vrijdag 29 februari 2008

Koud voorjaar

Photobucket

De afgelopen dagen was het best weer koud en vooral de wind deed het nog kouder aanvoelen. Door het koudere weer blijven de narcissen lang in bloei staan. Deze staan nu al bijna twee weken "mooi" te zijn. Andere narcissen die wat minder zon krijgen, staan nu nog in de knop. Voor aankomende week zeggen de weermannen dat het weer wat warmer wordt met temperaturen boven de 20 graden. Hopelijk krijgen ze gelijk ;-)
Afgelopen woensdag ben ik met de vrouw van een Nederlandse collega van Ron in Smithfield wezen winkelen. En aangezien de Dollar koers tegenover de Euro nu wel heel erg gunstig ($1,51) staat was het voor haar ook heel voordelig shoppen op het moment. Het was er niet zo druk en we hebben dan ook op ons gemakje kunnen shoppen. Tussen de middag weer even bij de Cracker Barrel wat gegeten. Dit keer waren er in het winkeltje allemaal paas artikelen te koop. Leuk om daar weer even rond te struinen.
's Avonds zijn Ron en ik ook met hen bij Carrabbas wezen eten. En heel toevallig was ons buurmeisje Kim onze serveerster. Onlangs waren we bij haar afstudeerfeestje geweest. Ze vertelde dat ze nog druk aan het solliciteren was, maar dat het allemaal nog niet zo heel makkelijk verliep. Dus bleef ze voorlopig nog wel bij Carrabbas werken. Het eten was weer heerlijk en de toetjes al helemaal ;-)

Donderdag was Isabelle van Jackie jarig en ben ik op verjaardagsvisite in Apex geweest. Ze had een heerlijke vruchtentaart besteld bij de bakker in downtown Apex. Hij was echt lekker. Heel leuk was het om nu ook een keer Joca te ontmoeten, die ook op verjaarsdagsvisite kwam. Van Jackie en Clementine had ik al over haar gehoord. Joca is namelijk ook een Nederlandse vrouw die hier in de buurt woont. En zij is dierenarts in Raleigh. En aangezien onze veelvuldige dierenarts bezoeken van het afgelopen jaar zou het heel fijn om met een dierenarts hier, in het Nederlands te kunnen praten.

Vandaag ben ik met de hondjes bij Bass lake wezen wandelen en wat boodschapjes gedaan. En 's middags heb ik de laatste DVD van Grey's anatomy gekeken. Heb nu alle aflevering op DVD gezien. Begreep dat in Nederland over twee weken de nieuwe afleveringen beginnen. Hier zijn die al geweest, maar vanwege de schrijvers stakingen van afgelopen maanden zijn de uitzendingen tijdelijk gestopt geweest, maar onlangs weer begonnen. Alison vertelde me onlangs dat je de nieuwste afleveringen van dit seizoen ook helemaal online op de ABC website kunt kijken! Dus we gaan nog even verder!

Prettig weekend!!!

Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi die narcissen, ben vergeten bollen te kopen en ben nu zeker veel te laat ;-)
Hier heerlijk warm weer vandaag, zo'n 25 graden en overmorgen hebben we 60% kans op regen !! Joepie !

Prettig weekend !

Anja zei

Heerlijk dat het weer boven de 20 graden gaat worden bij jullie.
De Dollar is wel heel gunstig nu,inderdaad voordelig shoppen!!
Fijn weekend.

Anoniem zei

Dat koele weer zal wel niet vaak voorkomen. Geniet nog maar even van de mooie voorjaarsbloemen, als het warmer wordt, zal het wel snel voorbij zijn. Mooie foto!

gr, Ineke

Jasmino zei

Oh, wat lekker zeg, 20 graden in het vooruitzicht! Geniet ervan!

M@riet zei

Wat een lekker vooruitzicht, dat heerlijke weer! hier is het erg stormachtig, het lijkt wel herfst! Wat had ik graag weer met je meegegaan naar Smithfield en dan heerlijk lunchen bij Cracker Barrel, zucht....Wat handig, een nederlandse dierenarts in de buurt!
Fijn weekend!

xx

Anoniem zei

Hier lijkt het nu wel herfst. Het stormt en regent.
Fabienne is helemaal gek van Grey's. Ze is zo blij dat de afleveringen weer van start gaan. Het liefst zou ze ze ook op DVD hebben om ze 100 keer te kunnen kijken.....