woensdag 6 juni 2007

Nr. 16532

Vanavond ben ik in Cary Town Center mijn inschrijf nummer op gaan halen voor de race for the cure. Dat kan ook op de dag zelf, maar met nog 20.000 anderen leek het mij een strak plan om dat al van te voren te doen. En het was heel netjes georganiseerd.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tegen over de "foodcourt" waren veel vrijwilligers bezig om alles zeer geordend te laten verlopen. Ik had me in maart via het internet al ingeschreven en voor mensen die reeds ingeschreven waren, was er een aparte balie. Op de beginletter van je achternaam kon je je inschrijvingsnummer en T-shirt ophalen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Wist niet of het druk zou zijn eigenlijk, maar het viel reuze mee en had al heel snel mijn nummer en t-shirtje. Nummer 16532!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ik heb een wit t-shirtje gekregen en de "survivors" krijgen een roze t-shirtje.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Er is een ook speciale ceremonie op de dag zelf voor de survivors. Er wordt ook een groepsfoto van alle survivors gemaakt. En ik denk, ik als emo doos nr.1, dat ik nog wel een paar keer zal moeten slikken zaterdag. Ik had nu al een mega brok in mijn keel. Wat een prachtig evenement voor een zeer goed doel is dit!
Ik heb me ingeschreven voor de recreanten vrouwen 5 kilometer en die loop begint om 8 uur 's morgens. Vanaf 6 uur vertrekken de bussen al vanaf het RBC center. Vroeg op zaterdag dus, maar het is wel goed want het wordt warm zaterdag en zo vroeg is het nog goed te doen.
Tot slot nog even dit.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dit stond in het speciale informatie krantje wat ik erbij kreeg. Het is zo goed dat er tegenwoordig een zo hoog slagings en overlevings percentage te melden is.

Groetjes Petra

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Petra, zet 'm op zaterdag!! En misschien zie ik zondag nog wel een plaatje van je in de krant...! Heb jij ook de N&O? Als niet, wil je dan dat ik eventuele artikelen hierover bewaar voor je?
Groetjes,
Jessica

Petra zei

@ Jessica
Dank je wel!
Wij hebben in het weekend ook de N&O, maar toch bedankt voor het aanbod ;-) Jij sterkte met de laatste loodjes, of eigenlijk weekjes!
Groetjes Petra

Petra zei

Goed zo, Petra! Ik heb drie keer in de Race for the Cure meegelopen en het is echt een ervaring! Bij ons was het vorige zaterdag, maar er was hier te veel gaande. Deze zaterdag is het Relay for Life. Ook lopen, maar op een andere manier, maar wel voor kankerbestrijding. Het zal een fantastische ervaring zijn voor je, zo heb ik het althans iedere keer ervaren. Zoveel mensen, die zich inzetten voor een goed doel. Gezien je nummer zijn er ook daar heel wat deelnemers!!! Veel plezier!

blips zei

Ik vind dit een hele goede zaak en wens je vast geluk met de loop.

Anoniem zei

Toppie weer van je, deze inzet! Ik heb een evenement als dat hier nog niet gezien. En als er zo een loop/run is dan is het hier meestal alleen maar rennend en dat gaat niet. Dit zou ik ook wel willen doen. Zet m op zaterdag, je ziet t is zo maar dichterbij dan je wilt. Sterkte met de warmte erbij idd vroeg van start gaan en vooral drinken!

Toi, toi, toi
gr,
Anneke

Anoniem zei

Hartstikke goed van je Petra ! We zullen aan je denken zaterdag. Enne...ik hou het ook nooit droog.
Nogmaals thumbs up !!!

P.S En dit soort dingen organiseren kunnen ze in de USA wel, heb ik al vaker ervaren. Super vind ik dat, er word overal aan gedacht en er staat meestal een batterij aan WC's. Ook dat soort dingen zijn belangrijk toch ?

Anoniem zei

Nou Peet volgens mij ben je er helemaal klaar voor.

Good Luck voor zaterdag!!!!!!

Anoniem zei

Zet 'm Petra. Ik vind het super. Zou eigenlijk heel graag zo'n roze shirt willen hebben.
Zou daar aan te komen zijn??

Anoniem zei

Petra ik ben trots op je ,dat je met jou voor bereiding en alles wat er de laatste weken is gebeurd toch start.ZET HEM OP. groetjes Barendrecht. xxx

Petra zei

@ Wendy
In welke maat zou je hem willen hebben?
Ga ik voor je kijken zaterdag!

Anoniem zei

Meid zet um op!!!!
Je kan het, dat weet ik zeker.

Erna

Anoniem zei

Hoi Petra, Veel succes Zaterdag en wees maar blij met dat kleine beetje vooruitgang van mijnh. de Bruin.

Toi,Toi,Toi.

Groetjes uit Burgh-Haamstede

Annemiek zei

Alvast veel succes gewenst!

Anoniem zei

Sportief hoor! Goede zaak. Veel succes zaterdag..

gr petra

Anoniem zei

Hier Emo nr 2, alleen al bij het lezen van je verhaal....
Super dat je meedoet en aandacht voor deze 'zaak' is er nooit genoeg!
Succes en fijn dat het met Stace weer beter gaat.
Hoop dat de temperatuur zaterdag niet te hoog is, is wel fijn dat je vroeg start!
Liefs uit Lejeune

Anoniem zei

Hoi
Heel veel succes zaterdag. Het meedoen is belangrijker dan het winnen zullen we maar zeggen. Dat doe je gewoon volgend jaar. Groetjes Ingrid

Sylvia zei

Hartstikke goed dat je mee loopt, veel succes in ieder geval en zet 'm op!