dinsdag 25 januari 2011

De vele petten

Zo dan... had ik het ineens gewoon druk! Zondag was Guus langs geweest voor een "bakkie" koffie. Het was hartstikke gezellig en natuurlijk hadden we het ook over het boek. Guus stelde voor om een artikel te schrijven op zijn Dutch in America website over mijn boek. Leuk!!!! En dus vroeg Guus, heb je al een website er voor? Uhhh??? Nee eigenlijk niet nee. Wel een Faceboek page en Hyves, maar een website waar alles bij elkaar staat nee, dat had ik niet. En dus.... was ik maandag morgen een website in elkaar aan het knutselen. Tot zo ongeveer 12 uur die maandag, want om 12 uur had ik afgesproken met Linda en Alison. We zouden gaan vergaderen over de aanstaande babyshower.

Nou dacht ik me voor bereid te hebben om zo wat half baby-shower land af te Googlen, maar heb ik me daar even in vergist. Het is echt serieuze business. Zo moeten de uitnodigingen per post! Uhhh, er bestaat toch niet voor niks iets als e-vite of email. De meesten die komen, komen hier uit de wijk. Maar nee, per post!

Verder is het eten een heet hangijzer. Ik hou persoonlijk enorm van de "bring-your-side-dish-to-share". Alle genodigden nemen dan iets lekkers mee en zo heb je een heel buffet, met voor iedereen wat lekkers. Gewoon veel makkelijker. Maar nee, niet bij de Babyshower. Taart zelfde verhaal. En zo waren er nog veel meer punten waarvan ik dacht, is dat nou echt nodig? We gaan het allemaal wel mee maken ben ik bang. Maar feit is dus, dat ik naast een website, ook een uitnodiging voor een babyshower in elkaar zat te knutselen....

Eigenlijk had ik daar helemaal geen tijd voor want ik moest nog een flyer maken voor de Carolina Beardie Club, voor de maart bijeenkomst en de facebook page die ik voor hun bij hou aanpassen. En, ik moet ook nog de administratie voor het hele foto gebeuren in orde maken, want we moeten binnenkort de belasting formulieren in gaan leveren. Gelukkig hebben we iemand gevonden die dat voor ons gaat doen, maar voor haar moest ik nog een stel oude foto's restaureren en in een collage samenvoegen.Waar hierboven 1 ervan. Maar ik moet er dus nog meer doen. Daarbij komt dat ik op 1 of andere vage reden in de "events-committee" van de foto club terecht ben gekomen en daarvoor van de week ook een vergadering. En van de week ging ook nog de telefoon. Ja ja, de bloemenschuur, of ik weer bloemen bij ze wil komen doen. Wel ja ook dat kan er nog wel bij....

Afijn ik heb het ineens zo druk als een klein baasje. En ben ik sinds van de week, website bouwster, blogster en schrijfster, kaarten designster, boekhoudster, bloemenbindster, organisatrice en fotograaf. Dat klinkt wel heel erg Amerikaans he? Petra met der vele baantjes en diverse petjes ;-) Het is weer fraai!

Groetjes Petra

20 opmerkingen:

B. zei

Harstikke mooi toch, zo kan je al je talenten gebruiken :-). Zit je in het event comite samen met die ontslagen man die zo 'goed' geholpen had met kerst";-)

Petra zei

Wat raar, dat ze een pot luck niet vonden kunnen. Zeker een North Carolinian iets, want ik heb nog geen andere shower meegemaakt, dan dat mensen een lekkernij meebrachten. Of anders is dat misschien iets Virginiaans. Wie zal het zeggen. Dat maakt het plannen van een shower wel veel duurder en ingewikkelder zo.

Anja zei

Ook hier is het heel gewoon dat de gasten lekkernijen meebrengen voor een babyshower.
Je hoeft je niet te vervelen met al die bezigheden, leuk hoor!!

Kristel Holsbeek zei

Hihi voor vervelen is er geen plaats;-) we leuk zo...

