dinsdag 18 november 2008

Snow!

Was vandaag (alweer) wezen zwemmen, dit vanwege het grote succes hiervan op mijn rugklachten. Het gaat steeds een beetje beter weer! Afijn toen ik uitgezwommen was, ben ik naar Crossroads geweest naar het winkel centrum. Wilde even kijken bij Michaels bij de kerstversieringen. Zij hebben altijd leuke dingen vindt ik. En toen ik bij Michaels afrekende vertelde de kassa juf dat het net gesneeuwd had. Ze had het zelfs over een blizzard. Huh? Nou dat geloof ik toch echt niet. Blizzard.... pfff, ja hoor! Toen ik naar binnen ging scheen het zonnetje nog. Al was het wel behoorlijk koud vandaag.
Na Michaels ben ik naar Marshalls gegaan ook zo'n kerstversierings winkel. Zag daar overigens nog wel een leuk boek staan. Dit met het oog op mijn Santa verhaal van gister, hi hi hi.

Photobucket

Ik zag hem staan en kreeg spontaan weer een grote grijns op mijn gezicht. Dat verhaal vergeten we niet snel meer ;-)
Hierna door naar A.C. Moore, en eenmaal buiten zag ik een hele donkere wolk. En het ging ook ineens behoorlijk hard waaien. Nu begreep ik het blizzard verhaal als er ook sneeuw bij zijn geweest. Ik ging AC Moore naar binnen en zowaar 5 minuten later sneeuwde het gewoon zag ik. Ben dan ook snel naar buiten gegaan om de sneeuw te aanschouwen!

Photobucket

Er bleef niks liggen overigens, maar het idee was wel even leuk! Gewoon sneeuw! En dat terwijl ik op kerst versierings jacht was ;-) Hoe kom je beter in de kerststemming zou ik zeggen!
Op weg naar huis waren er zulke mooie luchten. Je zag echt de sneeuw buien in de verte hangen. Heel apart om te zien.
Photobucket

En zo reed ik in de zon en twee tellen later in die sneeuwbui die daar in de verte te zien is. Toen ik thuis kwam gelijk met de hondjes naar buiten gegaan. Die vinden de sneeuw ook altijd zo leuk! Het was jammer dat het niet bleef liggen, want dat had nog meer pret voor ze geweest! Maar misschien komt het nog??? We zijn nog maar aan het begin van de winter en hij begint al erg koud, voor mijn gevoel....

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anja zei

Wat toepasselijk sneeuw bij je kerst versierings jacht.

Hier is er voor de aankomende 10 dagen nog geen nseeuw voorspeld terwijl eind volgende week het skiseizoen van start gaat.

Guus zei

Hey Petra, hoe laat was je in Crossroads? Ik was om 1.00 uur voor lunch in Honey Baked Ham!

Een volgende keer kunnen we misschien afspreken voor lunch?

Kristel Holsbeek zei

hihi dat boek vind ik ook geweldig zeker met je verhaal van gisteren;-)

Leuk zo kerstshoppen zeker...bij mij zit het er totaal niet in...

Petra zei

@ Guus
Nouja zeg! Dat is ook wat.
Ik was om 12.00 klaar met zwemmen (in Cary) en ben daarna naar Crossroads gereden. Dus om 1.00 was ik inderdaad vlakbij Honey Baked Ham.