zondag 8 oktober 2006

Oranje gevoel


Gistermorgen was het alweer tijd om mijn moeder naar het vliegveld te brengen. De bijna drie weken zijn omgevlogen. En zo stonden we al weer op het vliegveld. Toch altijd weer even slikken. Inmiddels al weer gehoord dat ze weer veilig in Barendrecht is aangekomen. Altijd fijn om te horen!
Toen we mijn moeder naar het vliegveld gebracht hadden, heb ik Ron naar zijn werk gebracht. Omdat hij vrijdag niet bij zijn werk kon komen, nu dus op zaterdag aan het werk. Eenmaal thuis was het dus wel heel erg stil ineens. Dus heb ik besloten om alle Halloween spulletjes van zolder te halen en de porche en het huis wat op te vrolijken met een oranje herfstachtige gloed. In de straat hier zijn al meerdere huizen versierd en vind dat zo'n leuk gezicht. Ik had van de week nog pompoenen lichtjes gekocht en ik had nog lichtjes van vorig jaar. Dus nu is het weer lekker knus binnen en gezellig buiten ;-)





Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja zal best wel weer slikken zijn dat je mams weer weggaat. Rondom het huis ziet het er weer gezellig-eng uit :-))

Anoniem zei

Fijne zondag en Columbusday samen!
Heerlijk he al dat herfst en Halloween spul en met het weerbeeld van nu kan het heel goed!
Groetjes

Petra zei

Ik vind het ook zo dolgezellig, die oranje en warme kleuren! Gelukkig schijnt hier vandaag de zon weer. Fijn weekend nog verder!

Nel zei

Sterkte hoor, nu je even weer zonder mams bent. Maar er staat geloof ik alweer een volgend bezoek klaar, als ik de reacties gelezen heb.
Even weer lekker knutselen met al dat moois, de kleur is natuurlijk ook erg goed en zo heb je toch een beetje holland in huis.

Anoniem zei

Gezellig weer al die lichtjes buiten en binnen natuurlijk.


Erna

Petra zei

@ Yvonne
Ja het oranje gevoel is er weer hoor. Al is het in een andere vorm welliswaar.

@ Patricia
Helaas geen Columbus day voor ons samen. Ron mag gewoon werken....
Begrijp dat Frank lekker vrij is.
Geniet er van, het wordt weer mooi weer morgen!

@ kasaka
Hier vandaag niet veel zon gezien, maar morgen hebben we er wel een goede kans op!

@ Nel
Inderdaad, volgende week donderdag gaat hotel Glorie weer open en komen er twee nichten van me ;-)
Leuk, leuk, leuk!!!

@ Erna
Dat vind Petraatje nou ook ;-)

kastelke zei

Heerlijke tijd die er nu weer aan komt: Halloween, Thanksgiving, Kerstmis...

Anoniem zei

Fijne columbusday ! Het zal best wel weer even wennen zijn als de visite weg is. Je hebt er wel weer wat gezelligs van gemaakt. Dit is een mooi seizoen, ook om lekker te wandelen met Stacey en Connor. Groetjes uit NL.

Anoniem zei

Ook bij ons is het bezoek vertrokken. Gelukkig zien we onze familie in december alweer terug.

Ja, Halloween heeft iets gezelligs. Je doet er mij aan denken om ook mijn spullen te gaan kopen en uit te stallen!

Groetjes,

Anoniem zei

Nou heb je mams gesproken en ze had het weer heerlijk gehad zei ze. Heb het hele skypeverhaal even doorgenomen met haar en gemeld dat ik haar koffer wel mee terug neem. Ik hoop deze voor een deel te kunnen vullen met wat halloweenattributen ivm het verzoek, dat hier in deze wijk na het vertrek van de Amerikanen als traditie in stand te houden. En ik heb vorig jaar gezien, dat er echt werk van gemaakt wordt.Ik vond het tien keer zo leuk als het -noordhollandse- sint Maarten. Velen liepen ook leuk verkleed in het rond. Ik kom precies op tijd terug om het een en ander op te hangen/neer te zetten. Dus dat wordt shoppen. Je hebt hier wel wat maar echt weinig keus. De knusse tijd komt er weer aan en dat vind ik ook wel erg leuk. Gisteren in het bos bedacht dat ik ook weer van die leuke herfstattributen ga verzamelen van de week idd om de oranje/rode warme kleuren naar binnen te halen. Het ziet er bij jou ook weer leuk uit zo voor de deur. Groetjes uit Soesterberg