Miranda zei

Hihihi, wat ga je lekker! You go girl!!! Enne op mijn babyshower was de boel door slechts een dame gedaan. Dus pas op waar je ja op zegt en wees gewaarschuwd. Deze wa ook in Virginia by the way.... Big hug from the Netherlands

Jasmino zei

Wat een gedoe om zo'n babyshower te organiseren, en dat je dan ook nog "verplicht" allerlei dingen moet doen waar je zelf eigenlijk andere plannen voor hebt...... Daarmee jagen ze jou wel op kosten zeg. Maar goed, hopelijk wordt het in elk geval leuk en jij kunt wel zeggen dat je een "echte" shower hebt georganiseerd!

Wat een drukke werkzaamheden komen op je af, je bent echt een druk baasje geworden. Wel beter dan niets om handen hebben, toch!? Veel succes met alles!

Nel zei

Nou dat is met recht een druk dagje, maar wel leuk.

Anoniem zei

En elke pet past je vast perfect hihi!
Drukke tijden. Ik heb je boek nog niet besteld maar dit gebeurd zeker nog!
Groetjes, BiancaF

Karin (dh) zei

Nou, ik neem m'n petje voor je af hoor, met zoveel activiteiten!
(heb ik dat nou niet leuk gevonden die woordspeling, hihi..)
Sterkte/veel plezier met alles en vergeet niet af en toe een Petra moment in te lassen.

Anoniem zei

Hoi Peta,

Als de shower organiseren je goed af gaat, wat ik wel verwacht, dan kan je nog een shower-organisatie bureau beginnen. Jij bent altijd wel in voor iets nieuws. En dat kan er nog wel niet waar?? Hoezo vervelen?

We horen het wel, kan je daar vast en zeker een aparte blog van maken incl. je goede foto's en vast hele leuke anecdotes.

Vervelen komt niet voor in je woordenboek en dat is een bekend gegeven.
Mijn dagen zijn altijd te kort en die van jou ook.

Groetjes en heel veel plezier met alle shower voorbereidingen.

Nellie

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat een gedoe zeg, zo'n shower, veel succes met de organisatie. Jou nu een klein beetje kennende, gaat dat vast helemaal goedkomen.

PS ik moest even denken wat je nu met primala-brand-aldi bedoelde LOL

Sandra zei

Ik had je dolgraag geholpen met de taart voor de babyshower, jammer dat het zo'n eind weg is.

Lekker druk heb je het, maar wel erg leuk allemaal.

Ik ga dit weekend zeker je boek bestellen hoor, ben er steeds niet aan toe gekomen

Anoniem zei

Je hebt ook zo veel talenten, alles gaat goedkomen dat is jou wel toevertrouwd!!!

Succes bij al je geregel en een dag bestaat uit 24 uur(neem wel je rust hihihi)

Groet, Kaar

Anoniem zei

Hoi, Je hebt het inderdaad heel druk, maar dat is beter dan voor de geraniums zitten zullen we maar zeggen. Je boek ziet er schitterend uit hoor . Ik heb hem nog niet gelezen maar even bij Oma achtergelaten zondag zodat ze ook even kan kijken. Succes met alles. Groetjes, Ingrid

Marchiena zei

Zo, dat zijn aardig wat bezigheden. Kijk je uit dat je je zelf niet voorbij loopt, het moet natuurlijk wel leuk blijven om te doen.

Yvonne zei

Succes met al je werkzaamheden en voor nu een fijn weekend!!

Groetjes Yvonne

Mar zei

Super druk bezig en erg leuk om te lezen! Je hebt het netzo druk als "mijn"Els die op de trein werkt bij Arriva in Nederland! Succes met alles en heb je grafische hulp nodig dan bied ik me aan hoor ( ik ben dtpster bij drukkerij), ik wil je best een handje helpen. Gewoon omdat je goed bezig bent!
Groetjes Marianne van Netten
Stellendam

Petra zei

Bedankt Mar!!
Ik hou het zeker in gedachte.

Groetjes Petra

Hilde zei

Veel succes met al je 'jobs'... maar ren vooral jezelf niet voorbij. Vergeet niet diep in te ademen ;-)

Groetjes,

Anoniem zei

Goed bezig jij! ;-) Je bent in ieder geval van de straat zullen we maar zeggen, hahahahaha

Ik heb je boek binnen!!!!!!!! Lekker lezen `s avonds in bed..;-)

Mariet