maandag 1 februari 2010

Het is officieel.....

Ik ben mijn eigen bedrijfje begonnen! Hartstikke spannend, dat zeker. Maar het is iets waar ik al mijn ziel en zaligheid in kan stoppen. Iets waar ik al jaren mee bezig ben en iets wat ik echt heel leuk vind om te doen. Hier is de link naar de kers verse website. Pas op want de verf is er nog nat hoor ;-)

http://www.europhotographics.com

En vandaag heb ik voor het eerst mijn best gedaan om de allermooiste plaatjes te klikken voor iemand anders. Baby Lexi. En wat een schatje was ze.


Nouja, het was niet de allereerste keer eigenlijk, want ik had in oktober ook foto's gemaakt van de bruiloft van Kerry & Scott. En afgelopen maand heb ik voor vrienden die een nieuw bedrijf zijn gestart ook foto's gemaakt. En zo begon het toch wel te kriebelen. Het zou toch wel erg leuk wezen als ik dit in het "echt" kon gaan doen. En dus ga ik het proberen. Weet in ieder geval dat mijn nieuwe "baas" mij meer dan "elluf komma drie" vakantie dagen geeft. En dat ik niet 6 dagen per week van half 5 tot half 8 's avonds hoef te werken. Zoals bij mijn laatste part-time poging. Natuurlijk is dit heel wat anders dan een vaste baan, maar misschien is het daarom ook des te leuker ;-) En ik doe dit in ieder geval met veel plezier.

In de planning staan voor de komende weken, een huis die te koop wordt aangeboden. Een hond, van zeer liefhebbende baasjes. Een familie die graag weer een keertje met zijn allen op de foto willen en als het goed is ook nog een graduation van iemand van NC-State University. Allemaal leuke dingen en ga mijn stinkende best doen om er iets heeeeeel moois van te maken!

Groetjes,
Petra

35 opmerkingen:

Martin zei

Oh, wat GEWELDIG!!!!!!!!!!

Gefeliciteerd! Ik heb zojuist je site bekeken en het water liep me in de mond, wat een perfekte kwaliteit!!! Dit gaat beslist een succes worden, kan niet anders. Als ik de MLS photos van sommige makelaars soms zie, dan staat het huilen me nader dan het lachen. Sommige woning hebben maar een enkele foto, van een leeg slaapkamertje en dan alleen nog maar het raam, wat totaal niets zegt over wat voor soort huis het gaat, laat staan de 'sfeer'...

Het viel me al op (toevallig deze week) dat sommige foto's op de blog (met name van jullie hondjes) erg professioneel over kwam.

Nu ben ik benieuwd wat voor Nikon (model) en lens jullie hebben. Ik ben een beetje aan het rondneuzen de laatste tijd naar een nieuwe kamera. Mijn Pentax begint kuren te krijgen namelijk... :-(

Kristel Holsbeek zei

Veel succes gewenst!!

Jasmino zei

Wat leuk, Petra! Ik wens je heel veel succes met je bedrijfje. De site ziet erg mooi uit, en je foto's ook!

www.ine1149.web-log.nl zei

Wow, wat spannend, Petra!

Je site ziet er heel professioneel en mooi uit, ik ben benieuwd wanneer je je eerste opdracht binnen hebt.

Veel succes!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de stap om je eigen bedrijf te beginnen. Veel succes! Cornée

Erna zei

Jahahaaaaaaaaaaaa daar is het dan.
Geweldige site en wat leuk dat je al opdrachten hebt.

Heel veel succes

Erna

Monique (Nieuwen Oord) zei

Na Facebook ook hier nog een compliment voor je geweldige site en het super mooie initiatief.

Komt vast helemaal goed!

Yvonne zei

Nu is het officieel!!!

Gefeliciteerd en dat je maar veel opdrachten en veel plezier mag hebben!!

Succes!!

Yvonne

Annemiek zei

Had net ook al wat op facebook geschreven, maar ook hier nog eens heel veel succes gewenst. Wat wil je nog meer als je doet wat je lief hebt.
Wat een schattige babyfoto!

Anna zei

Petra gefeliciteerd,
wat een uitdaging te gek!!
Ik wens je veel succes.
Aan de foto's zal het niet.

Anoniem zei

He, wat leuk! En gelijk heb je, waarom zou je iets wat je graag doet en goed in bent, niet combineren tot iets waar je ook nog een centje mee kan verdienden?!
Tip: samenwerken met stagers, zodat jij naar hen kan doorverwijzen, maar zij vooral naar jou. ;-) En dan een pakketprijs aanbieden.
Succes met de zaak!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je bedrijf en laat de opdrachten maar komen!
Je foto's zien er altijd goed uit dus daar zal het niet aan liggen.
Heel veel succes en groetjes,
Kaar

Anoniem zei

Hoera
Gefeliciteerd met je bedrijf. Ziet er goed uit je website en ook de foto's zeer professioneel. Succes en ik hoop dat je veel leuke opdrachten krijgt. Groetjes, Ingrid

Petr@ zei

Hé, wat goed van je zeg! Je hebt helemaal gelijk om iets voor je zelf te beginnen. Een parttime baan vinden is zo moeilijk en op deze manier kun je mooi je eigen tijd indelen (enigszins), je hobby uitoefenen en geld verdienen!

Heel veel succes, maar gezien je mooie website moeten de opdrachten binnenstromen.

Bianca (jerbia) zei

Wat ontzettend leuk Petra, ik wens je heel veel succes!
De website en foto's zien er in ieder geval prachtig uit!

