maandag 1 december 2008

1 Koffer

Is al ingepakt.... Nu de andere nog... Jawel, ik ga op pad met twee koffers, voor mij alleen. Het is toch wat? Ik voel me een beetje als de gasten die hier in Hotel Glorie zijn geweest ;-) Hoe krijg ik het er allemaal in?
Sinterklaas heeft namelijk ook nog wat beschikbare ruimte ingenomen. Ja, je kan het die oude man natuurlijk ook niet kwalijk nemen, maar het zorgt voor wat problemen. En dan hebben we ook nog een neef uit Heerhugowaard, ha ha ha. Die hier zijn bestellingen heeft laten afleveren. En nog wat bestellingen van nichten tussendoor. Ik noem geen namen hoor, maar het wordt een beetje passen en meten ;-) Maar... we hebben nog een plan B, namelijk het trekkoffertje als handbagage. Als het dan nog niet lukt???

Verder van het weekend nog wat andere voorbereidingen getroffen. Zo heb ik alle kerstkaarten geschreven. En alle Nederlandse kerstkaarten versturen we vanuit NL dit jaar. (Ja, ook die moeten nog in een koffer). Verder heb ik de hondjes gebadderd en geborsteld, tot grote vreugde van Stace. (NOT) Sinds dat Stace ziek is geworden vindt hij het wassen echt niet leuk meer. Dus we stellen het dan ook zoveel mogelijk uit. Maar nu moest hij er aan geloven. In tegenstelling tot Stace vindt Connor het wel weer leuk en loopt zo zelf het bad in. Gaat er voor zitten en kijkt je dan ook zo aan van, kom maar op met dat water. Vooral als hij gezien heeft dat Stace net in het bad is geweest. Dan wil hij helemaal ook natuurlijk. Die vindt het dus wel leuk. Afijn ze ruiken allebei weer lekker fris en zien er weer sjeik uit!

Zaterdag middag zijn we ook nog naar Raleigh geweest en hebben aan GlenWood Ave een nieuwe bank gekocht. Lijkt overigens veel op onze oude bank. Ook van het zelfde merk en zelfde kleur trouwens. Als ik weer terug ben uit Nederland wordt hij bezorgd. De bank was voorradig, maar we wilden proberen eerst nog onze oude bank via Craigslist te verkopen. Dus vandaar even twee weken speling. De oude bank hadden we zaterdag avond op Craigslist gezet en binnen een uur hadden we al een mailtje van een mevrouw. En zo spraken we af dat ze zondag morgen kwam kijken. Bij het zien van de bank was hij gelijk verkocht! Dus dat was echt snel! Ze heeft het hele bedrag al betaald, maar moest vervoer gaan regelen en zo komt ze hem volgende week ophalen. We kregen overigens een hele lading aan mailtjes en reacties voor de bank, maar dat het zo snel weer zo gaan had ik ook niet verwacht. De vraagprijs was toch nog best hoog vond ik. Maar desondanks nog veel geinteresseerden.
De mevrouw die de bank gekocht heeft was trouwens een dierenarts, vertelde ze. Ze wist ook gelijjk het "merk" van onze schatjes, wat niet zo vaak voorkomt. En ze was weg van Stacey, die ook zijn uiterste best deed om lief gevonden te worden door haar. Toen we vertelden van zijn Addison's, vond ze hem er echt heel goed uit zien. Was wel leuk om te horen dat zij vond, want dat was een jaar geleden nog wel anders. Ze had zelf ook bij NC State gestudeerd, de universiteit waar wij met Stacey destijds heen zijn gegaan. En zo hebben we nog een tijdje staan kletsen. Het was een leuke vrouw die echt van honden hield en ze zelf ook had. En zo komt onze bank dus in een goed en diervriendelijk huis terecht. Ook altijd fijn om te weten toch?

Zo nu ga ik me klaar maken voor het zwemmen, zodat mijn rug in goede conditie is voor in Nederland! Want het wordt een druk, maar o zo leuk programma volgende week ;-)

Groetjes Petra

16 opmerkingen:

Ineke zei

En zou je aan die 2 koffers + die trekkar genoeg hebben, als je weer terug naar huis gaat?

