zaterdag 16 juni 2007

Op pad

Allereerst, de vijf kleine zwaluwjtes zitten er nog steeds. Ook "sukkel" zwaluw is er nog steeds bij. Elke avond komen ze hier weer slapen, met papa en mama zwaluw erbij, die een klein stukje verderop op de porch zitten.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vanmiddag zijn Ron en ik op pad geweest naar Raleigh. Eerst naar Matison, wat de motorzaak is, waar Ron zijn motor heeft gekocht. Hij had een nieuw filter nodig voor zijn motor en motorolie. Daarna zijn we naar Triangle Town center gereden. Wat een grote shopping mall is. Daar zit ook Pier1kids. En daar ben ik wezen snuffelen voor leuke dingetjes voor mijn neefje, Dylan, zijn kamer. En toevallig was er ook nog sale. Altijd gunstig, niet waar? Het leukste van wat ik gekocht heb vindt ik de letters die ze daar verkochten en ook die waren on Sale. Da's mooi en laten ze Dylan zijn hele naam ook nog op voorraad hebben. Dus goed geslaagd.
Daarna zijn we door het winkelcentrum gelopen. Ik vind Swoozies altijd een hele leuke zaak. Onze buurtjes, Alison en Bob, hebben onlangs, na een lange zoektocht, een strandhuis gekocht en daar zijn we leuk geslaagd voor een passend kadootje. En het wordt er altijd zo feestelijk ingepakt. Daarna zijn we weer richting huis gereden, maar via de 401 highway die dwars door Raleigh gaat. Ron had gehoord dat in de zomer voor "Grill '57" op de derde zaterdag daar aparte auto's bij elkaar komen. Vanaf 4 uur 's middags. En het was echt heel leuk om te zien.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De Ford Sport GT was zelfs getekend door ontwerper DE Mr. Shelby himself!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Een hele rij Ford Mustangs, dragrace auto's, oude Chevy pick-ups maar ook een Lamborghini en een Ford sport GT. Er was een disk jockey die gepaste muziek speelde en dat allemaal om Grill 57 heen, wat een hele oude diner is hier in de buurt. Inclusief the booths en de art-deco stoeltjes. Het zou echt zo in een film kunnen, dus het was heel leuk om te zien allemaal. Iedereen was ook met iedereen een beetje te kletsen, hadden stoeltjes mee gebracht en onder het genot van een hamburger/hotdog en milkshake van Grill'57 werden de laatste autosnufjes uitgewisseld.



En een filmpje....



Nadat we thuis zijn gekomen is Ron aan zijn motor begonnen. De oude filter en de oude olie eruit en de nieuwe filter en olie erin.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En alles zit nu ook weer in elkaar (zonder overgebleven onderdeeltjes) en kan hij weer een aantal miles rond touren op de motor.

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Anoniem zei

nmooie fotos. heel gezellig daar. mooi weer. regent hier. lijkt wel herfst.ben met ingrid naar. steel magnolias. in het oude luxor theater geweest. heel erg leuk. met karin bloemen. renee soutendijk. nelly frijda. en anderen. nu groetjes en heel veel liefs. ma

Anoniem zei

Woow mooie auto's hoor. Veel chroom. Veel poetswerk.

gr petra

Anoniem zei

Waanzinnig die auto's!!

Dylan boft maar weer met jullie, alvast bedankt!!

Kaar

Anoniem zei

Waanzinnig mooie auto's ! Gaaf die houten letters ! Ja erg leuk Pier 1. Leuk die foto van die zwaluwen. Hé groetjes uit een regenachtig W'veen...

Anoniem zei

Prachtige auto's en tja ik blijf erbij dat je hier kinderkamers echt leuk kunt inrichten, mn van Pottery Barn....
Oei, spannend olie verversen in de garage, niet geknoeid?
Liefs uit een hot en steamy Lejeune (zal bij jullie niet veel anders zijn)

Anoniem zei

Die autoshows zijn inderdaad altijd erg leuk, in spring hill was er vaak één bij Chik'n filet op de parking te vinden, daar hebben Es en ik ook nog regelmatig eens een bezoekje aan gebracht. Ook zagen we bij een ander Restaurant een hele mooie ECHTE mini cooper staan, bleek er daar op de P elke Zondag een mini meating te zijn, vrij uniek want zoveel ECHTE mini's zie je niet in de states.

En wij HADDEN ook een foto van jonge zwaluwen in Turkije maar zoals je al weet......geen foto's meer, foetsie....:(

blips zei

Mooie foto's van die autos hoor. Altijd heel leuk om naar te kijken. En lekker naast de BBQ en een biertje erbij is dan ook niet verkeerd. :)

kastelke zei

Petra, hoe zit het ondertussen met Stace?

Petra zei

@ Kastelke
Lief dat je er naar vraagt, Elke.
Toevallig heb ik net het goede nieuws op het blog gezet ;-)

Groetjes Petra