maandag 5 juli 2010

Veel vuurwerk

Zo nu dan weer een "gewoon" berichtje. Dit weekend hadden we een lekker lang weekend. 4th of July was gisteren en dat is een feestdag in Amerika. En omdat het op een zondag viel is Ron vandaag ook nog vrij. Dus komen we net weer terug van een ochtendje zwembad.

Gisteren trouwens ook wezen zwemmen. Alleen niet het zwembad in de wijk, maar het zwembad van de buren. Die zijn dit weekend in de bergen en of wij voor de plantjes wilden zorgen. Er werd ons meerdere malen gezegd om vooral gebruik te maken van hun zwembad. En ja als er dan aangedrongen worden, zijn we zo om natuurlijk.In hun zwembad hebben zij een volleybal setje staan en dat was toch leuk! We hebben er dan ook flink gebruik van gemaakt. Wat een luxe zo je vierde juli door te kunnen brengen niet?
's Avonds is het gebruikelijk dat op 4 juli vuurwerk afgestoken wordt. En sinds vorig jaar wordt dat in onze wijk aan de overkant van het meertje gedaan. Prachtig vuurwerk hadden zij vorig jaar. En dit jaar niet alleen op 4 juli, zaterdag avond op 3 juli was het ook al zo mooi. Maar gisteravond dus weer.

Photobucket

Het viel me op dat de kleuren rood, wit en blauw veel te zien waren in de vuurpijlen. Heeeel toepasselijk niet?

Photobucket

Photobucket

Het was echt genieten. Het weer was prachtig ook. Geen wolkjes, niet zo benauwd en bijna geen wind.

Photobucket

Prachtig!!! Voor ons ook fijn om zo wel het vuurwerk te zien, maar ook in de buurt van de hondjes te zijn, want die vinden het allemaal twee keer niks. Gelukkig voor hen is het half 10 zo ongeveer weer voorbij en zijn ze weer rustig.

Verder heb ik van de week net zo veel gedaan. Had duidelijk een griepje ergens opgelopen. Het begon maandag avond en voelde me helemaal niet lekker. Had 's morgens hier nog met de NL dames het voetbal gekeken. Wat hartstikke leuk was. Maar daarna verkouden, pijn in mijn buik en alle daar bij komende ellende. Nu gaat het een stuk beter, gelukkig. Dus niet veel bij te bloggen zeg maar.

Verder gaan we strakjes met Alison en Bob naar de film, als afsluiting van een lekker relaxed weekendje! En dan op naar morgen..... Nederland -Uruguay!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Guus zei

Mooie foto's. Lekker, zo'n dagje zwembad!

Anna zei

Je wat leuk dan is oppassen niet vervelend.
Lekker decadent zo'n zwembad helemaal voor je zelf.
Mooie vuurwerk.
Geniet ze van de voetbal.

Natasja zei

Wat een heerlijk weekend zo, hè! Lekker zwemmen bij de buren, vuurwerk kijken, filmpje pakken...het kan niet op! Ben benieuwd morgen; ik hoop dat Nederland weer gaat winnen! Veel plezier tijdens de wedstrijd!

Marchiena zei

Lekker zo'n privé zwembad. Dat was voor de jongens wel fijn dat jullie er bij waren tijdens het vuurwerk. Mooie foto's van een heerlijk lang weekend, vooral de laatste foto vind ik heel erg mooi.

Petra zei

Hey Marchiena
Het lukt weer zie ik!!

Groetjes Petra

www.ine1149.web-log.nl zei

Mochten de hondjes ook in het zwembad?

Beterschap en veel kijkplezier straks!