maandag 6 oktober 2008

Aboretum

Vandaag ben ik eerst wat wezen winkelen, waaronder bij Barnes & Nobles. Wilde daar een kaart kopen van New York. Als Erna hier is gaan we een daagje naar New York met zijn drieen en onze oude kaart was volgens mij van 1998, al weer 10 jaar oud. Inmiddels is er veel verander in New York denk ik zo. Dus nu heb ik een super handig klein uitvouw plattegrondje, waar alle "high lights" op vermeldt staan. En zo op de kaart kijkende heb ik er wel heel veel zin in. Het is voor mij ongeveer drie jaar geleden toen ik er voor het laatst was.



Toen staakte al het openbaar vervoer die dag en was het een mazzeltje dat we een taxi vonden. Alison zal die dag de hondjes verzorgen en toen ik naar de uitgang van Barnes en Nobles liep zag ik het nieuwe boek liggen van Nicholas Sparks. Vrijdag zag ik op de lokale tv, dat hij zijn nieuwe boek bij Barnes & Nobles kwam signeren. Ik had het toen nog tegen Alison gezegd, want die heeft al zijn boeken. Ik "ken" hem alleen van de verfilmingen van zijn boeken, Message in a bottle, The Notebook en dan sinds vorige week Nights in Rodanthe. Maar Alison had voor die avond al andere plannen. Ze vond het zo jammer, want hij was hier al eens eerder geweest en toen had ze het ook gemist. Afijn nu liep ik net richting de uitgang en zag een stapel gesigneerde boeken van "The Lucky One" liggen! En omdat zij altijd klaar voor ons staat en nu ook de hondjes zal verzorgen, heb ik hem voor haar mee genomen. Helemaal blij was ze ervan! Zo leuk.

Na Barnes en Nobles ben ik weer een keertje naar het aboretum geweest van NC State. Nu waren er weer andere bloemen in bloei en vooral heel veel vlinders op de planten te vinden.

Photobucket

Photobucket

De rozentuin was ook erg mooi nu.

Photobucket

En natuurlijk nog veel meer foto's!



Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig die bloemen en die vlinders ! mooie foto's ook

Groetjes

Anja zei

Leuk om een dag naar New York te gaan, ik zal inderdaad veel verandert zijn in die 10 jaar.
Wat heb je prachtige, scherpe foto's gemaakt van die vlinders!
Ze kunnen zo in een fotoboek bij de Barnes en Nobles!

Petra zei

Prachtig, die foto's van de vlinders! Ik kan daar ook zo van genieten, hier zitten ze nu veel op de, je raadt het al, vlinderstruiken, ha ha.

Anoniem zei

Mooi joh, de foto`s, werkelijk prachtig...

Leuk zo`n daagje New York, super! En fijn is dat he, zulke buren..Onze buren doen ook altijd voor Max en de poezen zorgen als het nodig is en andersom doen wij het ook graag voor hun..

Anoniem zei

Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt, vooral die met de vlinders zijn schitterend. De slideshow is heel verrassend.

Zo te lezen ben je al helemaal klaar om je logé te ontvangen.
Het wordt vast heel leuk in New York en met de nieuwe kaart zullen jullie niet verdwalen.

Groetjes,
Marchiena

Anoniem zei

Wat een prachtige foto's. Heerljk, naar New York, veel plezier.

Ineke zei

Prachtig, die vlinderfoto's!

gr, Ineke