dinsdag 26 januari 2010

Vier eiken

Maandag hadden we met de NL koffie dames afgesproken om bij Clementine op de koffie te gaan. En... Clementine woont in Four Oaks en is onlangs bevallen van baby Rosalie. Uitermate goede reden om een keer bij haar op de koffie te gaan. Four Oaks is hier zo'n 40 minuten rijden vandaan en ik zou met Jackie meerijden en dan daarna samen binnendoor richting Four Oaks gaan. En zo kwamen we even na tien uur aan bij Clementine en Wouter. Jessy was er inmiddels al. Wouter, de man van Clementine, was al oliebollen aan het bakken en dat beloofde natuurlijk veel goeds. Een oliebol gaat er eigenlijk altijd wel in bij mij. En niet alleen bij mij ;-)

Photobucket

Norah en Kayne vonden ze zeker ook erg lekker!

Photobucket

Daarna zijn we met Wouter de paarden eten gaan geven. Clementine en Wouter hebben achter hun huis een heel groot stuk grond waar ze drie paarden op houden. Prachtig om te zien!

Photobucket

Maar eerst moest het hooi nog in de pick up van Wouter gedaan worden. Isabelle van Jackie helpt even een handje hier en daar. En daarna gingen de kinders achter in tussen het hooi met Wouter mee en zijn wij ook richting het stuk land waar de paarden staan gelopen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat een mooi stel he? Zo'n leuk gezicht zo. Daarna zijn we met zijn allen nog wat wezen eten bij Ruby Tuesday's en toen zijn we weer op huis aan gegaan. Vandaag heb ik wat boodschapjes gedaan en vanavond zijn Ron en ik naar de film "Extra ordinary Measures" geweest. Mooie film en gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Best een aanrader moet ik zeggen. Harrison Ford speelt ook weer heel goed vond ik. De meeste films waar hij in mee speelt vind ik vaak wel goed. Morgen staat er trouwens weer iets leuks op het programma, namelijk een bezoek aan de Ikea! Heb er zin in!

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Inge zei

Ziet er prachtig uit!

En de IKEa, ben zooo jaloers, ik kan niet wachten tot ik daar in NL mijn hart weer kan ophalen. :)

Anja zei

Zo te lezen een gezellig dagje.
Leuk, de Ikea...daar kom je altijd met van alles en nog wat naar buiten. Veel plezier!

Miranda zei

Wat zagen die oliebollen er verleidelijk uit! Maar een bezzoekje Ikea ook wel trouwens. Enne bedankt he voor jullie medeleven....
Knuffels uit Virginia

Petra zei

@ Miranda
Heel graag gedaan en echt als er iets is wat we voor jullie kunnen doen geef echt een seintje he?
Knuffels terug
Petra

Martin zei

Hmmm... Oliebollen!!! Ook hier gaan die er altijd wel in, oudjaar of niet... als ik ze zie dan staan mijn tanden er in, haha...

Gelukkig weten we nu waar we oliebollen (Kroger, in de diepvriesafdeling) kunnen vinden. Even in het zonnetje zetten met een vochtige theedoek er overheen, zodat ze kunnen rijzen en daarna in de olie. Mjammie!!! Oh ja, en extra veel poedersuiker! LOL!

Anna zei

Zag er goed uit die oliebollen,de paarden ook.
Ik kijk Animalplanet met de SPCA als je ziet wat een paarden ze weg halen zo ondervoed niet te geloven.
En natuurlijk ook ander huisdieren en dan zie die dikke Amerikanen!! ongeloofelijk.

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat een leuk bezoek! Clementine is toch van dat tv-programma?

Anoniem zei

Zo te zien was het een gezellige dag in een mooie omgeving en met oliebollen!!!!
Veel plezier bij Ikea.
Groetjes,
Kaar

Anoniem zei

Zo te zien was het een gezellige dag in een mooie omgeving en met oliebollen!!!!
Veel plezier bij Ikea.
Groetjes,
Kaar

Cisca zei

O ja, de IKEA, altijd leuk is dat he? ;-)

En oliebollen, die gaan er hier ook altijd wel in!

Petra zei

@ Ineke
Ja dat is Clementine. Wat goed van je dat je je dat herinnert.

Natasja zei

Ik heb laatst de trailer van deze film gezien. Leuk om te lezen dat jullie deze film een aanrader vinden! Veel plezier morgen bij de Ikea.