vrijdag 22 juni 2007

Ik zwem, hij zwemt, wij zwemmen....

Van de week voor het eerst dat Stacey ziek was geworden weer naar de sportschool geweest. Het buitenbad is inmiddels open en dat maakt het zwemmen een stuk leuker, niet waar? Lekker met het zonnetje erbij, geeft zo'n vakantie gevoel. Eerst even zwemmen en daarna heerlijk bijkomen op een ligbedje ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Het was tot mijn verbazing helemaal niet druk. Vorig jaar was het een stuk drukker in ieder geval. In Cary is er pas een hele nieuwe flitsende sportschool geopend en ik denk dat ze toch wel wat leden aan hen hebben verloren. Voorheen waren zij hier in de buurt de enige sportschool met buitenzwembad erbij. Nu dus inmiddels niet meer. Een paar maanden terug zag ik al dat ze in aanloop op de komende concurentie nieuwe cardio apparatuur hadden aangeschaft. Loopbanden en elepticals met lcd tv schermpjes er in. Zo kon je onder het lopen naar je eigen programma kijken. Ook hadden ze de kleedkamers weer wat ge-up-date zag ik vanmorgen. En ik zag dat er veel nieuwe lessen waren bij gekomen. Ze doen dus wel hun best, maar zo aan de mensen aanwezig, valt dat nog niet mee. Maar voor mijzelf moet ik zeggen dat ik zo'n leeg zwembad helemaal niet erg vindt eigenlijk ;-)

Vanavond zijn we ook nog even wezen zwemmen met Connor. Hij is natuurlijk niet ziek, maar doordat we Stace zo rustig mogelijk moeten houden, komt hij wel een beetje te kort. Dus zijn we met hem naar Lake Jordan gegaan. Stacey is thuis gebleven. Ook wel een beetje zielig, maar laten we nog maar even volhouden in het rustig aan doen met hem. Hij wil het allemaal wel, maar het is zo belangrijk dat we strakjes die prednison kunnen gaan afbouwen.
Dus Connor in de auto en op naar Lake Jordan. We hadden tijdens het bootje varen een nieuw strandje ontdekt. Dus daar zijn we nu naar toe gegaan. En Connor heeft nu dan eindelijk ook met zijn nieuwe knalgele zwemvest gezwommen. Ziet er flitsend uit he? hi hi hi.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Wat nou? Ik kan heus wel zelf zwemmen hoor!


Moest wel lachen, want hij had niet zo snel door dat hij gewoon bleef drijven met dat vest aan. Dus toen hij naar me toe kwam hield ik hem vast, maar zijn pootjes bleven gewoon doorzwemmen. Geen gezicht, volgens mij stonden die op de automatisch ingesteld. Net zoals in een tekenfilm ;-) Het was even lekker voor hem af te koelen, maar ook voor ons. Het is hier dik in de dertig graden op het moment. Connor bleef dus ook lekker in het water.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Daarna weer naar huis gegaan. Even nog in de tuin gezeten voordat de onweer er aan kwam. Het rommelde in de verte wat, maar weet niet of het ons gaat bereiken vanavond.
In ieder geval doet de hibiscus het heel goed. Hij blijft hele mooie bloemen geven steeds. Ze zijn ook super groot die bloemen. Echt heel mooi.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sta ik er ook op vrouwtje???



Groetjes Petra

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een grappig gezicht zo'n zwemvest. Ik zie onze ouwe boxer er al in drijven. Haha. Hier was het geen weer om te zwemmen, maar 18 graden en diverse regenbuien vandaag.

fijn weekend Petra

Anoniem zei

Een flitsende Connor hij zal net zo genoten hebben als jij.
Hier hoef ik niet zo ver voor een zwembad een prive bad voor de deur zo veel regen is hier gevallen.
groetjes uit Barendrecht

Anoniem zei

Ik kan me voorstellen dat je er een dubbel gevoel bij hebt. Met Connor op pad en Stace thuis. Nog even en dan kan Stace weer mee!!!

Annemiek zei

Wat zwemt hij lekker!
Mooi die hibiscus. Volgens mij net zo'n joekel van een bloem als die ik laatst zag bij de plantations.

Anoniem zei

Wat gezellig zo samen met Connor zwemmen. Buiten zwemmen zit er hier op dit moment niet in, veel regen en onder de 20 graden.

chantal zei

Hoi hoi,

Leuk om connor zo lekker te zien zwemmen... over een weekje lig ik ook weer in de zon en zal ik ok weer wat meer zwemmen. Vrijdag aanstaande zal mijn vliegtuig vertrekken naar Spanje... Ik ga voor 2 maanden naar estartit.

Kusjes
Chantal

www.chantalm88.blogspot.com

blips zei

Grappig met zo'n zwemvest. Lijkt me met dat warme weer ook wel lekker om even te zwemmen.
Byzonder mooie foto's van die bloemen, vooral de tweede is mooi scherp.

Anoniem zei

Oh wat heerlijk, lekker zwemmen allemaal.En wat fijn om je positievbe berichtje van hieronder te lezen over Stace, mooi foto zo met de vlag en Stacey ! Prachtige foto's van de bloem. Groetjes...

Anoniem zei

Heerlijk zo'n prive zwembad haha ik heb het ook liever rustig dan heel druk in een zwembad.
En Connor je bent hartstikke stoer met je gele zemvest...En Stace je bent een lieverd en nog even rustig aan en dan mag jij vast ook weer lekker mee.
Dikke knuffel voor jullie allebei.

Anoniem zei

Hoi ik zou wel willen ruilen metje.
Lekker die zon, die laat het hier weer af weten.
Een luek gezicht Connor.
De bloemen zijn ook prachtig. groetjes van hier.

M@riet zei

Heerlijk zo`n rustig zwembad ;-))Leuke foto`s van Connor in z`n zwemvest en lekker met het vrouwtje afkoelen..Verstandig om Stace nog even rustig te houden, fijn dat het allemaal zo goed gaat hoor!

Anoniem zei

Connor amuseert zich prima in zijn gele zwemvest!!

Leuke foto van Stace achter de Chinese Roos. Nog even en dan kan de Stacebees ook weer mee zwemmen.

Anoniem zei

Dat zwembad ziet er wel heerlijk uit met dat zonnetje erbij!! En Connor moet natuurlijk blijven trappelen anders kukelt hij voorover denk ik. Maar het zwemmen is wel makkelijker zo voor hem zonder dat dat zware haar hem omlaag trekt. En het vest staat hem supergoed!! Een flitsende beardie!!! En Stace mag vast ook gauw mee als hij er weer helemaal bovenop is.
Veel plezier met varen gewenst!!!

Becs zei

Wat een heerlijke foto's allemaal!!

Anoniem zei

hahahah, Conner kijkt inderdaad echt zo van "ik heb dat rare pakje helemaal niet nodig grmpll" hahahaha, wel heerlijk, zwemmen met de hondjes.