zaterdag 1 januari 2011

Happy 2011!!

Op de laatste dag van het jaar hebben we nog wat boodschapjes gedaan bij Crossroads. En zo kwamen we bij BJ's terecht. Dit is een soort van Makro winkel en had een proef pasje voor de laatste twee maanden va 2010. Dit was dus ook de laatste dag dat ik daar kon shoppen. En.... zie ik daar toch ineens de vloer stoom reiniger die ik graag wilde hebben! Op Black Friday had ik er al naar gekeken, maar toen was alleen het oude model in de aanbieding bij verschillende winkels. Maar het nieuwe model met grotere water tank en grotere zwabbertjes, mooi niet. Had toen uitgebereid de reviews zitten lezen van de verschillende apparaten. Maar deze kwam er steeds als beste uit. En.... nu in de reclame. Mee genomen dus. Als een verlaat kerstkadootje dan maar.Eenmaal thuis het ding gelijk geprobeerd, maar hij doet het super. De witte stoom doekjes die je er bij krijgt waren al snel niet zo wit meer. Je zou denken dat ik nooit dweil als je die dingen zag. Ben dus erg te spreken over het apparaat en wordt vast een goede aanwinst voor 2011!

In de avond zijn we wezen eten bij Carrabbas. En echt we waren precies op tijd. Vroeger was het altijd erg druk bij dit restaurant. Maar door de recessie hebben zij denk ik ook moeilijke tijden gehad. Maar nu op 31 december was het helemaal afgeladen. Drommen mensen stonden er te wachten voor een tafeltje vanavond.

Hier na zijn we door naar Raleigh gereden. Daar zou om 7 uur al vuurwerk afgestoken worden. Meestal zijn er ook bandjes en is het best gezellig om dat allemaal te aanschouwen. Ze doen hier in Raleigh altijd twee keer vuurwerk afsteken. Een keer om 7 uur voor de kinderen en gewoon om 12 uur dan nog een keer. Wel zo leuk voor mensen met kinderen. En voor mensen die het om 7 uur ook mooi genoeg vinden (kuch kuch) We vonden al heel snel een parkeer plekje en konden toen zo Fayetteville street oplopen. Perfect!

Het weer was ook perfect vanavond. En het was er dan ook drukker dan de vorige keer dat wij er waren. Toen was het zo ver ik me kon herinneren heel koud geweest. Maar nu was het nog boven de tien graden vanavond, dus veel mensen op de been.

Photobucket

Wij kwamen vanaf de zuid kant en dus stonden we vlak bij het podium waar alles gebeurde. We waren er 20 minuten voor tijd en er was een swingend bandje aan het spelen.

Photobucket

Photobucket

De mensen waren allemaal in een jubel stemming en sommige wel heel erg leuk uitgedost!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Al heel snel was het daarna al aftellen geblazen.... En daar ging ie dan.. De eikel!

Photobucket

Oke, blijf het een raar iets vinden dat er een eikel naar beneden komt zetten, maar het is niet anders, hahaha. Het vuurwerk barstte daarna los. Prachtig om te zien!

Photobucket

Photobucket

Daarna wilden we nog een stukje over Fayetteville Street lopen. Vorige keer stonden er nog soort van attracties en zo. Maar toen we richting die kant op liepen, zagen we pas hoe druk het was. Allemachies!!!

Photobucket

Wat was het druk!!!! Heel de straat stond vol met mensen. Wow! We besloten direct de andere kant op te gaan. En we hebben nog even bij het ijsbaantje staan kijken en DE eikel! Die inmiddels geland was en eigenlijk zo vanaf de grond gezien best wel groot was....

