra

NB. Vergeet ik toch bijna te zeggen dat de koffers van de meiden van de Wit trouwens ook weer op plaats van bestemming zijn. Wel nog via een omweg, want ze hadden allebei de zelfde koffer gekocht. Die er dus ook het zelfde uitzag. En met inchecken hebben we "even snel" de labels nog geschreven. Anneke vroeg nog gaat dat wel goed? En uiteindelijk dus niet. De koffer van Carin stond in Soesterberg en die van Anneke in Oostzaan. Dus hebben ze elkaar halverwege voor beiden, bij Diemen getroffen op een parkeerplaats langs de snelweg en koffers geruild. Ik zie het helemaal voor me daar. Maar alle bagage is nu ook weer terug en alle aankopen zijn op het honk !

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi
Zo jij zat al vroeg achter je computertje te tikken. Ben blij dat ze heel zijn aangekomen behalve de koffer dan. Fijne dagen.
Groetjes Ingrid

Nel zei

Wat gezellig alweer visite. Kan me voorstellen dat iedereen wel een keer wil logeren bij jullie.De verhalen zijn steeds zo geweldig en gezellig.
Nou joh, veel plezier met z'n allen.
Wat raar dat zo'n nieuwe koffer al de eerste reis niet overleefd. Maar gelukkig hebben jullie winkels, moet je dan alweeeeeer gaan winkelen, wat vervelend :)

Anoniem zei

Pfff, ja die koffers dat weet wat ! Fijn dat de meiden hun koffers weer hebben. Nu weer volgende visite, Hotel Glorie draait op volle toeren, maar dat is aan jullie wel besteed ! Veel plezier. Groetjes...

Petra zei

Jullie zijn super populair, zeg! Hoe vinden de hondjes al die visite? Veel plezier weer met deze nieuwe groep!

Petra zei

@ Ingrid
Alles is veilig en goed aangekomen hoor.

@ Nel
Dank je wel. Ja koffers zat te koop hier.

@Mary-Ann
Hotel Glorie is inderdaad op volle toeren op het moment ;-)

@ Kasaka
De hondjes vinden al die aanloop wel gezellig hoor. Vooral het logeerbed is favoriet, hi hi hi....

Groetjes Petra

Anoniem zei

Inderdaad een leuk hotel ;-) en heel populair!

Gelukkig alles goed gekomen met de koffers!

Groetjes,

Anoniem zei

De volgende gasten zijn al weer gearriveerd, het hotel draait in volle Glorie ;-))

Larissa zei

hee die trap ken ik!:D Daar kwamen Sophie en ik ook af toen we naar Nancy gingen, en Nancy en Tommy stonden toen te wachten onderaan de trap! (snik, heimwee!)

Anoniem zei

Veel plezier weer
Valt er wat te halen bij jullie ;-)

Groetjes van de beneden buren

Petra zei

@ larissa
Ja dat is bekend terrein voor je he? Jammer dat we elkaar toen niet even gezien hebben.

@ Patricia
Je zou het haast gaan denken he ;-)

Groetjes Petra

Anoniem zei

Dat is weer een gezellige boel bij jullie!!Alweer bezoek, echt leuk!

Leuk hoor zo Halloween vieren, met de versiering en alles eromheen!

Tis een daggie te laat maar, alsnog Happy Halloween gewenst!! Jaag die spoken maar lekker weg!!