donderdag 22 juli 2010

En.... daar gaan we...

Gisteren hebben we de camper opgehaald. Een dag eerder dan gepland. De kennis van wie we de camper huren vond het ook een beter plan om hem 1 daagje eerder op te halen. Mede ook vanwege de hitte. Zo kon ik donderdag ochtend al het meeste in de camper laden. En de rest in etappes.

Het is hier nu zo tegen de 40 graden en in de camper al helemaal heet. Dus zo gingen we gistermiddag op pad. Na nog wat laatste dingetjes doorgenomen te hebben met de eigenaar. Kroop Ron achter het stuur en daar ging ie...

Photobucket

Mooi gezicht he? En wat een bak. Ik reed er achter aan in onze auto en moest er gewoon foto's van maken onder het rijden.

Photobucket

Het was denk ik een ruim kwartiertje rijden, maar hier komen we al in de buurt van thuis..... We hadden al een beetje zitten bedenken hoe we hem bij ons op de oprit zouden gaan zetten. Uiteindelijk bleek dat Ron hem dus zo op zijn plekje reed. Achteruit er in. Zo goed van hem niet? Onze oprit is wel breed bij de garage kant, maar aan de voorkant heel wat minder. Maar hij had hem zo goed staan!

Photobucket

En zeg zelf, staat leuk op de oprit niet? Vond hem ineens kleiner lijken zo. Hierna hebben we hem nog even een beetje goed bekeken en heeft Stace hem ook goed gekeurd. Zo grappig hoe hij gelijk het zelfde plekje in nam als in onze oude toercaravan in Nederland. Op de bank, naast het raampje. Kan je namelijk van alles goed zien ;-) En zeker 6 jaar later nu, wist hij dat dus nog precies. Hij keek me nog zo aan van, gaan we dan nu niet weg vrouwtje? Ik ben er klaar voor hoor. Lekker ding is het.

Hierna ben ik snel naar Cary gereden, want die avond hadden we ook het afscheids etentje van Jessy. Leuk om heen te gaan natuurlijk, maar de reden waarom is wat minder. Zoals ik al eerder zei, Jessy is maar een paar weekjes eerder dan ons hier komen wonen en het is gewoon een beetje onwerkelijk dat na bijna 5,5 jaar ze dan strakjes weer in Nederland woont. We hebben gegeten bij Giorgio in Cary. Al het eten is daar "organic" en "local". Zo had ik vis besteld en die was echt super lekker. En het toetje met onder meer ijs en vers fruit helemaal.

Photobucket

Namens de dames hadden we haar deze foto op canvas gegeven. Het was wel een heel bijzonder plaatje, want deze foto was genomen net nadat Nederland zich voor de World Cup Final hadden geplaatst. En zowaar, op de voorpagina van USA Today stond toen een foto van het Nederlandse elftal. De kinders keken er naar in 1 van de kranten stands in Raleigh. Dus eigenlijk is het een beetje van allebei in deze foto. Nederland en Amerika.

Verder had Helga een hele leuke kalender gemaakt, met allemaal foto's van de koffie dames die wij naar haar gestuurd hadden. Heel leuk gedaan met allemaal plaatjes erbij van North Carolina.

Photobucket

Het was een erg gezellig avondje zo met zijn allen.

Photobucket

Alleen er komt natuurlijk een einde aan en dan is het toch best moeilijk om afscheid te nemen. Zal Jessy zeker gaan missen! Maar als ik in Nederland ben zal ik zeker een "bakkie" komen doen. En wie weet komen Liesbeth en Eugenie, die ook in ons koffie clubje zaten en terug verhuisd zijn naar Nederland dan ook wel. Heel toevallig wonen alle drie die dames nu weer vrij dicht bij elkaar in de buurt. Wel bijzonder eigenlijk he?

Nou verder vandaag dus de camper ingeladen. En echt ik ben liters vocht verloren. God wat was het warm. Maar het is gelukt en ik ben nu helemaal afgeknoedeld. Op zich hadden we niet zo veel om mee te nemen. Maar al heel snel merkte ik dat ik veel meer mee kan nemen in deze rijdende koffer! Wat een ruimte heeft het ding zeg. Onderop een mega grote opberg ruimte en overal kastjes!!! Daar wordt Petra vrolijk van.

