donderdag 8 november 2007

Toch al weer best veel

In de laatste paar daagjes is er toch al weer best veel gebeurd. Eerst ben ik dinsdag weer koffie wezen drinken met de Nederlandse dames. Liesbeth die een half jaar geleden naar Nederland terug is verhuisd was er en het was heel leuk om haar en de andere dames weer te zien. Leek weer net als vanouds de koffie zo met elkaar. Later in de middag ben ik met Liesbeth bij Jessy langs geweest. Zij was niet op de koffie omdat haar zoontje de dag er voor geopereerd was en die morgen thuis was gekomen. Kayne is nog maar een heel klein mannetje van zo'n vijf maanden en toen we hem zagen bij Jessy zat hij ons al helemaal toe te glimlachen. Echt een 'little mister Sunshine'. We waren heel blij om hem zo te zien. Ongelooflijk hoe zo'n kleintje het na een operatie zo goed kan doen en toch weer aan het glimlachen is.
Daarna zijn we met zijn allen wezen eten bij Vespa in Cary. Dit is een Italiaans restaurant waar we heerlijk hebben gegeten en nog wat meer bij gekletst hebben.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dat alles was dus dinsdag. Woensdag kreeg ik het idee om toch even naar Smithfield te rijden. Erna had een hele leuke spijkerbroek daar gekocht bij GAP toen ze hier was en wilde er heel graag nog 1. En ik kan altijd wel shoppen daar, dus ben ik er naar toe gereden. Eenmaal bij de GAP zag ik hem niet meer in haar maat hangen en vreesde het ergste. Ik was naar de kassa gelopen om te vragen of ze er nog meer hadden, maar helaas... Maar zei de GAP-mevrouw, in Nagshead hebben ze nog wel. Oei, dat is even weer een tigtal miles verderop in North Carolina. Dus ik vroeg of ze hem op 1 of andere manier konden bestellen. En de GAP mevrouw zei, dat ze zelfs naar ons huisadres kon laten sturen. Nouwwww, dat was helemaal toppie. Dus dat alles geregeld met de winkel in Nagshead en nu wordt hij dus opgestuurd. Hartstikke mooi, want "even" naar Nagshead rijden zag ik niet zo zitten ;-)
**** even nog een update over de broek, speciaal voor Erna***
Zojuist is de spijkerbroek al bij ons bezorgd. Gisteren door gebeld en vandaag al binnen. Daar kan zelfs Overtoom niet tegen op volgens mij. Wat een service!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Verder heb ik bij de Gourmet Chef in Smithfield een gourmet pan kunnen scoren. Voor degene die al eens in Smithfield zijn geweest, dat is die winkel met die lekkere dipsausjes ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hartstikke leuk. Zo'n gourmetstel zie je hier bijna nooit en ik had een bon voor 20 % korting bij die winkel dus dat was mooi mee genomen. Verder ben ik ook eindelijk geslaagd voor hoge laarzen! Wat een feest. Had er al eerder voor gekeken, maar kon niet slagen hier. En nu liep ik er zo tegen aan en ik paste ze! In die winkel was ook nog eens een aanbieding dat je op het 2e paar schoenen dat je kocht, 50 % korting kreeg, dus had ik een paar warme snowboots gekocht. Ik denk dat is altijd handig voor als ik met de hondjes moet wandelen hier 's morgens. Het is hier op het moment best koud en 's nachts vriest het al weer. En die boots leken me helemaal lekker. Bovendien ben ik weer naar de Cracker Barrel geweest, want van Anneke en Ronald hadden Ron en ik een gift card gehad toen ze hier waren. En heb na lang door de Cracker Barrel winkel te hebben gesnuffeld er twee kerstsokken voor gekocht. Ze hebben er altijd zulke leuke dingen, vooral met de kerst. Dus An en Ron, hartstikke bedankt!
En ik ben ook weer even wezen neuzelen bij de Bath en Bodyworks outlet. Dat vindt ik zo'n leuke zaak en ook daar wel weer wat kunnen vinden ;-)Dus al met al een zeer geslaagd daagje!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Daarna weer op huis aan en op het antwoord apparaat stond een boodschap van het bedrijf waar onze kleine fotocamera gerepareerd zou moeten worden. Of ik ze even terug wilde bellen. Dus ik bellen en kreeg te horen dat het $ 199,- zou gaan kosten om het te maken. Poeh hee, dat is wel een berg met geld! Dus ik vertelde dat ik eerst maar even met mijn man zou willen overleggen. De mevrouw van het bedrijf, die duidelijk uit North Carolina kwam, zei dan ook "Sure honey, just give us a call, whenever ya'll are ready". Dus ik Ron bellen en ook hij vond het te duur en ik maar gelijk terug gebeld en toen kreeg ik een andere mevrouw. Ik vertelde dat we de reparatie te duur vonden en of ze hem terug wilde zenden naar de Best Buy. Dat wilde ze wel doen, maar wat als ik nou eens van haar een korting kreeg op de reparatie? Zou ik hem dan wel laten maken? Ik was daar eerlijk gezegd een beetje verbaasd over. Korting op mijn reparatie bedrag. Waarom geven ze nou niet gelijk de juiste prijs op. Moet je daar over handje klappen dan? En eerlijk gezegd had ik daar flink de pe over in, want wat als nou gelijk gezegd had tegen die eerste medewerkster, is goed hoor, maak maar? Was ik mooi genept geweest zeg. En ik vroeg me dan ook gelijk af wat nu de werkelijke kosten moesten zijn om die camera te laten maken. Afijn deze medewerkster vertelde me dat ze hem ook voor $ 169,- konden maken. Gewoon $ 30,- goedkoper met 1 telefoontje? Wat een raar bedrijf zeg! En had zoiets, van gaat de camera het dan wel doen? Dus nee, ook voor $ 169,- mochten ze hem niet maken. Stuur gewoon maar terug die hap. Wat een nepperds zeg! We gaan nog wel kijken wat we er mee gaan doen dan....