Alvast een goede reis en veel plezier in Nl!

gr, Ineke

Kristel Holsbeek zei

Nog heel veel plezier met het inpakken en ik moet Ine wel gelijk geven, hihi;-)
En een prettige reis hé!

Anoniem zei

Hoi
Je bent wat van plan met al je koffers. Alvast een goede reis gewenst en we horen nog wel hoe laat je bij ons langs komt voor of na het eten. Leuk filmpje van de vliegende kalkoen. Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Petra,

Hele fijne tijd in nl, zal wel wennen zijn na ruim 2 jaar!
Succes met de rest van de koffersss enne voor de terugreis...appelstroop, expressokoffiezakjes, autodrop, gestampte muisjes....oh,eh...maak ik t nu te bont, grapje hoor, anders wordt je nog aangehouden...voor ons hoef je niets mee te nemen.
Gr Jackie

Petra zei

@ Ine
Laat ik hopen van wel ;-)))
Het is wel een gedoe he?

@ Ingrid
Het wordt zeker na het eten. Tot volgende week!

@ Jackie
Geef nog even de naam van de speciale appelstroop door. Die past vast nog wel in de koffer(s) ;-)

Anoniem zei

Ik ging met 1 weekend tas heen en kwam met een koffer plus tas terug.. Houd dus nog een koffer voor de terug reis beschikbaar..

Fijne tijd in Nederland!

gr petra

Anja zei

Waarschijnlijk kom je ook weer met volle koffers weer terug, dus ik zou die trekkar maar mee nemen.
Goede reis en veel plezier in Nederland!

Anoniem zei

Hoi zus,
Het gaat je wel lukken om alles in de koffers te krijgen. Ook lijkt het me verstandig dat je de trekkar meeneemt, want je zal weer genoeg inkopen mee terug nemen.
We zien je van de week, we wensen je alvast een hele goede reis toe!
Groetjes, Kaar en de rest

Anoniem zei

Zo nou weet je ook eens wat het is, om alles erin te krijgen terwijl het eigenlijk niet past hahaahahahha.

Alvast een hele goeie reis en ik zie je op schiphol.

Erna

Anoniem zei

Begrijp ik het nu goed dat die man van jou vandeweek zonder vrouw én zonder bank zit (of eigenlijk niet zit)??
Veel voorpret gewenst, een goede reis naar Nederland en heel veel plezier in ons druilerige kikkerlandje!

Mocht je in Den Haag belanden....de koffie staat klaar hoor (geen haags bakkie) ;-)

Anoniem zei

Petra een hele fijne tijd in nederland bij je familie en vrienden en geniet van alles.....

groetjes vanuit stellendam, els

Anoniem zei

Ik ben wel heel benieuwd wat je allemaal gaat doen in Nederland!

Spannend, zo weer terug naar je eigen kikkerlandj!

Heel erg veel plezier en natuurlijk een goede reis gewenst!

Monique

Anoniem zei

Nou meid ik denk dat de koffers nog wel voller teruggaan dan ze heenkomen. Alvast een goede reis en tot zaterdag :-))
Groetjes Yvonne

Petra zei

@ Erna
Ja lach maar, ha ha ha. Het heeft inderdaad wat gehouden. Maar alles past en weegt legaal.

@ Karin (DH)
Inderdaad zonder bank en vrouw. Het is wat he?

@ Monique
Nou heb speciaal voor jou een lijstje gemaakt hoor. Petra's to-do-in-NL-list ;-)

@ Yvon
Ben ik ook wel bang voor inderdaad.

Anoniem zei

Zo, ben blij je gezien te hebben vanmorgen. Arme meid, slepen en zeulen en dan ook nog zwetend van angst langs de Douane. Fijn hoor die neef uit Heerhugowaard met zijn ziekelijke verslaving. Maar ik ben trots op je. Je hebt goed voor "het pronkstuk" gezorgt !!!!

Tot de 14e !!!!

Dikke kus, Edwin

Sterke koffers zei

Leuk verhaal!