zondag 31 januari 2010

Another day

of snow. Vannacht was er nog een klein laagje sneeuw bijgekomen.Een heeeeeel klein beetje maar, maar daardoor voelde het weer "vers" aan.

Photobucket

Mooi he? Niks leuker dan je voetstappen in de sneeuw te zetten ;-) En.... vandaag scheen het zonnetje er ook nog bij. Het was gewoon heerlijk.

Photobucket

Photobucket

Er stond bijna geen wind en het zonnetje was er zalig bij.

Photobucket

Op de terugweg was het ijs wat onder de nieuwe sneeuw lag weer meer zichtbaar en was het behoorlijk glad.

Photobucket

Toen we later op de dag weer een rondje gingen doen, was het al aardig verdwenen. Als sneeuw voor de zon zeg maar ;-) En om de zon een beetje te helpen, hadden de boertjes van hier achter grof geschut in gezet.

Photobucket

Een mega grote schuiver reed hier door de wijk en zo zijn alle straten hier dus nu sneeuwvrij. Soms.... toch wel handig een boer als buurman ;-) Verder was ik vandaag hier, zoals ik gister al aankondigde, te vinden!

Photobucket

Zalig! Ik heb nog net geen vliezen tussen mijn vingers en tenen ;-) Al moet ik zeggen dat ik nu wel weet, dat als je 's avonds met min 9 gaat bubbelen, je handdoek er niet warmer van wordt. Sterker nog, hij zou zo maar kunnen bevriezen en in de houding blijven staan, zoals jij hem hebt opgehangen. En dat is alles behalve prettig als je zo wat doorgekookt de bubbelbak uitkomt. Uitermate moeilijk om snel om je heen te slaan ;-) Het ding bleef gewoon keihard zeg. Ben nog nooit zo snel naar binnen gekomen na het bubbelen, hi hi hi. Wat een watje he?

En ohja, vergeet ik het nog bijna.... De bloemenschuur had vorige week nog gebeld. Of ik wilde komen helpen de week voor valentijnsdag. Het schijnt dat het andere meisje er ook niet meer werkt en dus sta ik alleen met de eigenaresse. Dat gaat nog een interessant weekje worden, denk ik zo....

Groetjes,
Petra

5 opmerkingen:

Anja zei

De volgende keer laat je gewoon Ron de handdoek in de magnetron voorverwarmen ;-))

Kristel Holsbeek zei

Leuk, terug sneeuw...genieten in de hottub;-)
Veel plezier met bloemstukken/boeketjes maken.

Erna zei

Prachtige foto's met die sneeuw en een stralend blauwe lucht.
Dat hebben wij hier te weinig gehad.

Wel handig hoor zulke boerige buurtje hahaah.

Erna

Anoniem zei

Dat ziet er prachtig uit zo met die sneeuw zeg, super! En wat heerlijk in de hot tub!!!!!!

Groetjes Mariet

Miranda zei

Hahaha, ziet het al helemaal voor me, jij heerlijk soezig uit je badje, rennend naar binnen half bevriezend ...hahahaha, een heerlijk verhaal trouwens. Maar de topper is je aankomend eigen bedrijf en het werken bij de flowershop! Hugs from Virginia