donderdag 20 januari 2011

21-1-2011

Voor ons is 21/1 al jaren een speciale dag. En nu... is het 21 jaar geleden ook nog. Toen, in 1989, viel het op een zaterdag en ging ik met mijn vriendinnen naar Alcazar in Puttershoek. En daar..., ontmoette ik Ron. Een-en-twintig jaar geleden....

En van de week kreeg ik 21 rozen van diezelfde Ron. En daar was ik heeeeel blij mee.Maar, jeetje wat klinkt het lang geleden.... En wat is er veel veranderd in die 21 jaar. Het is mooi om bij zulke dagen even stil te staan. We gaan uit eten morgen en jawel... naar de film. Ons favoriete uitje! We hebben nog een paar vrijkaartjes om te besteden ;-)Was trouwens van de week nog meer verwend. Want er kwam ook een pakket uit Voorhout. Met verzend datum 8 december... Lang onderweg geweeest, maar hij is er Erna! En we hebben genoten van de banketstaaf. En al het andere leuks en lekkers!

En alsof dat nog niet genoeg was... er kwam nog meer post die dag. De afgelopen hele week had ik de twee bruine labradors van Alison overdag uitgelaten omdat zij voor het werk naar een andere staat moest. Het zijn zulke schatjes. En ze zijn erg gecharmeerd van mijn Uggs laarzen. Ik moest zo lachen. Het bont van de dingen werd vooral door Winston, 1 van de 2, steeds uitgedaagd voor een spelletje. Waarschijnlijk roken ze nog wel heel erg naar Australische schaapjes. Hij was er helemaal weg van elke keer als ik bij ze kwam om ze uit te laten. Maar ik dwaal af. Gister morgen ging de deurbel en zie daar..... Een hele grote doos van Pro Flowers van Alison en Bob. En er in...Een mooie bos zonnebloemen! Helemaal goed! Wat worden we weer verwend. Zoveel liefs....!

Groetjes Petra

15 opmerkingen:

Anja zei

Gefeliciteerd en een fijne dag morgen!

Jasmino zei

Gefeliciteerd Petra! Wat een lange tijd zijn jullie al samen, dat is zeker iets om te vieren. Prachtige bos bloemen trouwens. Veel plezier vandaag, gaan jullie nog iets leuks doen?

Peter en ik hebben elkaar ontmoet in de zomer van 1988 en in januari 1989 kregen we verkering. Wij volgen jullie dus trouw :-) En op valentijnsdag dit jaar vieren we ons 12,5 jarig huwelijk. In Rome! Ik kijk er erg naar uit.

Petra zei

@ Anja
Bedankt!

@ Jacqueline
Wat grappig, dat is echt precies dezelfde periode. Rome wordt vast super!

Anoniem zei

Euh, ik wil de feestpret niet drukken natuurlijk maaruh ben je niet een jaar te laat? Volgens mij zijn jullie al 22 jaar gelukkig samen (tenzij het niet in 1989 maar in 1990 was natuurlijk).

Hoe dan ook een prestatie om trots op te zijn dus bij deze natuurlijk gefeliciteerd!

P.S. Voordeel is dat je misschien nog één roos erbij krijgt ;-)).

Annemiek zei

Gefeliciteerd!

Petra zei

Wahhhhhhaaaaa, hahahaha, Je hebt helemaal gelijk!!!
Dat krijg je er van als je even niet op let ;-) Ben je gewoon al 22 jaar bijelkaar. Geweldig! Ik ga mooi die roos er bij vragen,hahahaha.....

Monique zei

Leuk, 1989!

Gerard en ik zijn in dat jaar getrouwd. Bijna tien jaar duurde ons huwelijk, tot hij overleed.

Nu hoop ik over een week of zes mijn tienjarig huwelijk met Albert te vieren. Het lijkt wel of er twee eeuwen tussen zitten ...

Mooie bloemen!! Ha, wij hopen op de dag van ons 10-jarig huwelijk in Spanje aan te komen. Geen bloemen tijdens die rit, ben ik bang ;-)

Hilde zei

Grappig! Ik was ook net aan het tellen geslagen, omdat wij in 1988 trouwden en wij 23 jaar huwelijk vieren en 30 jaar samen... Ik begon net te twijfelen of ik het dan weer verkeerd voorhad ;-)

Ik zou die extra roos inderdaad erbij vragen. Wedden dat hij zich volgend jaar niet meer vergist?

In ieder geval, van harte gefeliciteerd! Nog vele gelukkige jaren samen...

Groetjes,

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat een schitterend rozen, gefeliciteerd~!

Claudia zei

Haha, wat grappig dat andere mensen jou moeten vertellen dat het al 22 jaar is! proficiat!!
Wat is het toch leuk om een doos uit Nederland te krijgen he? Ik vind het zelf ook heel leuk om dingen op te sturen maar als er een pakket uit Nederland aankomt voel ik me toch net een klein kind op zijn verjaardag!

Groetjes, Claudia uit Maine

Kristel Holsbeek zei

Goh van harte gefeliciteerd!! Super toch 22 jaar samen!!
En wat een leuke verrassing eerst rode rozen en dan een boeket gele zonnebloemen, je dag kan niet meer stuk!!
Jiiihaaa en ik ben eindelijk bijgelezen;-) xxx

Elke zei

Proficiat, Petra en Ron!
In deze tijd een hele prestatie om zo lang al samen door de wereld te gaan. En met wat jullie op die tijd meegemaakt hebben, wil dat enkel maar zeggen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn! :-)
Op naar de volgende 21 jaar! (dat gaat een kapitaal aan rozen kosten!)
Wij vieren dit jaar op 1 mei dat we elkaar 20 jaar kennen.

Lief van je vrienden dat ze je bedanken met zonnebloemen. Het brengt echt het zonnetje in huis!

Elke zei

(begon ik me ook net af te vragen welk jaartal het nu is, en wanneer we een relatie begonnen zijn, lees ik ondertussen de commentaren... hahaha!)

Anoniem zei

Jeetje de tijd vliegt vandaar natuurlijk ook de vergissing hihihi.
Prachtige rozen!

Erna

B. zei

Van harte met jullie anniversary!