vrijdag 23 januari 2009

Als sneeuw voor de zon

Zo verdwijnt de sneeuw vandaag. Alleen op de plekken waar de zon niet schijnt ligt er nog een ijzig laagje. Het werd vandaag denk ik weer zo'n 15 graden in het zonnetje, dus zo gek is het niet.

Photobucket

Zo was het ook bij Lake Pine vanmiddag. Alleen op de plekjes waar het zonnetje niet schijnt ligt nog sneeuw. Het wandelpad was wel helemaal sneeuw vrij. Dus konden we lekker aan de wandel.

Photobucket

Het gaf wel leuke plaatjes vond ik. Zo ook dit stroompje bij Lake Pine, waar dus duidelijk geen zonnetje schijnt.

Photobucket

En voor het eerst sinds dat we hier wonen, zag ik nu ook ijs op het water. Stukken van Lake Pine waren bevroren. Op de foto hierboven is het een soort van moeras stukje en die was nog helemaal dicht gevroren. Ook het meertje bij ons in de wijk was van de week dicht gevroren. Normaliter is het 's nachts wel koud, maar komt het overdag al snel boven nul en zie je hier bijna nooit ijs op het water. Maar van de week dus wel. Je zou je bijna in Nederland wanen ;-)

Groetjes en een fijn weekend!
Petra

5 opmerkingen:

Anja zei

Wij hadden vandaag "Nederlnds weer" regen en mist :-((
Mooie foto's!!

Miranda zei

Wij hebben dit jaar nog niet echt noemenswaardig sneeuw gehad. 2x 30 minuten totaal denk ik......zielig he! Hahahaha, niet echt dus. misschien zit het nog wel in de lucht!

www.ine1149.web-log.nl zei

Jammer voor de hondjes dat de sneeuw alweer verdwenen is.

gr, Ineke

ann en ron zei

Hoi Peet,

Ik heb weer zitten genieten van je mooie foto's.

Vind die foto van NY love Obama in de sneeuw zo simpel typeren hoe hectisch afgelopen week was, ook hier in Nederland hoor rondom de inauguratie, die springt er gewoon uit.

En dan zo lekker afwisselend die twee doldwaze doggies van je lekker huppelend in de sneeuw... Who cares hun hebben sneeuw!!
Nou ben weer beetje bijgekeken.

Chantal zit inmiddels in Leeuwarden en heeft een leuke kamer. Vandaag haar eerste dag alleen in een nieuwe stad. Aankomende week eerste studieweek.

Veel plezier aankomende week.
groetjes vanaf de Soestermountain

Petra zei

@ An
Ik weet dat je hart vol is van NY, maar op de foto is het echt NC hoor, hahaha.

Ja ik las op Chantal's blog van de move naar Leeuwarden. Spannend die eerste periode, maar heb zo'n gevoel dat het helemaal goed gaat komen!

groetjes Peet