Groetjes,
Bianca

Miranda zei

Een dikke pluim meidje! Ziet er goed uit, nu wachten op de klanten. Een beetje net als wij, wachten op de kopers.... Groetjes uit Virginia

Anoniem zei

He gaaf! Van harte!
Veel plezier met het schieten van de mooie plaatjes.

groetjes, BiancaF

Anja zei

Gefeliciteerd en heel veel succes gewenst met je bedrijf. Je website ziet er goed uit hoor.
Groetjes,
Anja L.

Natasja zei

Van harte gefeliciteerd met het opstarten van je eigen bedrijf. Het fotograferen van huizen is een goede zet. Bij het zoeken naar een huurhuis vorig jaar hebben we heel wat foto’s voorbij zien komen, die er erg slecht uitzagen. Geen reclame voor het huis, zeg maar. Ik zei toen nog tegen mijn man; dat is een gat in de markt.Ik fotografeer zelf ook. Bij mij is het alleen bij denken gebleven; jij hebt er werkelijkheid van gemaakt. Daar heb ik bewondering voor! Ik wens je dan ook veel succes! O ja, je site ziet er erg goed uit. Dat is al een goede binnenkomer! You never get a second change to make a first impression!

Nel zei

Gefeliciteerd met je nieuwe bedrijf. Wat een professionele website en wat een mooie foto's. Heeeel veeel succes.

p.s. ik dacht eerst je gaat natuurfoto's maken, maar dit is toch wel iets heel anders.

Anoniem zei

Hai Petra
Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We hebben net je site bekeken ziet er erg professioneel uit. Heel veel succes toegewenst, en dat je maar veel leuke opdrachten mag krijgen.

Gerard en Andrea

Anoniem zei

Gefeliciteerd...heb even op de site gekeken maar ziet er erg goed uit hoor. Dacht eerst dat je een postorderbedrijfje ging beginnen. Zo rechtstreeks uit Amerika van Hilfiger tot uggs, te bestellen via Petra hiawhahwhahha
Nee gekheid hoor, helemaal leuk en veel succes. Je foto`s zijn altijd al super.

Groetjes Trudy

Kasaka zei

Ook ik heb op Facebook al gereageerd, maar hier nog eens. Ik wens je enorm veel succes!

Marchiena zei

Hartelijk gefeliciteerd! Wat een goed idee om van je hobby je werk te maken. Hopelijk ga je het heel erg druk krijgen. Aan de foto's en je side zal het niet liggen. Het ziet er allemaal gelikt uit.
Succes en heel veel werkplezier:p

Anoniem zei

Jeetje Peet, helemaal geweldig!Je site ziet er echt super uit! Ik weet zeker dat dit gaat lukken!

Heel veel succes met je nieuwe uitdaging/baan!!!

xx Mariet

Marjon zei

Wat ontzettend leuk, Petra! De site ziet erg mooi uit, en je foto's zijn prachtig!

Heel veel succes!

Marjon

Karin (dh) zei

Wat een goed idee en een hartstikke mooie site joh! Heel veel succes en plezier gewenst met je nieuwe job, knap van je zo'n stap te zetten; ik durf te wedden dat binnenkort alle stippen in je agenda zwart zijn!

Petra zei

@ All
Hartstikke bedankt voor jullie berichtjes!!! Echt zo leuk om ze allemaal te lezen! Thanks!! Super ook om te lezen dat jullie de website mooi vinden. Ben er een poosje mee aan het stoeien geweest en er zal vast hier en daar nog wat veranderen t.z.t. maar de grootste lijnen zijn er.

@ Roots 2 wing
Ja als het goed is spreek ik vrijdag met een vrouw die hier in de buurt staging doe. En hopelijk kan ik met haar het e.e.a. bespreken. Het is inderdaad zeer gebruikelijk in deze moeilijke huizenmarkt om staging te doen.

@ Mariet
Best grappig misschien om nu te vertellen aan je. Want je broer had het twee jaar terug al tegen me gezegd dat ik zoiets moest gaan doen, toen hij zijn huis hier in Holly Springs te koop ging zetten. Ik loop er dus al een tijdje mee rond. Nu dan toch de stap gezet. Enne vertel het hem maar als je binnenkort naar Oregon gaat ;-)

@ Karin (dh)
We gaan inderdaad met stip voor veel stippen, ha ha ha.

Groetjes Petra

www.vandijkjes.punt.nl zei

Super!!! Go for it!!

Ik wens je heel veel succes. Petra

Anoniem zei

Hartstikke gaaf,

Wij wensen je vanuit Burgh-Haamstede heel maar dan ook heel veel succes. En wij weten zeker dat dit je op je lijf geschreven is en dat het zekerwel gaat lukken.

Groetjes, Nellie en René

Lidy zei

Hoi Petra, heb natuurlijk direct je site bekeken, ik werd er helemaal stil van, zo mooi, helder en zorgvuldig, de foto´s zijn perfect in alle opzichten.
Ik hoop dat je hier heel veel plezier aan mag beleven met leuke opdrachten.Succes, gr Lidy

Sandra zei

Ook van mij de felicitaties!! Ik vind je foto's altijd erg mooi! Zit zelf altijd erg te klooien om foto's van mijn hobby te maken. Misschien is het geven van cursussen fotografie ook een idee?

Petra zei

Gefeliciteerd en heel veel succes gewenst.
Als ik de web-site bekijk dan moet het beslist gaan lukken!

Anja zei

Gefeliciteerd Petra, wat een leuke uitdaging. Je website ziet er heel professioneel uit. Succes!!

B. zei

Hey joh wat cool! Gefeliciteerd! Het wordt vast succesvol, en toch heerlijk om je eigen tijd zo in te kunnen delen, goed gedaan!