Photobucket

Het filmpje van het vuurwerk en het feestje op Fayetteville street :)
En daarop zijn we weer naar huis gereden. Ron heeft daar nog de instap kaarten voor vandaag uitgeprint. En daarna zijn we naar Freddi en Laura hier in de wijk gegaan die een feestje gaven. Het was er erg gezellig zo met de buurtjes! En zo zijn we dus 2011 in beland. En vandaag vliegen Ron en zijn moeder richting Nederland. Kijken of alles weer in de koffer past strakjes!

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Anoniem zei

He Petra,
Waren jullie er om 7:00 of 12 uur? wij waren er ook met de meiden en vonden het ook n stuk drukker dan een paar jaar geleden toen het veel kouder was. Toch wel leuk he met dat vuurwerk!
Hoe lang zit je alleen? misschien heb je zin om n keer met de meiden en de honden te wandelen in een of ander park?...Happy & Healthy 2011
See you
gr Jackie

Anoniem zei

Hoi, Nog de beste wensen voor dit jaar. Onze telefoon doet het vandaag niet dus vandaar even dit berichtje. Ik wens Ron en mn moeder een goede reis. Petra bedankt voor alle goede zorgen en volgende week zie je je mannetje weer terug. Leuk dat vuurwerk. Groetjes, Ingrid

Petra zei

Hey Jack!
Ook voor jullie gelukkig en gezond 2011!
Ja we waren er ook om 7 uur. Jammer dat we jullie gemist hebben. Vond het ook erg leuk inderdaad.
Ron gaat een weekje. Zat te denken om woensdag koffie hier te doen, maar hou me aanbevolen voor een wandeling hoor!

@Ingrid
Het zelfde voor jullie. Ze hadden al geprobeerd te bellen, maar begrepen toen dat de telefoon het niet deed. De koffers zijn inmiddels gewogen en ingepakt en nu zitten de aanstaande reizigers nog aan een bakkie soep! Veel plezier met elkaar en leuk van Jesse's verjaardag.
Groetjes Petra

B. zei

Zo'n steamer lijkt mij ook erg handig.
Gezellig boel daar bij jullie, grappig dat ze daar een eikel laten zakken in plaats van een bal.
Gelukkig nieuwjaar!

Anoniem zei

Wat een eikel zeg! ;-)

Voor jullie natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar van Jack en mijn persoontje!

Wat leuk dat Ron een weekje naar Nederland gaat!

xx Mariet

Claudia zei

Hey Petra,

Ziet er allemaal gezellig uit daar met de jaarwisseling! Heel anders als hier, heb geen pijltje de lucht in zien gaan :(

Beste wensen vanuit Maine!

Elke zei

Jullie hebben duidelijk ook een gezellig en leuk jaareinde gehad!
En ocharme Petra, zet je het jaar al direct als 'weduwe' in!

De beste wensen voor 2011, het jaar waarin jullie een green card gaan krijgen! ;-)

Anja zei

Allereerst de beste wensen voor 2011!
Fijn dat je zo tevreden bent over je steamer.
Goede reis voor Ron en zijn moeder.

Petr@ zei

Een heel gelukkig en gezond 2011 gewenst!
Ik kijk nu alweer uit naar je leuke verhalen in het nieuwe jaar.

www.ine1149.web-log.nl zei

Voor Ron en je schoonmoeder een goede reis naar Nederland.
Ik zie dat de sneeuw alweer helemaal verdwenen is bij jullie, jammer voor de hondjes.

Edwin zei

Hé Petra,
De familie meeting was weer een groot succes. Erg leuk Ron, maar ook Ingrid, Richard en Frieda, weer te zien. Toch gek, je ziet elkaar bijna nooit en de klik is er gelijk weer. Top. Scheelt ook dat ik zo nu en dan (haha) wat mail verkeer met jullie heb denk (hehe). Ron heeft met volle teugen zitten genieten van de kleinkinderen van Jan en Conny. Het zijn er tegenwoordig maar liefst 7 exemplaren !!!! Wahahahaha. Hopelijk lukt het mij vanavond nog om in Beverwijk te belanden. Spreek je,

Edwin