vrijdag 30 november 2007

Alsof ie heeft mee zitten kijken

Echt alsof hij ook mijn blog leest. Die Sinterklaas ziet toch alles ook he?
Heb nog niet koud de lichtjes uit de knoop en opgehangen en wat ligt er gisteren in onze brievenbus..... Een kaart met daarop.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Groetjes Sint en Piet!!!
Hij wist het gewoon, die Petra is niet volgens het boekje bezig. En, hupatee, dag er na een kaart in de bus. Heeft gewoon boven op ons dak mee zitten gluren natuurlijk. Die pieten hebben vast in een deuk gelegen om mijn gefoeter op die kerstlampjes van die maffe kerstman. Zag overigens wel dat de envelop in Heerhugowaard gestempeld was. Maar hij wist mooi onze namen, dat kan ik je wel vertellen!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Die Sint weet ons toch overal te vinden en houdt gewoon wereldwijd de boel in de gaten. Globaal bezig hoor onze echte Spaanse grijsaard!

Wat overigens ook wel grappig was dat ik in diezelfde post onze eerste kerstkaart van dit jaar binnen kreeg. Van Ed en Danielle, met een mooie cd van alle foto's van toen ze hier waren. Erg leuk en zo grappig, die post kwam dus ook uit Heerhugowaard ;-)
In ieder geval hartstikke bedankt, Sint en Piet, voor de leuke post! En echt ik was jullie niet vergeten hoor. Maar dacht u bent zo druk in Nederland, dat u ons het vast niet kwalijk neemt dat ik iets te vroeg met de lichtjes en de versieringen aan de gang ben gegaan. Dus extra lief dat u ons een kaartje heeft gestuurd!
Maar..., het wordt nog mooier! Want wat verbaasd me vandaag? Op Ron zijn werk heeft Sint een heerlijke banketstaaf achter gelaten voor ons. De pret kan gewoon niet op! Denk echt dat hij het ons vergeven heeft, anders had dit lekkers ons vast niet bereikt. Wat zal dat lekker smaken met een lekker "senseo-bakkie" chocomel. Wat kan het leven toch mooi zijn in December ;-)

Prettig weekend allemaal! En voor degene die een Sinterklaas feest dit weekend hebben, heel veel plezier!

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Petra zei

Wel leuk, hoor, die Goedheiligman hier in de nieuwe wereld, hi hi. Wij vieren zijn verjaardag meer, dan we ooit in Nederland deden.

Anoniem zei

Haha ik vind het wel een toevallig. Zo zie je maar je wordt overal in de gaten gehouden..

gr petra

anja zei

Wat leuk dat Sinterklaas jullie ook in Amerika weet te vinden. Fijn weekend!!

Anoniem zei

't Is toch wat.....die goede Sint weet jullie wel te vinden en mij rijdt hij voorbij! Nou ja, ik gok erop dat Santa mij wél weet waar ik woon.

groetjes, Ineke

Jasmino zei

Wat een lieve Sint, zeg!

Anoniem zei

Zo zie je maar al zit je in het land van Santa Claus,Sinterklaas weet je te vinden.
groetjes Barendrecht

Kristel Holsbeek zei

De Sint toch, wat had je dan gedacht Petra???

Anoniem zei

Nou ik weet t zeker, ben vandaag nl met sint en piet op stap geweest fotos maken in Amsterdam. En hij had t nog over je. T is genoteerd in het grote boek hoor, maar idd t is je vergeven omdat je ons de rest van het jaar zo gezellig onderhoud en net als Sinterklaas zo kindvriendelijk bent!!! En zwarte Piet?? tja die had al een hoop gezien in oktober vertelde hij me....

groetjes Ann

Anoniem zei

Zoiets noemen ze integratie... De meeste Amerikanen zetten hun kerstboom net na Thanksgiving, dus vergeeft de Sint het je inderdaad! Die kijkt met een goedkeurende blik naar beneden en vindt het belangrijker dat jullie zich goed aanpassen aan de plaatselijke cultuur...

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

Anoniem zei

We hebben van meer gehoord dat we erg vroeg waren met onze kerstkaart. De Sint zit al zo in de verdrukking hier in het kikkerlandje. Maar goed, het heeft zo z'n redenen.
We blijven jullie ook volgend jaar weer volgen.

Groetjes....