vrijdag 11 april 2008

Eerste dead-line gehaald

Gisteren om 12.00 's middags mijn deadline voor het inleveren van de artikelen en woensdag avond had ik ze klaar. Moest "alleen" 's morgens nog in een excel bestand de werknummers invullen en ook in Word. Afijn woensdag avond bij het afsluiten zag ik dat er een up-date geinstalleerd werd en donderdag morgen vond mijn computer dat mijn licentie van Word verlopen was op 1 of andere manier. Wat nu weer?... Je wordt soms echt niet blij van die dingen hoor. Het is de laatste week wel raak met mijn computer. Afijn gelukkig hebben we nog een laptop en na tig keer proberen toch mijn werk maar afgemaakt op de andere. Die andere computer is nu nagekeken door iemand die er meer verstand van heeft en schijnt het nu weer te doen. Waarschijnlijk toch nog iets van slag van al die cola van vorige week misschien? hi hi hi. Vanmiddag krijg ik hem weer terug. Wat een geluk!

Toen ik klaar was met alles, heb ik de hondjes in de auto gedaan en ben naar Jordan lake gereden. Even lekker zwemmen voor ze. Ik was verbaasd te zien dat er gewoon mensen lagen te zonnen en sterker nog er waren kinderen aan het zwemmen. Parasolletjes en al er bij! Nou was het ook heerlijk weer gisteren hoor, maar om nu al gelijk een plons te nemen. Moet wel zeggen dat ik met mijn voeten het water in gelopen ben met de honden en het was inderdaad niet zo heel koud het water. Maar zo mijn voeten was genoeg ;-)



's Avonds was het ook nog heerlijk buiten en heb wat plantjes gepland en Ron heeft een lading kunstmest op ons nu o zo mooi groene grasje gedeponeerd ;-)
Verder net mijn boodschapjes gehaald en ben even bij Linda langs geweest. Linda is de buurvrouw waarbij onlangs borstkanker is geconstateerd en nu haar eerste chemo heeft gehad. Ze had gisteren haar haar afgeschoren en ben even een bosje bloemen wezen brengen. Het is allemaal heel wat! Even gekletst en daarna weer door naar huis.
Nu nog wat huishoudelijke taken en dan kan het weekend beginnen!

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Petra zei

Cosmo vindt water helemaal niets, grappig, he? Zo te zien jullie hondjes wel!

Anoniem zei

Zo zeg ik ben weer effe bijgelezen. Wat een verhalen zeg. Met die motor. Het had ons kunnen over komen. Zou het aan de naam liggen?

Rhomar spring ok nog in elk water wat hij ziet. Heeft ze geen moeite mee.

Gr petra

Anoniem zei

Nou nog een nachtje!!! en dan komt mams. Ik wens jullie alvast heel veel plezier met elkaar en een hele gezellige tijd. Net gehoord, dat Chantal je moeder heeft weten te verleiden tot een ritje over Schiphol -ze moet dan ook wel helemaal achteraan op de gate zijn- Ik denk dat die gordel op die kar haar over de streep trok, of zou het toch het vooruitzicht van priority boarding zijn???? haha. Hopen dat haar dat goed bevalt. Chantal zou natuurlijk op zijn minst haar tassen dragen. Mochten er foto's komen dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen. Chantal mag nl niet zelf fotograferen tijdens haar werk.
Fijn dat het werk je zo bevalt en dat je het toch redelijk vlot af hebt kunnen werken. En wat heerlijk zo pootje baaien. Maar deed ons toch wel goed na al die verhalen over mooi weer om te horen dat het hier iets beter is dan bij jullie al zal dat wel weer voor korte duur zijn. Nou geniet er maar lekker van en ik hoor het wel als je moeder veilig is aangekomen.
Knuffels uit Soesterberg

Monique (Nieuwen Oord) zei

Heel veel plezier als je moeder er is, moet heerlijk voor je zijn.

Wij moesten hier erg lachen om jouw opmerking over hoe wij nou bij Middelkoop terecht kwamen voor onze keuken:-) Wij wonen er hooguit een kwartier vandaan, da's een stuk minder ver dan Zierikzee!!

Groetjes,
Monique

Anoniem zei

Gefeliciteerd met het halen van je eerste dead-line!

Kun je, bijv. per week beslissen hoeveel werk je aan wilt nemen?

Fijne tijd de komende weken met je moeder.

gr, Ineke