vrijdag 17 oktober 2008

State Fair

Gister morgen eerst een beetje rustig aan gedaan. Lekker in het zonnetje gezeten in de tuin en even bijgekomen van alle New York ervaringen.

Photobucket

's Middags zijn we naar Crabtree mall gegaan.

Photobucket

Photobucket

Daar waren ze druk bezig de kerst versiering aan het neer te zetten. En er was ook al zat kerstspul te zien.

Photobucket
Wat een berg met dozen en versieringen!!

Photobucket

Photobucket
Delfts Blauwe versiering...

Photobucket
Ook het hondenwinkeltje weer even bezocht. Bij de Cheesecake factory hebben we wat gegeten. Daarna was het op naar de State Fair. Gisteren was de eerste dag van de State fair en via Ron's werk hadden we gratis kaartjes.
We waren er net op tijd, want we konden nog goed parkeren, maar daarna werd het echt heel erg druk. Er was ook nog een Football wedstrijd van NC-State en ook daar kwam veel verkeer vandaan.

Photobucket

Photobucket

Het was zo in het begin nog niet zo druk, maar dat veranderde al snel. Heb van alle foto's v/d state fair een slide show gemaakt.



Het blijft toch altijd een apart iets de Statefair. Een echt vergelijkbaar Nederlands iets is er niet. Het is een beetje een kermis en huishoudbeurs, oude ambachten, dieren tentoonstelling, maar dan allemaal gemixed. Het was gisteren boven de dertig graden ook nog eens, dus behoorlijk warm. En na zo'n twee en half uur hadden we het zo een beetje weer gezien en zijn richting huis gereden.

Vandaag zou het een stuk koeler zijn met zo nu en dan een buitje. Daarom wilden we vandaag naar Southern Season in Chapel Hill. Dit is een kook/delicatesse winkel.

Photobucket

Echt van alles voor in de keuken vindt je daar, maar ook veel delicatesse van over de hele wereld verkopen ze. En zowaar ook ontbijtkoek! Kost wel $ 8,00 per stuk, maar dan heb je wel een echte Peijnenburg.....

Photobucket

Hier nog niet zo veel kerst spulletjes. Wel de pakketten die ze altijd hebben, maar geen kerst, meer allemaal nog Halloween.

Photobucket

Het was weer leuk om langs alle paden te lopen en kijken wat voor leuks ze nu weer hadden.

Morgen heb ik weer een Beardie walk georganiseerd voor de Carolinas Bearded Collie Club. De wandeling gaat net als vorig jaar weer rondom Lake Johnson. Het was nog even spannend of het droog zou zijn, want heel de week werd er voor zaterdag regen verwacht. Maar nu geven de weermannen een droge dag op. Dus laten we hopen dat ze gelijk hebben!

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het lijkt wel of het elk jaar vroeger wordt die kerstversieringen maar ik vind het toch altijd wel weer leuk.
Een Peynenburg voor $ 8,00 pfff maar zou dat wel overhebben voor 2 kwekkeboomkroketten ha ha

Prettig weekend

Anoniem zei

Wat een leuke dingen zijn er toch te doen daar. En wij mogen van de mooie verhalen genieten;)
Fijn weekend!
Groetjes, BiancaF

Anoniem zei

Erna je heb vakantie nodig om van deze vakantie bij te komen
Wat heb je veel gezien en gedaan.
Riet Barendrecht

Anoniem zei

Ha, Delfts Blauw is het hier ook helemaal voor in de kerstboom. Wilde ik zelfs nog wat meenemen voor onze Amerikaanse vrienden deze zomer ... Gelukkig schrijf jij nu dat het bij jullie gewoon te koop is. Weer mat wat anders verzinnen dan, ha!

Groetjes,
Monique

Anoniem zei

Leuk zo'n statefair...kennen wij toch alleen maar uit de film!
Volgens mij heb je dan het echte Amerikagevoel als je daar loopt!
En het viel me al op dat jullie lekker met korte mouwen in New York liepen...wat een lekkere temperaturen nog bij jullie!

Veel plezier met de beardies!!!

Erna, jij hebt wel een hele toffe vakantie gehad zeg!!! New York, beardies, shoppen, Mini's en een echte Statefair, wat wil je nog meer!

Gr Rianne

Anna zei

Jullie zijn maar druk, hadden jullie geen versleten voeten van het dagje New York. De kerst komt vlgs. mij steeds vroeger hier in de tuincentra's is ook al de kerstsfeer. De lexmark dorpen staan ook al weer opzet.
jullie vervelen je niet.
Toos

Anoniem zei

Jullie vermaken je prima zo te zien, heerlijk!

Gezellig morgen ,al die Beardies!