Vanmorgen had ik een Pampered chefparty van Sherri, een buurvrouw die tegen over ons woont. Vond het wel leuk dat deze overdag was en op de uitnodiging stond dat het een brunchachtig iets zou worden. Hartstikke leuk en lekker. Bij de pampered chef verkopen ze allemaal kookgerei en tijdens het verkoop praatje wordt er gelijk gekookt door de gastvrouw en de verkoopster. Een soort van kook demonstratie. En al het gemaakte kan het verkooppraatje genuttigd kan worden. Het was heel gezellig en er was een ongedwongen sfeertje. Sherri is echt een lieve buuf en is zo vriendelijk altijd. En haar moeder doet deze parties. Het was duidelijk dat zij en haar moeder veel op elkaar lijken, want Sherri's moeder was net zo aardig. Heb dan ook een paar leuke recepten erbij geleerd vanochtend! Zo hadden ze een heerlijk recept voor met hashbrowns en stokbrood met olijven. En een croisantjes kerstboom met kaneel. Allemaal niet heel moeilijk om klaar te maken, dus ideaal voor mij ;-) Ook werden er doorprizes verloot. Je moest een briefje met je naam in een schaal doen en werd je getrokken dan kreeg je een prijs. Er waren 10 vrouwen en ieders naam was getrokken behalve die van mij, ha ha ha. Waarschijnlijk had ik al mijn geluk verspeeld met het lootje bij die Parade of homes laatst, waar ik de $100,- won. Maar voor de gene die overbleef, zei Sherri's moeder, had ze nog wel wat. En dus kreeg ik ook nog wat en wel deze mini-serving spatula!



Dus eigenlijk was ik heel blij daarmee ;-) Vanmorgen belde trouwens ook Ron op. Hij had een verrassing voor me. Het schijnt dat in de bergen van North Carolina van de week de Sugarmountain skibaan open is gegaan en of ik zin had om daar morgen heen te gaan! Natuurlijk! lijkt me helemaal geweldig. Op het moment zijn ook de "fall-colors" in de bergen op zijn hoogtepunt dus dat is helemaal toppie!
Dus morgen gaan we naar Banner Elk! En.... kan ik gelijk mijn nieuwe snowboots uit proberen ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dit zijn wel oude foto's maar om in de stemming te komen wel leuk ;-) En voor de gene die Ron morgen naar beneden willen zien komen. Hier is de link van de webcam van Sugarski!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik geniet nog steeds van mijn voorraadje Bath & Bodyworks... En I love Pampered chef, echt eenmaal spullen daarvan en je wilt niets anders. Vooral de stenen, echt superrr! En de blikopener, de spatels etc. Diverse malen hebben Tien, Mary-Ann en ik het erover gehad om iets in NL te beginnen. Het is in meerdere Europese landen behalve NL.....
Geniet in de bergen, komen je moonboots al snel van pas!

kus vanuit een stormachtig NL

Petra zei

@ Patricia
Jaha, moeten jullie doen.
Het is echt super spul. Ik heb ook zo'n steen en die is echt geweldig.
Heb nu die blikopener besteld ;-)

Anoniem zei

Wat een belachlijke actie zeg. Korting als je besluit om zo'n repartie niet uit te voeren. Slaat helemaal nergens op.

Zo te lezen een paar geslaagde dagen.

gr petra

Kristel Holsbeek zei

Je hebt er weer een paar leuke dagen op zitten en dat skien lijkt me toch ook leuk..we horen het wel.

Anoniem zei

We zijn weer op de hoogte.
Houdt de benen heel hè, met het skieën.

Nel zei

Oh wat een leuke winkels en allemaal dichtbij. Alleen al voor de winkels zou ik zo gaan emigreren :)

Je hebt wel heel veel leuks gedaan de afgelopen dagen en nu weer een dagje op stap, super !!

Anoniem zei

Geweldig dat het met de broek zo goed lukte, en zelf ook nog goed geslaagd.
Nou ze zijn volop aan het sneeuw spuiten zag ik.
Veel plezierrrrrrrrrrrrr en ik ga zeker ff kijken op de webcam.

Erna

Anoniem zei

Je hebt in ieder geval weer lekker geshopt!!!
En veel sneeuwplezier voor het komende weekend!!!