zaterdag 19 januari 2008

Vandaag

Gisteren had ik verteld dat Ron een internationale vlucht had gehad donderdag, maar niet verteld waar naar toe. Ron is dus op het moment in Nederland. Het was nog een verrassing voor zijn oma. Want vandaag zou zij met de hele familie haar 88e verjaardag bij Van Der Valk in Akersloot vieren. Vorige week donderdag zagen we ineens goedkope vlucht naar Nederland en toen snel geboekt. En zo ging Ron ineens naar Nederland. Vrijdag morgen is hij gearriveerd en maandag gaat hij weer weg. Soort van lang weekendje Nederland dus. Had vanmorgen oma nog gebeld om haar een fijne dag te wensen vandaag. Ze was zo druk doende dat ze geeneens in de gaten had om te vragen naar Ron. Maar goed ook ;-) En vanavond belde ze weer op, dat ze het zo leuk had gevonden dat Ron er bij was. En ik kreeg ook al wat foto's via de mail van Ed en Danielle die er ook bij waren.

Photobucket

Ron en zijn oma.

Photobucket

Heel de familie bij elkaar.

Photobucket

En "wat" frikandellen voor Ron.....
(Dank je Ed, deze laatste foto was wel erg schokkend ;-) )

Zo te zien aan de foto's is het zeer geslaagd geweest en kan er weer terug gekeken op leuke herinneringen aan deze bijzondere dag. Ron was vanmiddag eerst nog bij Ed en Danielle in Heerhugowaard geweest. En hun nieuwe huis bewonderd. Toen hij daar was hebben we nog even geskyped en Ed en Danielle ook nog even gezien. Grappig is dat toch! Het is zo leuk voor Ron dat hij er bij kon zijn vandaag.



Morgen gaat hij bij mijn moeder langs en 's middags naar vrienden. Dan 's avonds uit eten en maandag gaat zijn vlucht weer terug. Inderdaad een flits bezoek, maar zeker een hele bijzondere! Natuurlijk is Ron ook bij "Appie" langs geweest en hoorde ook van de C1000 en de Hema. Dus dat beloofd voor mij ook veel goeds als hij weer deze kant op komt.

Hier waren we vandaag in afwachting op sneeuw. Het zou om twaalf uur gaan sneeuwen en er zou wel 5 inches (12 cm) aan sneeuw gaan vallen volgens de weermannen gisteravond. Vanmorgen was het 3 inches en pas tegen drie uur. Uiteindelijk ging het hier pas rond half vijf sneeuwen.

Photobucket

Rond half zes bleef het een beetje liggen. Maar toen was het inmiddels al aardig donker.... Maar toch nog even met de hondjes naar buiten. Die vinden sneeuw altijd zo leuk! Dikke pret hadden ze met elkaar achterna rennen. Zo leuk om te zien.

Photobucket

Samen met de frisbee is inmiddels een bekend beeld, maar nu dan in de sneeuw....

Photobucket

In het eventjes tijd dat wij buiten waren hadden ze al aardige sneeuwklompjes aan hun poten hangen. Goede plak sneeuw dus! Je voelde ook echt de koude lucht. Vanmiddag was het nog boven nul, maar nu was het gewoon koud buiten.

Photobucket

Het sneeuwt nu nog en ik heb net de "bubbelbak" aangezet en ga zo daarin even opwarmen. Heerlijk even bubbelen in de sneeuw ;-)

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een verrassing zal dat geweest zijn zeg. Gefeliciteerd met oma!

Ja wel een flits bezoek misschien maar wel een om niet snel te vergeten denk ik.

gr Petra

Anja zei

Wat een fijne verrassing voor Oma!!
Leuke foto van de hondjes in de sneeuw.
Heerlijk in de "bubbelbak" terwijl er sneeuw ligt.

Jasmino zei

Wat een leuke verrassing van Ron voor zijn oma, wauw!

Lekker hoor, zo'n bubbelbad, en dat met dit weer. Lijkt me zalig! Geniet ervan.

Guus zei

Wat een verrassing, superactie! Fijn dat ie erbij was.

En de techniek van tegenwoordig, eigenlijk ben je heeeeel ver weg, door skypen en weet ik veel wat, zo dichtbij!

Knuffels voor Stacey en Connnor!

Gerda & Ecco

Anoniem zei

Wat zal oma blij geweest zijn en wat zal jij over een paar dagen weer smullen van Hollandse lekkernijen!

gr, Ineke

Anoniem zei

Heee, da`s leuk voor Ron en z`n familie! Ik zit net in Vlaardingen bij m`n ouders ff je blog bij te lezen en zie dat hij in Nederland is, leuk hoor!
Wat een heerlijk idee in je hottub in de sneeuw, zaaaaaalig!

xxxxx Mariet

Anoniem zei

ik vroeg me idd al af waar hij naar toe vloog, hahaha
leuke foto's van de hondjes zeg en straks weer smullen van de nederlandse lekkernijen.....fijne thuiskomst voor ron.