zaterdag 29 november 2008

Nou hier is ie dan hoor

Photobucket

Het nieuwe tosti apparaat!

Photobucket

En de losse platen. Ze zijn natuurlijk van andere kwaliteit als mijn Tefal ding die ik in Nl had, maar die kostte ook een stuk meer. Maar het fijne vindt ik dat je nu die platen in de vaatwasser kunnen. Ons vorig apparaat had dat niet en dat is zo vervelend schoonmaken. Maar nu dus niet meer en dat alles voor maar $10.00 !

Het was overigens niet zo druk bij het shoppen. We hebben o.a. een Nintendo gekocht. Die was in de aanbieding bij de Walmart. En ook daar niet zo druk vond ik. Ook stonden er nog heel wat aanbiedingen in de winkel, die vorige jaren zo weg waren, zoals computers en zo. De nintendo was er ook nog gewoon. Verder zijn we nog naar de Target geweest en Circuit City en alles op ons lijstje was er nog gewoon. Voorheen was dat ook wel anders. Bij Circuit City in de winkel ook nog pallets vol met artikelen. Veel duurdere spullen dat wel, maar het viel mij wel op in ieder geval. Ook bij de kassa's viel het reuze mee gelukkig. We waren dit jaar dan wel niet zo vroeg, zo rond half negen en kwart over 10 waren we klaar. En zijn we gaan ontbijten bij Ihop! Was wel leuk, iedereen had het over hun aankopen. Veel mannen ook die met de kinders daar gedropt waren en de vrouwen waarschijnlijk aan het shoppen.

Van de week heb ik overigens het voorbereidende werk gedaan voor "after Thanksgiving" want dan is het "legaal" om hier je kerstboom te hebben. Maar aangezien ik van de week naar Nederland ga en nog van alles moet doen, heb ik die afgelopen dinsdag al opgetuigd. (Ja echt!)
Alle "tuttemefrut" zoals Jan de Boef, zou zeggen, staat er weer! Alle mantels zijn versierd, de buiten verlichting hangt en straalt je weer tegemoet. En bedacht me bij het optuigen van de bende, dat we volgend jaar maar weer minder moeten doen. Wat een werk is het toch altijd. Maar heb er nu dan wel lang plezier van, dat is dan weer het voordeel van het vroeg doen. En nu is het lekker, dat als ik uit Nederland kom strakjes, dat het allemaal al gedaan is.

Photobucket

Photobucket

En de buitenlampjes....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ook de sneeuwlichtjes projector staat er weer. We hadden hem ook met Halloweenstaan trouwens. Er zitten verschillende plaatjes bij. Wel grappig. Hier onder een filmpje er van. Hopelijk komt het nu wat beter over...



Verder hoorde ik vandaag het "schokkende" nieuws dat het distrubutie centrum van Albert Heijn gaat staken maandag! Zijn ze nou helemaal!!!!!!! Het is verdorie twee en half jaar geleden dat ik in een Albert Heijn was en net als ik mijn slag van de week wil slaan gaan zij staken???? Wat is dat nou? Dat wordt dus een C1000-tje of een Edahtje ipv Appie ;-) Zal je net zien.....

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Petra zei

Hier ook de hele middag "gewerkt" aan versieren en enkel de voortuin is (bijna) klaar! Morgen binnen en achter (als het niet regent). Maar inderdaad, veel werk! Maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Anja zei

Ook wij zijn vandaag bezig geweest met de kerstversieringen, het is inderdaad een heel werk.
Mooie kerstboom hebben jullie!!

Ik zou een klcht in dienen bij AH ;-))

Anoniem zei

ooooohhhh, wat gezelli weer! Ik vind de kerstversieringen in Amerika altijd zo mooi..Hier is dat toch weer anders, de sfeer is gewoon anders ;-)

Groetjes Mariet

Anoniem zei

Je kunt weer gerust zijn hoor Petra:

Acties bij distributiecentra AH van de baan
30 november 2008, 15:22
UTRECHT (ANP) - De stakingen bij distributiecentra van Albert Heijn gaan niet door. FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond lieten zondag weten dat een onderhandelingsresultaat is bereikt met Albert Heijn. Met de grootgrutter is onder meer afgesproken dat de distributiemedewerkers 3,25 procent meer loon krijgen.

,,De afgelopen jaren groeit Albert Heijn als kool'', aldus CNV-bestuurder Fedde Monsma. ,,Prima zaak, maar de druk op de medewerkers wordt wel steeds groter. Daar wordt nu structureel iets aan gedaan.''

Kun je toch gewoon je slag slaan als je hier bent :-))

Petra zei

@ Karin
Pffffffffff, wat een opluchting!

;-)))))

Anoniem zei

Het zal best een werk geweest zijn, maar het resultaat mag er weer wezen.
Groetjes, Kaar

Anoniem zei

Het ziet er weer mooi uit Peetje. Nu lekker ff uitrusten bij mams van de week. Ik zie je volgende week geloof ik.

Have fun en goede reis dan zie je annie wel bij de plane.

dikke kus

Ronald

Anoniem zei

UITRUSTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erna

Anoniem zei

Oh wat zijn die verlichte hondjes leuk!!!

Alvast goede reis gewenst en tot de 13e!

Groetjes Rianne.