dinsdag 30 december 2008

En???

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Natuurlijk hier ook weer de standaard dingen, lijnen, sporten en in mijn geval ook nog eens stoppen met nagelbijten. Nou was ik met 2 van de drie al begonnen. Voordat ik naar NL ging was ik 4 kilo afgevallen en hopelijk zet zich dat weer verder. Al viel de schade na Nederland best mee, 1 kilo aangekomen. En dat na alle kroketten, friko's en het andere lekkers!
(nee nog steeds geen foto's trouwens van dit bezoek. Zijn nog steeds met de post onderweg)
En ik was ook al begonnen met meerdere keren op de loopband te gaan staan (en dan ook het ding aan te zetten natuurlijk). Maar gisteren heb ik ook weer naar Belgische Evy geluisterd. Mijn jog kameraadje voor moeilijke tijden ;-) Moest gelijk aan het sinterklaas gedicht denken wat ik kreeg in Nederland van Sinter Anja. Die voorspelde al dat ik na het NL bezoek, weer op water en brood ging. De sinterklaas suprise die ik kreeg was dan ook erg toepasselijk. Namelijk een brood met een flesje water, hi hi hi. En in het brood zat een Delfts blauw tegeltje, met een voor mij zeer toepasselijke tekst ;-)

Photobucket

Heb er ontzettend om moeten lachen, want die spreuk slaat wel heel erg op mij. Ik vind eten inderdaad vooral erg lekker, gezellig en eigenlijk te belangrijk. Ware het niet, dat het gewoon iets is om in leven te blijven. Daar hoort helemaal niks gezelligs bij te komen. Afijn, in de afgelopen anderhalve maand heb ik weer een beetje een strak schema aangehouden en het helpt. Nu nog iets meer bewegen. En ik zat zo juist het internet af te struinen en zag dit filmpje.... Hij is vrij direct moet ik zeggen en zet je zeker te denken als ik weer met een excuus, om niet te gaan rennen met Evy, aan kom ....



Groetjes en een veilige jaarwisseling gewenst!

Petra

13 opmerkingen:

Anna zei

Hoi Petra,
Ik herken mezelf wel in het filmpje,maar vandaag hebben we geschaatst, het is hier lekker koud met veel zon.
1 januari gaan we weer beginnen!!!
en een Happy New Year 2009 voor jou en Ron en natuurlijk die 2 harige doggies.
Gerard en Toos

ann en ron zei

Ha die Petra,

Nou wel toepasselijk wat ik bij jou zit te lezen zeg terwijl de geur van kaneel/suiker/appels het huis vult. Voor het eerst in jaaaaaren moet ik morgen werken en gaat Ron aan de flappenbak. De ervaring leert dat ik er dan meestal nog meer trek in heb dan dat ik zelf bak aaarghhh hopeloos ik heb al zo een appelflappenverslaving (mooi scrabblewoord!)en hoewel de kerst niet zo veel schade heeft gebracht vrees ik altijd voor de jaarwisseling want dan ga ik meestal helemaal los en kan me niet beheersen, zal dus ook wel weer extra meters moeten gaan maken om t kwijt te raken. Verders in ieder geval alvast een hele fijne jaarwisseling!! We spreken elkaar van de week wel. Groetjes en knuffies ook voor Ron en de doggies.
Ann

Anoniem zei

Haah dat is een goeie tekst. Ik ben ook erg in voor lekker eten. vroeger kon ik met mijn 50 kilo alles eten tot het ineens omsloeg. Maar ja leer lekker eten aar eens af.

Fijne jaarwisseling Petra

Petra zei

Gek eigenlijk, iedereen hier denkt, dat Kerst en Thanksgiving de ponden eraan doen komen. Voor mij is het ook de jaarwisseling, dan komt het echt lekkere eten te voorschijn, namelijk. Maar sporten helpt echt! Volhouden, dus!

Anja zei

Jaa, ik vind eten ook erg lekker en gezellig. Sporten moet ik me echt toe dwingen maar het geeft na afloop wel een goed gevoel!!
Ik moet van mezelf iedere dag een half uur op de hometrainer en ik probeer regelmatig te zwemmen.
Verder doe ik thuis spierversterkende oefeningen. Maar echt leuk vind ik het allemaal niet.

Fijne jaarwisseling!!

Anoniem zei

Tja, het lekkere eten valt voor mij ook wel mee, met de kerst ook niet overdreven gedaan, maar het zijn de sinterklaas en de oudejaarsavondlekkernijen die mij de kilo's extra geven, ach jammer maar gewoon genieten en in januari weer lekker sporten en niet snoepen.....
tegeltje en filmpje zijn allebei erg goed, hahaha
fijne jaarwisseling en 20 graden bij jullie, nou dat vindt ik ook wel erg aantrekkelijk, maar ja dat is schaatsen ook....

tot volgend jaar.

Anoniem zei

Hahahah dat filmpje, de tekst zo herkenbaar.
Ga er ook aan geloven denk ik was al op zoek naar MP3 Evy hahahah
Voor jullie een heel goed uiteinde en alle goeds voor 2009.

Erna

Anoniem zei

Een hele fijne jaarswisseling gewenst!
Groetjes, BiancaF

Annemiek zei

Dat is een goed filmpje!
Een fijn uiteinde en gelukkig nieuw jaar!

Petra zei

@ iedereen
Gelukkig ben ik niet de enigste die van lekker eten houdt ;-)

@ Erna
Evy staat niet meer op het internet,las ik gisteren. Kan ze wel aan je mailen als je wilt. Heb ze hier op schijf staan.

Ineke zei

Hier nog eentje die van (heel) lekker eten houdt, goede voornemens heb ik niet, daar komt toch nooit wat van terecht.

Fijne jaarwisseling!

gr, Ineke

Anoniem zei

Petra, veel succes met je goede voornemens..
en een heel fijn, maar zeker een gezond jaar gewenst.

xxx groetjes Trudy

Anoniem zei

Ha, is jouw openeningszin niet de mijne? Lijnen, sporten en stoppen met nagelbijten .... het kon mijn tekst zijn!

Maar die van het tegeltje vind ik ook wel erg waar hoor:-)

Een heel goed 2009 voor jullie en de hondjes!

Groetjes,
Monique