zaterdag 1 november 2008

Gewandeld

Nou ze zijn binnen hoor!

Photobucket

Mijn MBT gympen. Dinsdag waren ze binnen gekomen en heb er nu dus een aantal dagen op gelopen. En ze lopen echt heel erg lekker. Moet zeggen dat mijn rugpijn niet spontaan is verdwenen. Maar..., als ik op ze loop heb ik geen rugpijn in ieder geval. Dat scheelt al weer natuurlijk. Al is het zitten vaak meer een probleem bij mij. Maar het lijkt me ook dat het niet van de 1 op de andere dag over kan zijn natuurlijk. Dat zou wel heel mooi zijn ;-) Het wennen aan de schoenen ging eigenlijk heel snel en vindt ze nu echt heerlijk lopen. Het is moeilijk te omschrijven, maar het afrollen van je voet gaat veel natuurlijker en voelt prettiger met het lopen. Even nog een filmpje over ze van Youtube.com



Op zich vallen ze mee kwa vorm als je ze aan hebt, maar charmant zijn ze niet ;-) Maar zo onder je spijkerbroek gaat het wel. Het gaat om het comfort niet?
Om te wandelen was het vandaag trouwens ideaal weer. Het was zo'n 23 graden en een stralend zonnetje en prachtige herfstkleuren.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het was echt heerlijk lopen zo! Het is echt van de hak op de tak met het weer op het moment. Van de week nog hartstikke koud en nu in de twintig. Maar we klagen niet, want deze temperaturen zien we graag.

Photobucket

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Guus zei

Waaaaaaaaaaaaaah, je hebt van "die" gympen?! Geweldig, toen ik het op tv zag met het afvalprogramma, was het voor mij heeeeel ver weg, en zomaar heeft een blog-beardievriendin ze!

Succes ermee!

Annemiek zei

Mooie kleuren daar!
Nou, als de schoenen lekker zitten is het toch prima, ik vindt ze niet slecht uitzien.

Anoniem zei

Ik ben blij dat jij blij bent met je MBT's!

Anoniem zei

Wat maakt het uit hoe ze eruit zien. Als jij er maar lekker op loopt. Veel wandelplezier ermee!

Groetjes,
Marchiena

Anoniem zei

Zo gek vindt ik ze er niet uitzien hoor en idd het gaat om de functie die ze moeten vervullen en dat werkt dus ....ik wacht nog even tot het schip met geld (tot nu toe is het steeds met garnalen, hahaha)langs komt en dan ga ik misschien ze ook wel kopen.

Anoniem zei

Zo daar zijn ze dan!!!!!!!!!!!

Ben wel benieuwd of Ron ze ook mooi vindt hahahahaah.

Maar ja als ze lekker lopen is er toch niks mis mee.

Erna

Kristel Holsbeek zei

hihi ik ben net terug van US (LA) en heb ze zien staan in het boekje van de "the walking company". Je hebt er veel verschillende modellen in hé;-) zijn best wel mooi...