maandag 17 mei 2010

Zo leuk

Vanmorgen keek ik in de mail box en daar zat een berichtje van iemand van Architect of Air. En zij zijn van Mirazozo, waar ik afgelopen vrijdag de foto's had gemaakt. Ze hadden de foto's op mijn blog gezien en vonden ze erg mooi en vroegen of ik ze in een groter formaat had en of zij ze mochten gaan gebruiken voor hun website en adverteer mogelijkheden. Leuk!!! Dat is nog eens een goed begin van de morgen zeg.

Wat een leuk berichtje. Waar het blog allemaal niet goed voor is. Zo zie je maar weer eens. Zo leuk! Ik vond het al leuk om daar foto's te maken, maar nu er iemand van hen zelf ze ook mooi vindt, is het nog leuker natuurlijk! Trouwens, voor degene die in Nederland wonen en die het ook een keertje willen gaan zien. In het weekend van 25 t/m 27 juni staat Mirazozo in Sittard/Geleen op de tentoonstelling Toon 2010 Neem je camera mee, zou ik zeggen ;-)



Verder ook hele leuke reaties op de family foto's gehad. Het maken is 1, (wat ik overigens erg leuk vind), maar het zien en horen van de reacties op de foto's vind ik ook erg leuk. Heel bijzonder eigenlijk. Morgen ga ik foto's maken van een hondje (altijd leuk!!) en als het goed is woensdag een homecoming op Camp Lejeune. Is nu gepland voor half 8 's avonds. Vorige week nog half 8 's morgens, dus het kan flink veranderen dat hebben we maar weer door. Hopelijk loopt het niet weer zoveel uit als vorige keer. We zullen het zien!

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Ik kijk er naar uit;-)

Ineke zei

Wat leuk (en wel verdiend!) voor je al die positieve reacties.
Veel succes de komende dagen.

Marjon zei

Geweldig zeg, maar je foto's zijn ook erg mooi dus ik kan het best begrijpen dat ze die willen gebruiken.

Je krijgt het steeds drukker met fotograferen, lekker hoor.

www.vandijkjes.punt.nl zei

Super zeg!! Dat noem ik nog eens eer van je werk...

gr petra

Petra zei

Wat leuk, dan zijn wij dus niet de enige die je foto's mooi vinden.

Annemiek zei

Mooie foto's, ik vindt die op het terras zo leuk. Eens wat anders dan al die stijve foto's die je ziet.

Anja zei

Wat een leuk berichtje in je mailbox. Je maakt dan ook erg mooie foto's!!