donderdag 28 september 2006

Vanuit het zonnige Cozumel

Zit nu in een internetcafe in het zonnige Cozumel. Hebben net een daagje in een open Jeep over Cozumel gecrossed. Eerst gesnorkeld en prachtige vissen gezien. En daarna lunch op het strand. Helemaal niet verkeerd dus ;-) De boot is heel erg mooi en hebben een paar heerlijke dagen achter de rug. Het eiland van Princess zelf was erg mooi en zo ook Jamaica en de Caymaneilanden. Jamaica was wel een verhaal apart. We zijn daar met een boot naar de Dunn watervallen geweest. En Ron en Ruud hebben die beklommen. Dit was ruim anderhalf uur klimmen, door de stromende waterval. Annemarie en ik hebben ook geklommen, maar dan via een veilige trap die er naast liep ;-) Foto´s zullen vast volgen. Daarna nog even gewinkeld. En dat op zich is al een hele happening in Jamaica. Daarentegen was het op Grand Cayman weer heerlijk rustig en relaxed winkelen. En vandaag dus in Cozumel, Mexico. De hele week hebben we (gelukkig) een heel kalm zeetje. Morgen nog 1 dag bijkomen op zee en dan zullen we zaterdagavond vanuit Miami weer naar Raleigh vliegen.
Zo.... en nu nog even een uurtje van Cozumel genieten en dan snel weer terug naar de boot, want daar wacht ons weer een heerlijk diner ;-)))))

Groetjes Petra (en Ron)

6 opmerkingen:

Nel zei

Wat een superreis zeg !! Nog even en dan is die ook al weer voorbij, dus nog even genieten.
Gisteren hebben we de DVD the Shaggy-dog gezien, ik lag in een deuk. Kan me voorstellen dat jullie dat dagelijks doen met twee van die "Shaggy's"
Vast een fijn weekend en een goeie terugreis.

Anoniem zei

Wat leuk, dat je even update, ik kijk regelmatig even op de cam waar jullie zitten.
Het ziet er aantrekkelijk uit.
Geniet nog even van al het moois en je zult op Jamaica flink hebben moeten onderhandelen over al het koopwaar, Groetjes

Anoniem zei

wat een prachtige reis. ben heel blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. en geen golven. en heerlijk. balkon op zee. alleen dat met die waterval. schrok ik wel van. jullie hebben wel heel veel gezien. groetjes van hier. ma

Anoniem zei

Hee luitjes,
Gelukkig er is weer leesvoer, mijn ritme is helemaal van slag hoor, geen verhaaltjes, zo saaiiiiiiii. Ik kijk nu al uit naar de verslagen want het ziet er weer naar uit, dat jullie prachtinge dingen hebben gezien en beleefd. Gelukkig neemt je moeder de honeurs waar op msn. Nou je zult dit wel weer lezen als je thuis bent dus
Welkom thuis alvast,
gr.Soesterberg

Anoniem zei

Dat klinkt weer super!! Ben weer heel benieuwd naar de foto's!!

Je zal vast weer blij zijn om Stacey en Connor te zien denk ik!!

Goede reis terug gewenst!!

En vast tot gauw!!

Anoniem zei

Jeetje leuke update weer, geweldig weer zo'n reis hè ? Groetjes vanuit een heel erg nat NL