maandag 24 november 2008

Nieuw record

Photobucket

Vanmorgen op weg naar het zwembad zag ik deze prijs voor regular gas bij "onze" benzine pomp. Echt goedkoop! Twee maanden terug was het nog over de $ 4,00 bij diezelfde pomp. Nu scheelt dat meer dan de helft en kon ik zowaar voor minder dan $ 30,00 de tank vol krijgen. Was er helemaal blij van! De $2.79 is trouwens de prijs voor diesel.

Photobucket

Tot dat ik een halve kilometer verderop deze zag.... Nou ja ik was nog blij hoor, maar het had dus nog goedkoper geweest. Heb namelijk nog steeds juich neigingen als ik afreken bij het tanken hier in Amerika. Wat een verschil met Nederland! De prijzen zijn op het moment niet meer bij te houden. Volgens mij veranderen ze zelfs meerdere keren per dag, want Ron verteld toen hij thuis kwam dat de bovenste prijs inmiddel $1,71 was geworden. Waar schijnlijk ook vanwege de nieuwe concurentie. Want deze tweede benzine pomp is overigens pas geopend en zit bij de Walmart. Het was er ook mega druk vandaag. De lage prijzen zullen waarschijnlijk wel een tijdelijk iets zijn, maar we genieten er maar van zolang het duurt.

Photobucket

Zag ik ook nog "mijn" truck van de Home Depot rijden vandaag zeg. Die hadden we gehuurd toen met de BBQ halen. Moest er weer om lachen toen ik hem zag. En..... ik zag zowaar ook vandaag de eerste wagen met krans voor op de "hood"!

Photobucket

"Christmas is on its way!"

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad veranderen de prijzen soms wel 3x per dag. Is me vorige week een keer gebeurd en was al niet de eerste keer. Vandaag ging hij ook 2x naar beneden. 2x 2 cent dna wel maar toch.

Wij zitten nog wel veel duurder dan jullie. Bij mijn station is ie nu $2,17. Goedkoper dan dat wij 2 jaar gelden hier kwamen..

Ik stond 4 wekenen geleden in Nederlnad aan de pomp. 52 liter dus 13 gallon. 65 euries. een slordige $100. Nou dan is het net een koude douche hoor. Ik werd spontaan even niet goed...Had me hier nog geen $30 gekost..

gr petra

Bedankt voor je tip over de ticket. Ik heb inderdaad 15 mile overschrijding.. Dus gaan we fijn naar court..
Hetzelfde als jij onder laatst.

Anja zei

Tanken is inderdaad weer leuk geworden, nog even en we krijgen er iets kado bij ;-))
Hier zijn in het weekend veel mensen bezig geweest met hun outdoor kerstversieringen aan te brengen.

Jasmino zei

Kerstversiering aan een auto...... Het moet niet gekker worden zeg!

Heerlijk die benzineprijzen, toch? Genieten zolang het duurt.

Ineke zei

Hier is de benzine gelukkig ook een stuk goedkoper, voor ons dan he! Hoop dat dat zo nog een poosje doorgaat.

gr, Ineke

Anoniem zei

Peet ik vond tanken al een lachertje bij jullie maar ik kom nu nog sneller terug hoor haha alleen maar om te tanken en veel te rijden hihi

wordt toch wat als je zometeen hier in Nederland bent

groeten
ron

ann en ron zei

Update voor we 27 september op vakantie gingen betaalden we € 1,46 per liter. We zagen groen en geel van jaloezie om jullie dure benzine prijzen, omgerekend kwamen we op een $9 per gallon. Dus we hebben voor ons gevoel een prikkie uitgegeven voor onze vakantiekilometers. Hier is gelukkig ook een en ander aan de gang met de wisselende prijzen: vanochtend getankt € 1,16 per liter!!!! Dus ook wij worden er hier iets vrolijker van ja. Scheelt je straks toch lekker centjes als je overkomt. Dollar sterker tov euro en lagere benzineprijzen. Ik weet zeker dat ons Peetje daar blij van wordt. Groetjes van de soestermountains!

Ineke zei

Happy Thanksgiving!

gr, Ineke