Nouja, ik werd pas echt vrolijk toen ik de koelkast in ging ruimen. Ik had van te voren wat spulletjes klaar gezet die in de koelkast moesten. En toen ik die in de koelkast van de camper had gezet, had ik nog zoveel ruimte over! Ja.... zonde natuurlijk om leeg te laten toch? Dat gaat alleen maar schuiven niet? Dus toch nog maar wat meer mee genomen. ;-)

Wat een heerlijkheid. Nou verder de bedjes opgemaakt, hier en daar nog wat gepoetst en nu moeten alleen nog de bad spulletjes erin en zijn we klaar voor vertrek. Ik ben nu dan ook echt wel toe aan een heerlijke verkoelende douche en dan mijn bedje in..... Wat zal ik lekker slapen....

Ik weet niet hoe het internet zal zijn onder weg, maar als we weer "online" zijn doe ik weer een update. Eerste stop is net onder Lexington, Kentucky!

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Bianca zei

Fijne vakantie gewenst !! is heerlijk reizen hoor zo en super dat de honden mee kunnen dan. Geweldig he dat ie na 6 jaar nog dezelfde plaats kiest.

Succes met de nijnen, hopelijk vermenigvuldigen ze zich niet al te snel hoewel ze er wel om bekend staan ;-) ;-) ;-)

Bietje zei

Fijne vakantie en ik ben benieuwd naar je verhalen.

Yvonne zei

Hele fijne vakantie voor jullie en de boys!!!!!

Anoniem zei

Meid super z'on rijdend huisje.
Heel veel plezier en veel veilige kilometers.

Erna

Jasmino zei

Fijne vakantie, ik ben erg benieuwd hoe het jullie en de hondjes gaat bevallen!

Veel plezier.

Annemiek zei

Een hele fijne trip!
Ga je ook naar het Kentucky Horse Park?

Miranda zei

Fijne vakantie jullie! Wat een ervaring ......ik verheug me nu al op de foto's...en hopelijk rijden jullie de koelte tegemoet! Hugs and kisses.....
ps: afscheid nemen is niet leuk....ben ook blij dat wij dat niet hoeven doen hebben. Om de een of andere reden denk ik dat we elkaar nog wel eens in de toekomst zullen zien.

Trudy zei

Fijne vakantie, geniet er lekker van!!!!
x groetjes

Anna zei

Heel veel plezier met zijn allen, geniet er lekker van.
Maak natuurlijke mooie kiekjes.
En we volgen jullie natuurlijk via het blog.
De Knijntjes hebben nu wel vrij spel.
Doe voorzichtig!!!!

Anoniem zei

He he, ik ben weer bij! Ik wens jullie een superleuke camperreis toe.

Kijk even of Renfro Valley leuk is, wij logeren daar in oktober 4 nachten op de campground bij het Renfro Valley Entertainment Center. Vanaf daar pendelen we heen en weer naar de Wereldruiterspelen in Lexington.

Petra zei

@ Bianca
Thanks... Ja mooi is dat he, dat ze dat gewoon onthouden.


@ Yvon & Erna & Bietje & Anna & Jasmino
THanks!!

@ Miranda
Dat denk ik ook hoor.

@ Annemiek
Dat staat niet in de planning we zijn eigenlijk hier op doortocht.

@ Monique
Nou we zitten er hoor. En heb jullie camping ook gezien hoor. Is wat meer open dan de KAO waar wij op staan. Wel heel groot en best heel makkelijk te vinden. Afslag 62 op de 75 en je rijdt er zo langs.
Zal morgen als we weggaan er een fotootje van maken.

Groetjes Petra

www.ine1149.web-log.nl zei

Heerlijk om zo met je eigen "huis" en de hondjs op reis te gaan.
Veel plezier!

Anoniem zei

Hoi, Bedankt voor het bellen en nog een hele fijne vakantie. Veel liefs, Ingrid

Karin (dh) zei

Geniet van jullie welverdiende vakantie!!!