zaterdag 8 april 2006

Dogbakery

Vandaag al vroeg op pad en eerst naar een yard sale wezen kijken. Dit is natuurlijk wel erg Amerikaans dus even meegepikt ;-)
Daarna naar een "Spring Fling" in Holly Springs. Dit was een soort van rommelmarkt op een groot voetbalveld. Toen op naar het state fair terrein om nu naar een grotere fleamarket te gaan. Lekker even rondgesnuffeld en via Crossroads op naar de Subway voor een overheerlijk broodje. Voordat we weer naar huis zouden gaan wilde Yvonne nog even een foldertje halen bij de Licoln autodealer. Dit had ik zelf ook al eens voor haar broer gedaan. Heb toen een soort van "customer alert" veroorzaakt daar en had toen een hele riedel verkopers aan mijn broek hangen. Vandaar dat Ron met Yvonne mee naar binnen was gegaan om hopelijk dit te voorkomen. Maar door de ramen zagen Erna en ik, die in de auto bleven wachten, hen al door een verkoper naar een tafeltje gestuurd worden. Hoorde later van hen dat ook zij wat persoonlijke gegevens moesten opgeven. Zo werd er gevraagd naar Ron's naam. Ron spelde zijn voornaam als R-O-N. Waarna de verkoper daar: R. Owen van maakte. Oftewel Mr. Owen. Heb er zo om moeten lachen. Vlak voordat we het terrein wilden verlaten, kwam de verkoper naar buiten gerend om Mr. & Mrs. Owen toch nog even te wijzen op een wel hele leuke aanbieding van een auto. Tuurlijk gingen ze daar nog even over nadenken.... Maar ze gingen eerst even de folder bestuderen (ahum);-)

Later op de dag gestopt bij de Three dog bakery in Apex. Deze winkel is hier pas geopend en ik was daarzelf ook nog nooit geweest. Was wel heel leuk om te zien allemaal. Zo waren er echte hondentaartjes in de vorm van een hondenbot. Zo grappig.

Image hosting by Photobucket


View this clip on Vimeo

Op weg naar de auto vanuit de dogbakery zagen we bij de Cingular shop een paard op zijn baasje wachten. De Cingular shop is een telefoonwinkel en dit was echt een heel grappig en vreemd gezicht. Het paard stond gewoon los voor de winkel, maar bleef trouw staan. Later kwam er ook een echte cowboy naar buiten. Met hoed en volledig in cowboy outfit, als of het de gewoonste zaak van de wereld was.... Net of we terug waren in Bonanza ;-)

Image hosting by Photobucket

We wilden graag eten bij de Carrabbas en daar was het erg druk. We kregen een beeper mee en konden we nog mooi even naar de Petsmart. In de Carrabbas zagen we veel jongens en meisjes in hele mooie jurken en keurig in pak. Het bleek Promnight te zijn. Op ons verzoek of ze op de foto wilden zeiden ze spontaan ja. Prachtig gezicht, deze uitgedoste jongelui!!

Image hosting by Photobucket

Als toetje zijn we nog even de Super Target in gegaan waar we ook lekker hebben kunnen shoppen.....

Groetjes Petra

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo te zien hoeven Yvonne en Erna zich niet te vervelen.
Leuk om het allemaal te zien zo.

Groetjes Angelique

Petra zei

@ Angelique
Hey wat leuk een berichtje van je te lezen!!
Groetjes van ons drietjes ;-)
Erna, Yvonne en Petra