maandag 26 januari 2009

De laatste

Inmiddels zitten we in de laatste week van januari. Echt ik weet het niet, maar heb altijd het gevoel dat de eerste maand van het jaar, gewoon drie weken te lang duurt. Of er geen einde aan komt. Ondanks de sneeuwpret van afgelopen week, vindt ik het toch altijd een twijfelachtige maand. Geen doorkomen aan, hi hi hi.
Afijn nu dan de laatste week en eigenlijk heb ik over het laaste weekend ook niet veel schokkends te melden. We hebben wat boodschapjes gedaan, met de hondjes gewandeld en zo was er al een weekend voorbij. Nouja, er was wel 1 hoogtepunt eigenlijk. Ron's oma was ook dit weekend jarig. Ze werd 89 jaar!


We hebben haar met Skype gebeld en ze was in opperbeste stemming. Maar..., volgend jaar vierde ze haar 90e verjaardag weer lekker bij Van der Valk, vertelde ze. Vorig jaar was Ron nog naar NL gevlogen om haar 88e verjaardag mee te vieren, toen ook bij Van Der Valk. Was toen nog een verrassing voor haar. Zo'n jaar gaat dus eigenlijk wel heel snel voor bij, als je dan terug denkt.....

Verder kwam ik er gisteren achter dat 1 deelnemers van Biggest Loser, het tv programma waarin mensen enorm afvallen, bij ons uit het 'dorp' komt. Zijn vriend komt van het 'dorp' hier naast zeg maar. Ze zijn het zwaarste duo wat ooit aan Biggest Loser heeft mee gedaan. En het ergste is nog, dat zij maar 19 en 23 jaar oud zijn. "So much for the all-you-can-eat buffet restaurants", hier in de buurt...... Beiden zijn het "oranje" team en 1 van hen heeft het gepresteerd om in de eerste week 33 pond af te vallen.... Moet je je voorstellen, 15 kilo in 1 week tijd. Ongeloolijk gewoon.
Vind het altijd een leuk programma om te kijken en ben altijd zeer onder de indruk van het gewichtsverlies van alle deelnemers. En wat er na drie maanden voor andere mensen te voor schijn komen, nadat zij zoveel zijn afgevallen. Bovendien is het het enigste programma, waarbij ik geen "snaai"-neigingen krijg als ik het zit te kijken. Het zou eigenlijk elke avond op tv moeten zijn ;-)

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Ineke zei

Gefeliciteerd met oma's verjaardag, had ze niet een stil hoopje dat Ron er nu weer bij zou zijn?

Ja heerlijk, januari al weer bijna voorbij, al moet ik zeggen dat deze januari door alle moeders-toestanden voorbij is gevlogen!

gr, Ineke

Bianca zei

Gefeliciteerd met Ron's oma! Wat een mooie leeftijd.

Dat zou ik ook wel willen, 15 kilo afvallen in een week! Dan ben ik binnen twee weken klaar hahahaha. Maar ach, wie weet hoever ik kom met behulp van Evy in die tien weken ;)

Petra zei

@ Ineke
Ja wie weet? Maar we hadden dit keer een kadootje opgestuurd en die had ze al binnen. Vorige keer kwam Ron die zelf brengen ;-)

@ Bianca.
Nouja als het 15 kilo is in die 10 weken zou ook al leuk zijn niet? Ongelooflijk gewoon, 15 kilo in 1 week.

Anja zei

Gefeliciteerd met Ron's oma.
Ja, heerlijk de maand Januari is weer bijna voorbij, al ging het dit jaar best wel snel.

Wauw, 15 kilo in 1 week...dat is veel.

Anoniem zei

Ik zat gisteren naar wereld dikste man te kijken. Nou daar vergaat je de eetlust ook van hoor. Genade zeg..

Gefeliciteerd met jullie oma, een hele leeftijd hoor!

Gr petra

Anoniem zei

Gefeliciteerd nog ! wat een leeftijd he ? en dan "gewoon" kunnen zeggen, volgend jaar bij van de valk weer. Geweldig !

15 kilo in 1 week, hoeveel kilo's eten zou dat kosten om al dat gewicht eraan te eten ? verschrikkelijk he ? die mensen eten zich toch dood op den duur.

Petra zei

Wat een leeftijd heeft Rons oma behaald! Dat is echt iets om te vieren.
Ik deel je gevoel over januari, mijn goede voornemen was meer van januari en februari te genieten, in plaats van maar uit te kijken naar de lente. Het werkt redelijk, maar Nieuwjaarsdag lijkt alweer eeuwen geleden! Een lange maand, hoe dan ook.
De Biggest Loser vind ik ook heel leuk, vooral omdat mijn personal trainer de vorige keer een van de stellen (die er nog steeds fantastisch uitzien) heeft getraind.

Anoniem zei

Nog gefeliciteerd met Ron's oma.

15 kilo afgevallen, zou ik ook wel willen en het hoeft nog geen eens in één week hihi.

Groet,
Karin

Anoniem zei

Gefeliciteerd met Oma.
En wat Januari betreft, inderdaad of het nooit voorbij gaat.
Wel goed voor de motivatie dat Biggest Loser.

Erna