donderdag 15 november 2007

Probeerseltje

In tegenstelling tot het heerlijke weer van gisteren was het vandaag regen en enorm veel wind en zeker zo'n 20 graden koeler dan gisteren. Echt, die verschillen zijn hier altijd zo enorm!
Gister had ik ook een leuk Crockpot recept gevonden op Southernliving recipes. Het was een barbeque varkensvlees gerecht, gemaakt dus in de Crockpot.
Zo zag het er uit vanmorgen...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En zo dus rond een uur of half 6....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En het was me toch lekker. Het was echt een probeerseltje want in het recept stond dus varkensvlees. 1 fles Barbequesaus en..... een blikje cola ;-)
Echt waar! En dus had ik me bedenkingen er bij, maar het was echt heerlijk!

Even ook een up-date over meneer de Bruin. Sinds maandag geven we hem nog maar 5 mg prednison, wat de laatste stap is naar niets meer. Hij doet het op het moment erg goed en hopelijk zijn we op de goede weg. Als hij helemaal van de prednison af is gaan we weer bloed laten prikken en kijken wat zijn waardes zijn. Als die goed zijn beginnen we met het afbouwen van de Immuran.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Zo en nu ga ik me opmaken voor een avondje Bunko bij de overbuurvrouw. Het is dat de webcam een beetje donker is, maar het is bij het huis precies tegen over die van ons. Anders hadden jullie het live kunnen volgen ;-)

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Petra zei

Leuk, he, Bunko? Jullie hebben vast andere regels dan wij, want er schijnen tientallen regels te bestaan. Fijn, dat het met Stacey de goede kant op gaat, maar op die foto is wel te zien, hoe ziek hij is geweest! Hopelijk heeft hij gauw zijn hele vacht weer terug! Poot van een vandaag een-jarige Cosmo!

Anoniem zei

Hé Bunko, dat gaan wij in Januari ook doen. Ontzettend fijn dat het met Stacey de goede kant uit gaat.

Anoniem zei

dat ziet er heerlijk uit. moest ook even denken. cola. dat was goed gelukt. en de temperatuur dat is jammer. het vriest hier .maar het is gelukkig droog. en morgen komt sinterklaas en zijn pieten aan. nu een fijn weekend toe gewenst. ma en max.

Anoniem zei

Heerlijk die temperatuurverschillen, dat maakt het apart en bovendien heb je af en toe gewoon echt een heerlijke dag. Superactie met jullie tv, tja toch die goede US service. En het ziet er heerlijk uit in de crockpot, je brengt me op een idee..mmm stoofpotje met dit weer lekker! Heel fijn dat Stacey langzaamaan de 'oude' wordt. Geeft jullie ook meer rust.
Fijn weekend alvast, kus

Anoniem zei

Mmmmmmmmm zier er best smakelijk uit.
Lekker dat het zo goed gaat met Stacebeest.
Ben wel heel benieuwd naar de bloedwaarde strakkies

Erna

Nel zei

Wat fijn dat het weer goed gaat met Stacey. Erg fijn om te horen.

Nou dat recept lijkt op het eerste gezicht niet echt lekker, maar de tweede foto weer wel. Maar wat voor barbequesaus, er zijn er zoveel. Misschien dat ik het ook eens ga proberen. Stoofpotjes zijn superlekker met dit herfstige weer.

Grappig dat ik dezelfde pot bij jouw zie staan. Hij doet het prima, maar daar was jij ook al achter.

Fijn weekend !!

Anoniem zei

Fijn dat het zo gaat joh, met Stacey!Je kunt het op deze foto idd goed zien dat z`n vacht een klap gehad heeft maar we gaan nu weer de goede kant op, geef `m maar een dikke knuf!!
Je bent trouwens een echte keukenprinses hoor, haha

Petra zei

@ Nel
Ik had de Honey Mustard BBQ saus gebruikt.